Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Bir sonraki kategoriyi bana değil bu yarışmada 1. olana sorun : ) buna da güzel bir çözüm bulmuş oldum : )

Kim birinci olursa bir sonraki kategoriyi o belirlesin ...

ne zaman biteceği yazıyormuş farketmemişim :) epey zaman varmış
hadi hayırlısı

Oyumu kullandım hayırlı uğurlu olsun.
Tüm yarışmacıların nickleri kızarmış
Tatlı kategorisine aday olmayı planlıyorum

Bu kategoride 1. olan diğer kategorilerde de yarışacakmı peki.Bir sınırlamamız yok diymi.:26:

Bir sonraki kategoriyi bana değil bu yarışmada 1. olana sorun : ) buna da güzel bir çözüm bulmuş oldum : )

Kim birinci olursa bir sonraki kategoriyi o belirlesin ...

o zaman yeni kategorinin belli olmasına daha var :)
çok heyecanla bekliyorum çorba yarışmasına katılamadım
inşallah bundan sonraki kategori beni zorlayacak türden olmaz :)

yarışmaya katılan herkesin nicki kızaracak mı acaba

yarısmaya katılan herkese basarılar dilerim bu corbalar bizim cok işimize yarayacak..

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum
hak eden kazansın

Merhaba
Pro üyelik sadece bu yarışmaya katılanlara verilen bir ödüldür. Diğer yarışmalarda bu şekilde olmayacaktır, bu notu hatırlatmak isterim.

Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Sıcacık çorbanızı paylaştığınız için çoook teşekkür ediyorum. Her birinden ayrı lezzet aldım tatmadan da olsa

Son düzenleme:
basarılar dılerımmm herkezzlereee hak eden kazansın dıyorum

bırde ben nedense bu yarısmaları burdan takıp edemıyorum face tekı bıldırımler ıyı oluyorr yarısma baslarken ve bıterken luutfeen face ten de bıldırım face te paylasım olmasa yıne zor bulurdum

Bende tüm katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum...Herkes emek verdi gerçekten,ellerinize sağlık hepinizin...

Bu yarışma kk'ye renk getirdi bence,hatta benimde hayatıma renk geldi,öyle heyecanlıyım ki,kocişim horul horul horluyo ona dahi müdahele etmiyorum

Diğer kategoriyle birlikte yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…