Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Ne yalan söyleyeyim bu kadar güzel çorba tarifleri içinde kime oy vereceğini bilemez hale geliyor insan, hepinizin ellerine sağlık, oyu bir kişiye vermek durumunda olsakta burdan alacağım tarifler var:)
Malzemeleri, yapılışlarını okurken resmen lezzetlerini aldım desem yalan olmaz, gece gece iştahımı kabarttı hepsi
Herkese başarılar dilerim

Yarışmanızdan çekilmenize sebep her ise,inşaallah şimdi onunla ilgili bir sıkıntı yoktur.Herşeyden önemlisi bu,umarım herşey yolundadır...Gerekçeniz önemli olmasa,çekilmezdiniz zaten.Herkes anlayışla karşılayacaktır,üzülmeyin...Tekrar emeğinize sağlık diyorum..

evet sonunda karar verebildim.oyumu ellosa nın kelle paça çorbasına verdim.aslında bu çorbayı sevmem ama emeğe oy verdim.yani damak zevkime uygun değil ama

emek ve sunum olarak ellosa hak ediyor.

Canım teşekkür ederim

ben safahata oy verdim
aslında elossa ile safahat arasında kaldım ama ikisi de yorucu çorba ve ikisi de güzeldi
ayrım yapamayınca yüksük çorbasını sevdiğim için oyumu o yönde kullandım

olsun canım her birimizin emeği ayrı güzel,herkese başarılar

Merhaba
Ben zaten her mesajımda gerekçenizin çok haklı olduğunu ifade ettim. Bu konuda bir kelime bile etmedim ama beni üzen (veya sinirlendiren iki duyguyu da yaşadım) bunu düşünememeniz. Bana alternatifte sunamadınız (fotoğrafları yeniden çekip değiştirelim de demediniz).

Her neyse oldu bitti.

yarışmadan çekilmek zorunda kalan arkadaş için üzüldüm gerçekten.:26:umarım her şey istediği gibi olur.

çok zor oldu oy kullanmak:26: hepsi çok güzeldi.inşallah arkadaşlar farklı kategoriler de yarışır da tek tek
oralarda onlar için de oy kullanabilirim.her birinin özenle zaman harcadığı belli.

ben konusunda da belirttiğim gibi, hayatımda kelle paça içmedim.yemek konusunda bazı ön yargılarımın olduğu
tatlar var ki elim de değil gerçekten.ama yapılışı ile bana farklı bir ilham verdi.ben kelle paça olarak değil de bunu
tavuk versiyonunu yapmayı istiyorum.

herkese tekrar başarılar, yeni tariflerinizle sizleri görmeyi bekliyoruz yeniden.

Ben oyumu Sıkıcık Çorbası'na verdim. Bulgurlu yemekleri çok severim, o çorba da anneannemin yaptığına benziyordu.

Günaydın,
Böyle bir alternatifimin olacağını bildirseydiniz seve seve kabul ederdim. Böyle bir tepkiyle karşılaşmak şaşırttı beni. Yarışmadan çekilme gibi bir düşüncem yoktu. (belki geregi budur bunu yargılamıyorum) Sadece fotoğraflar kaldırılır diye düşünmüştüm. Fazla iyi niyetli düşünmüşüm :) yanlış anlaşılmasın hediye için falan değil nihayetinde amaç güzel şeyler paylaşmaktı. Sanki çok büyük bir suç işlemişim de fişlenmişim gibi hissettim. Neyse gerçekten oldu bitti artık. Daha fazla uzasın istemem.
Gerekçem konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederim.
Bu iletimin bu konuda yazılmış son ileti olması dileklerimle… herkese başarılar ve iyi günler…

yok yok çok şükür olabilmesi muhtemel sıkıntının gerçekleşmemesi için böyle davranışta bulundum. desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.

aslında fotoğraflarken daha dikkatli davransak
kimse anlamaz ve tanımaz.

sonuçta bir tabak veya tencereden tanılacak değiliz ya.

çok üzüldüm böyle bişey olmasına zaten hediye vs derdine değil sohbet olsun muhabbet olsun diye katıldık hani kazanana 1 sandık altın yok yani işin ucunda
hem sebebi anlamadım ne varki 1 tencere 1 tava sonuçta orda bizim kendi resimlermimiz yok neyse hayırlısı olsun diyelim oy veren arkadaşların oylarına yazık oldu sadece

arkadas da bence boyle olmasini istemezdi
sonucda kk olarak biz de bi ailede tartismaya sebebiyet vermek istemeyiz dimi
neyse ki problem olmadan konu kaldirilmis
bence oylara yazik olmadi baska yerden calinti fotolar tarif olsa evet yazik oylara derdik
sonucta gercekten emek harcamis arkadasbence oy veren arkadaslar da bunu anlayisla karsilar

Son düzenleme:
Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin kızlar.
Tüm çorbalar bir harika.Oylama için çok kararsız kaldım aslında,kimsenin emeğini hiçe saymak istemem.Özellikle 3 çorba beni anormal zorladı,neye göre oy versem bilemedim.
Yüksük çorbası,Kelle paça ve Börek çorbası arasında kaldım.
Üçüde çok açıklayıcı ,güzel anlatıma sahip.Gerçekten büyük emek harcanarak yapılmış.
İçlerinde ağır basan börek çorbası oldu benim için;
Sebebim ise yarışan tüm çorbalar bildiğim ve sevdiğim çorbalar,bu çorbayı ilk kez gördüm ve anlatıldığı kadarıyla benim damak tadıma çok uygun bir çorba.Sunum ve anlatım yeterli.
O yüzden oyum börek çorbasına gitti ve en yakın zamanda mutlaka deneyeceğim.

bütün çorbalar çok güzel ama insan acayip kararsız kalıyor ya...kaç gündür sayfayı açıyorum oy vermeden geri kapatıyorum......elossa,safahat,azerinn,nevreste arasında gidip gidip geldim...baktım karar veremiyorum,en sonunda da aralarında en sevdiğim çorbada karar kıldım....bütün arkadaşlarımızın eline sağlık...

Teşekkür ederim canım
Tavsiye ederimSahiden çok güzel bir lezzet ve kültür

Öncelikle yarışmayı düzenleyen sayın yöneticimize teşekkürler....

Yarışmaya katılan tüm katılımcılara emeklerı ıcın teşekkürler..

Yemekten hıc anlamayan bırı ıcın bıle o kadar ayrıntılı anlattılar emek verdıler..Saolsunlar...

Bende ılk oğluma hamıle kalana kadar kelle paça corbasına ayyyyy dıyenlerdendım.Ama tum hamıleıgımde ıçtim..

O gunden berı bende tıryakısıyım..Sevenler ıcın sırf bu corbayı yapan lokantalar var..

O kadar ayrıntılı anlatmışsın kı tesekkürler elosa..ama ben yapamam sana içmeye gelecegım..

selam.butun emek veren arkadaslarin ellerine saglik.cok emek harcanmis.ben oyumu bors corbasina verdim.cunki benim icin tadi vazgecilme ve en lezetlisi.ben cocukken annem onu yaparken cok mutlu olurdum.bu hala degismedi.herkese basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…