Teşekküer ederim cnmSafahatcım tebrikler canım...
Güle güle eskit kupanı
Teşekkür ederimtebrikler sefahatt
Hımm ben de heyecanla bekliyorum of cidden ne güzellikler çıkacak kimbilirara sıcakları seçmen çok güzel,teşekkürler
ne marifetler,ne lezzetli tarifler çıkacak kim bilir
İnşallah bu da ilk yarışma gibi güzel geçer.
safahat çok çok tebrik ederim canım benim
demek yeni kategori ara sıcaklar ha :) acaba ne yapsam
Safahat tebrik ederim canım...
Ara sıcaklar bana uygun değil.Önümüzdeki kategorilere bakacağız artık..
Çook teşekkür ederim cnmtüm yarışmalar böyle güzel sıcak bir ortamda geçer inş dediğin gibi.
Ben de şehirdışındaydım, gece döndük, yarşmayı ben de takip edemedim sonucuna bakbildim.
Canım yalnız ihtiyacı olmak ne demek aşk olsun. Bu bir yarışma da olsa maksadı çoktan hasıl olmuştu. Güzel bilgiler ve paylaşım hepsinin ötesinde zaten. Üstelik oy verenler sağolsunlar hepimize beğendikleri için verdiler. Bu da ayrı bir mutluluk sebebiAsıl oyunu son anda bana kullansan çoook üzülürdüm, çünkü beğeniden değil vefadan dolayı verilmiş bir oy olacaktı. Böylesi daha etik oldu tüm güzel niyetlerin için teşekkür ederim cnmm ve seni de canı gönülden tebrik ederimm
Canımsın teşekkür ederim
İhtiyaç derken düşüncem şuydu;
Tüm arkadaşlarımın çorbalarını beğendim ama oy kullanmaya gelince hiç birine kıyamadım ayıramadım,çünkü verilen emekler aşikar...
Sen ve ben açık ara epey önde giittiğimiz için mantıken oyumu sana verdiğimde değerlenecekti ve oyum işe yarayacaktı,oydu yani amacım
Bu arada ara sıcaklar iyi olmuş,keyifle ve merakla bekliyorum sunumları
Canım benim güzel niyetini biliyorum zatenAma eminim sen de kabul etmezdin benim yerimde olsan Ama diğer kategorilerde beğendiğin için oy kullanırsan bana sevinçten uçarım inan ki KKnün eli on marifetli hatunu yemek gurmesi
Görünüşte kazandım ama aslen ipi beraber göğüsledik Elossacımmmm
Arkadaşlar yeni kategoriyi "ara sıcaklar" olarak bildirdim.
Buraya yazılan yorumlarda çoğunluğun görüşü bu yöndeydi ben de dahil.
İnşallah yarından itibaren yine gözümüz doyacak güzelim yiyeceklerle
safahat tebrikler canım.
ayrıca ikinci olan, elossa, ve üçüncü olan nilm sizleride tebrik ediyorum.
tekrardan tüm katılan arkadaşların ellerine sağlıkç sayenizde çorba ufkumuz genişledi.
safahat canım çok çok tebrik ederim, sonraki menüde ara sıcaklar olmuş herkese başarılar.
Elosaa sizide tebrik ederim ikinizinde çorbası zahmetli olduğu kadar çokta lezzetli gözüküyordu.
Canımsın teşekkürler,evet çekişmeli geçti ve çok heyecanlıydı:)
Bekliylim şimdi bakalım daha neler neler çıkıcak ortaya:)
safahat tebrik ediyorum............
safahat tebrikler canım.
ayrıca ikinci olan, elossa, ve üçüncü olan nilm sizleride tebrik ediyorum.
tekrardan tüm katılan arkadaşların ellerine sağlıkç sayenizde çorba ufkumuz genişledi.
Tebrikler...
Sonuna kadar hak ettin bu galibiyeti
Yeni kategori de tam yerinde oldu safahatcım
Çok çekişmeli, kıran kırana ama çok lezzetli bir yarışma oldu bu.
İnşallah hepsi böyle olur.
Tebrikler safahat
Herkesin eline, emeğine sağlık.
Ben bu yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorumÖnemli olan katılmaktı,çünkü böyle bir yarışmaya katılmak beceriden öte cesaret isterdi Herkesin emegine saglık diyorum,diger kategorilerdede böyle saygın,elit bir süreç diliyorum
safahat canim tebrik ederim yerinde bir oylama oldu :)
Canım tebrik ederim:) zorlu bir yarışmaydı diğer hanımlarımızıda kutluyorum, hepsi harikaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?