Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Hepinizin ellerinize saglik bayanlar, iki corba arasinda kaldim, artik birini sececegim.

Oyumu "Sıkıcık çorbası/EsLemLiva yönünde kullandım...

Damak zevkime en uygun, sunum olarak en başarılı bulduğum çorbaydı...

Herkesin ellerine, emeğine sağlık...

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize başarılar diliyorum. kim birinci çıkar bilemem ama hepimize süper tarifler çıkacağı kesin, katılımcılardan çok takipçilere yarayacak bu yarışmalar pek bi sevindim

bi EslemLİva için oy da benden

Bu çorbaların hepsini yapıp içmezseniz içimde kalacak doğrusu

Katılan herkesin ellerine sağlık.. Uğraşmak yapmak bile bişeydir.

Herkese oy vermeyi isterdim ama bir kişi hakkımız olduğu için bende oyumu Elossa ya verdim.

Çünkü o eti didmek bile ayrı bir uğraş yalancı işkembeden biliyorum :).

Ve sunumu çorbanın görünümü herşeyini beğendim kısaca :)

Yüksük çorbasınada bayılırım ayrıca safahat ellerine sağlık canım hepsini çekti beee

Bende oyumu Yüksük çorbasından yana kullandım safahat ellerine sağlık

Yarışan herkesin ellerine emeğine sağlık ...hepsi ayrı ayrı güzel çorbalardı

Ay cnm sağol yorumun için şöyle bir kazan yapsam da yeseydi herkes kurulsaydık muhabbetle bir sofranın başına ne güzel olurdu. Küçüklüğüm böyle kalabalık muhabbetli sofralarda geçti yenenin tadı başkadır böyle sofralarda.
Tüm beğenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorumm

hepsi harika gözüküyor ellerinize sağlık
ben oyumu gaziantep usulü yuvarlama çorbasından yana kullandım
zira kendisi beni fazlasıyla cezbetti yarın becerebilirsem denemeyi düşünüyorum

ay inanmiyorum kk pro olmusum cok tesekkur ederim
kendimize oy kullana biliyomusuz ben gec okudum ama olsun oy verdigim arkadasimizin corbasini cok begenmistim gercekten

Son düzenleme:
Ben daha karar veremicem bugün gibi. Çok arada kaldım iki çorba arasında diyebilirim oooffff :26:

Sıkıcık ve sütllü brokoli çorbasını görmedim yalnız ben..

Emeği geçen herkese başarılar dilerimm. Pro üyeliklerde hayırlı uğurlu olsunn..

hepsi harika görünüyor, katılan arkadaşların eline, emeğine sağlık, kesesine bereket.
ben oyumu nilimden yana kullandım.
çok severim kremalı tavuk çorbasını

herkesin eline emeğine sağlık çok güzel çorbalar yapıldı kare kare resimlenmeside ayrı bi güzeelik oldu acemilerede örnekler sunuldu
bn kendime oy kullanmadım başka bi ar kadaşa verdim oyumu kendi kendimi oylamak istemedim

arkadaşlar herkesin ellerine sağlık. yeni arkadaşlar tanıdığım için çok mutluyum. oy veren arkadaşların hiç birini tanımıyorum :) değer gördüğünüz için başta sizlere teşekkür ederim ve SAFAHAT sana da çok teşekkür ederim her ne kadar kendimize oy verebiliceğimizi bilmeden de olsa senin oyun sevindirdi beni. yarışmaya katılmak ve tanımadığı birinin yeemeğine oy vermek erdem ister ben oyumu sana verdim bile

bu arada ne işe pro üyeliği için teşekkür ederim ben de avantajları neler acaba:44:

Ayy çok zorlandım oylama yaparken.. Hepsinde ayrı ayrı emek var.. ama ben oyumu en iştahımı kabartandan yana kullandım..

seçimimi yüksük çorbasından yana yaptım :)

ama diğer çorbalar da çok güzel görünüyordu ve çok emek harcanmıştı,bütün katılımcılara başarılar diliyorum.

Hepsi birbirinden güzel ancak oyumu yüksük çorbasına verdim. Hepinize başarılar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…