Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
cumartesi günü yarışmaya katılmayı planladım, çorbamı hazırladım, fotoları çektim.
Ama eşimin abisinin ameliyat olacağı haberiyle apar topar evden çıktık. Bir sürü
koşuşturma arasında yine de denedim ama bulduğum bilgisayar fotoları yüklemedi :37::37::37:
Sonra pazar günü tüm gün ameliyatı bekledik ama ameliyata alınmadı abimiz. Çıkış işlemlerini
bekle derken, yarışmaya katılmak hayal oldu. Katılamamam için evren seferber oldu :9::9:
oysa ki yiyenler beğenmişti :9::9::9:

Hepinizin emeklerine sağlık hanımlar, çorbalar nefiss :56::56:

cumartesi günü yarışmaya katılmayı planladım, çorbamı hazırladım, fotoları çektim.
Ama eşimin abisinin ameliyat olacağı haberiyle apar topar evden çıktık. Bir sürü
koşuşturma arasında yine de denedim ama bulduğum bilgisayar fotoları yüklemedi :37::37::37:
Sonra pazar günü tüm gün ameliyatı bekledik ama ameliyata alınmadı abimiz. Çıkış işlemlerini
bekle derken, yarışmaya katılmak hayal oldu. Katılamamam için evren seferber oldu :9::9:
oysa ki yiyenler beğenmişti :9::9::9:

Hepinizin emeklerine sağlık hanımlar, çorbalar nefiss :56::56:

Çok güldüm:9::9:

Katılmaman gerekiyormuş bu yarışmaya demekki yelkenim.

Sen yarışmaya özel yapma yemekleri en iyisi,evde yemek yaptıkça foto çek,uygun kategori olursa yüklersin pc ye.:8:

tum yarismacilara basarilar diliyorum,ellerinize saglik.bu soguk kis gunlerinde sicacik corbalarinizla icimizi isittiniz.hepsi birbirinden guzel,ozenle hazirlanmis tarifler ve karar vermek gercekten zor oldu defalarca inceledim bende.hazirlanisi,zorlugu,goruntusu ve damak zevkine hitap etmesinide goz onunde bulundurarak oyumu kullandim.simdiden hayirli olsun.her tarifide ayrica ekledim tariflerime.deneyecegim insallah.

İlk yarışma olduğu için tüm katılımcılar Pro üye yapılarak ilk ödülleri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Çok kıskandım şahsen :17: Şaka şaka..Valla bende bu kategoride birinci hariç diger arkadaşlarında bir hediye almasını istiyordum biliyorsun :34: Çok güzel olmuş bence :34:
Bir sonraki kategoriyi bana değil bu yarışmada 1. olana sorun : ) buna da güzel bir çözüm bulmuş oldum : )

Kim birinci olursa bir sonraki kategoriyi o belirlesin ...
Güzel fikir :34: Ama bence sırayla gitmeli.Çorbalardan sonra tatlılar bölümüne geçilmesi karmakarışık olur gibi geliyor bana..Sıra ARA SICAKLAR,APARATİFLER de olmalı bence :34:
3-4 çorba arasında kalmıştım, mantı aşkına oyumu verdim:1::1::1:

tüm katılımcıların emeğine sağlık:13::13:

Keşke bütün adaylara oy verebilme imkanımız olsaydı:31: Ama o zamanda birinciyi seçmek zor olurdu tabi..Tüm adaylara tekrardan teşekkür ediyorum,bizi mutfaklarına davet ettikleri için,paylaşımda bulundukları için..Bende Mantı aşkına oyumu Safahat arkadaşımızdan yana kullandım...:34: Hayırlı olsun :54:

Keşke oy verme kriterlerinizi de yazsanız. Misal X aşamasında fotoğraf yok bu sebeple bazı fotoğrafları eledim veya şunu vermiş oldukça başarılı buldum gibi...

Çok güldüm:9::9:

Katılmaman gerekiyormuş bu yarışmaya demekki yelkenim.

Sen yarışmaya özel yapma yemekleri en iyisi,evde yemek yaptıkça foto çek,uygun kategori olursa yüklersin pc ye.:8:

İyi fikir ama evdeki pc, sistemsel denetimli pc, yükleme yapılmıyor.
O yüzden şirket bilgisayarıma yükleyebilirim.

Ben de yarışmaktan hoşlanmam hiç ama deneyeyim dedim, olmadı :52::52::52:

Tavsiyeni dinleyeceğim kesinlikle, çok sağol parkon :3::3: Akıl, akıldan üstündür.:42::42:

seçimimi yüksük çorbasından yana yaptım :)

ama diğer çorbalar da çok güzel görünüyordu ve çok emek harcanmıştı,bütün katılımcılara başarılar diliyorum.

o zaman oy verme kriterlerimi de ekleyeyim;

1-yarışmada yapılan ilk çorbaydı bu benim için artı puan oluşturdu.

2-çorbanın mantısını arkadaşımız kendisi açmıştı ve bu zahmet gerektiren bir işlemdir.

3-hazırlanış aşamalarını tek tek kaydetmişti,bizim yapabilmemiz açısından da kolaylık sağladığını düşünüyorum.

4-değişik ve çok bilinmeyen,zahmetli bir çorbaydı.ve çok sevdiğim bir çorbadır :)

5-sunumu da beğendim ayrıca.

Not:Çorbayı yapan Safahat isimli arkadaşımızı bu yarışmadan önce hiç tanımıyordum.o yüzden adil olmak istedim.

Son düzenleme:
bende oylama yapcamda çorbaları göremiyorum :S sanırım iş yeri bilgisayarından ötürüdür evden bakarım :)

Son düzenleme:
Dün anket sonuçlarını görüntüle diyince ve o çorbaya tıklayınca,görebiliyorduk çorbayı..
Şu anda açılmıyor..
Şimdi çorbayı, yapan kişiyle birlikte google'a yazın,direkt çıkıyor..

Son düzenleme:
Kod:
Merhaba
- Anket sıralaması katılıma göre listelenmiştir
- Açık ankettir, kimin kime oy verdiği gözükecektir,
- Sadece bir oy hakkınız bulunmaktadır.
- Sponsorlar yarışmaya ayrı bir renk vermek amacı ile çorbada ki ana malzeme teması amacı ile istenmiştir.
- Adaylar kendilerine oy verebilir

Katılımcılar;

- Yüksük Çorbası / safahat
Sponsor : Penguen Domates Salçası

- Bulgurlu Terbiyeli Çorba / ilk_
Sponsor : Sek Yarım Yağlı Yoğurt

- Börek Çorbası / Nevreste
Sponsor : Pınar Ürünleri

- Kış Çorbası / asin25
Sponsor : Reis Gıda Bakliyat

- Kremalı Tavuk Çorbası / nilim
Sponsor : Knorr Bulyon

- Grip için çorba / cansuyu55

- Gaziantep Usulü Yuvarlama / bestdream

- Ekşili Köfte Çorbası / Surrender
Sponsor : Pınar Yoğurt

- Tavuklu Paça Çorbası / mrs.who
Sponsor : Lezita Tavuk

- Düğün Çorbası / hopefor
Sponsor : Sinangil Un

- Bors Çorbası / azerinnn

- Kelle & Paça Çorbası / Elossa
Sponsor : Annem

- Sıkıcık Çorbası / EslemLiva
Sponsor : Duru Bulgur

- Sütlü Brokoli Çorbası / sekerciiik
Google gerek yok çorbalar işte burda:34:

Merhaba
- Anket sıralaması katılıma göre listelenmiştir
- Açık ankettir, kimin kime oy verdiği gözükecektir,
- Sadece bir oy hakkınız bulunmaktadır.
- Sponsorlar yarışmaya ayrı bir renk vermek amacı ile çorbada ki ana malzeme teması amacı ile istenmiştir.
- Adaylar kendilerine oy verebilir

Katılımcılar;

- Yüksük Çorbası / safahat
Sponsor : Penguen Domates Salçası

- Bulgurlu Terbiyeli Çorba / ilk_
Sponsor : Sek Yarım Yağlı Yoğurt

- Börek Çorbası / Nevreste
Sponsor : Pınar Ürünleri

- Kış Çorbası / asin25
Sponsor : Reis Gıda Bakliyat

- Kremalı Tavuk Çorbası / nilim
Sponsor : Knorr Bulyon

- Grip için çorba / cansuyu55

- Gaziantep Usulü Yuvarlama / bestdream

- Ekşili Köfte Çorbası / Surrender
Sponsor : Pınar Yoğurt

- Tavuklu Paça Çorbası / mrs.who
Sponsor : Lezita Tavuk

- Düğün Çorbası / hopefor
Sponsor : Sinangil Un

- Bors Çorbası / azerinnn

- Kelle & Paça Çorbası / Elossa
Sponsor : Annem

- Sıkıcık Çorbası / EslemLiva
Sponsor : Duru Bulgur

- Sütlü Brokoli Çorbası / sekerciiik

:92::92::56::42:

Çok çok düşünerekten haksızlık etmemek adına çorbalara tekrar tekrar bakaraktan en sonunda birkaç çorba arasında kalıp sunumu devreye sokaraktan elossaya verdim oyumu.

Kriterlerim olarak bir kere sevdiğim çorba, sonrasında çok fazla emek gerektiren bir çorba anneannemden biliyorum, Fotoğraflamalar gayet iyiydi gerçi herkesin çok güzeldi o yönden ve sonuncusu sunum da çok yaratıcıydı. Bu arada elossayı sadece kendi yemek topiğinden az birazcık tanıyorum bire bir bir yerde konuşmuşluğumuz yoktur tamamen emeğine ve sunumuna oy vermiş bulunmaktayım ki daha çok muhabbet ettiğim arkadşımda vardı aday olarak adil olmaya çalıştım. Ama ellosacağım aslında tek hatan evet çok emek verilen bir çorba ama herkesin severek içtiği bir çorba değil o yüzden oyların düşebilir ben emeğine verdim oyumu.

Tüm katılan arkadaşlara başarılar dilerim ellerinize emeğinize sağlıkkk :56:

Anket içinde çorba isimlerine de tıklayabilirsiniz. Artık ordan da çorbalara link var

Püf noktası : CTRL tuşuna basarken çorba ismine tıklayarak yeni bir sayfada açılmasını sağlayabilirsiniz. Böylece o çorbayı inceledikten sonra geri tuşuan basmanıza gerek yok. Yada sırayla CTRL ve linklere tıklayarak bütün çorbaları açıp elediğiniz sayfaları kapatarak, sayfalar arasıda gezerek ve karşılaştırma yaparak seçiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

tarife bakarken, 'acaba akşama bundan mı yapsam, aman ne de güzel olmuş bu böyle' dediğim çorbadan yana kullandım oyumu..
hepsi güzel görünüyor da nilim'in çorbası daha bir başka geldi :)
hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar:13:

bahaneyle akşama çorbalar da hazırlanmış yani :1:

hımmm oy verme kriteri diyosunuz :31: ben adanalıyım, bulgur, kıyma, tavuk, mantı, el açması yufkalar eksik olmaz genelde mutfağımda. sebzeyle değişik bir şeyler yapmaya yeni yeni başladım kızımdan sonra. burdada dikkatimi çeken 2 çorba oldu biri brokolili olan, diğeri pırasalı olan. hadi pırasanın yine yemeğini falan yapıyoruzda, brokoliyi salata haricinde tüketmedim şimdiye kadar :31: bu yüzden tercihim ondan yana oldu :34: ve şimdi de deniyorum :34:

Back