Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Çok teşekkür ederim arkadaşlar:16:
Beğenen ve oy veren herkese çook teşekkür ediyorum:16::16:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum tüm çorbalar muhteşemdi.:56:
Ve Kazene teşekkür ediyorum bize böyle güzel bir paylaşma ve yarışma platformu sağladığı için.

tebrikler canım gercekten corban cok güzeldi eline emegine saglık tekrar tebrik ederim:16::16:

Safahat; canı gönülden kutluyorum seni canım.

Emeğe verilen değer budur.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

____gerçekten çok heyecanlı harika bir yarışmaydı.ben bile çok heyecanlandım.dostlukla saygıyla samimiyetle ancak bu kadar güzel olabilirdi.
emek veren bütün arkadaşları tebrik ederim.safahat senide ayrıca tebrik etmek istiyorum.RABBİM bütün hayatınız boyunca böyle başarılar böyle güzellikler nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.

safahat tebrik ederim :56:

____gerçekten çok heyecanlı harika bir yarışmaydı.ben bile çok heyecanlandım.dostlukla saygıyla samimiyetle ancak bu kadar güzel olabilirdi.
emek veren bütün arkadaşları tebrik ederim.safahat senide ayrıca tebrik etmek istiyorum.RABBİM bütün hayatınız boyunca böyle başarılar böyle güzellikler nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.

Teşekkür ederimmm:16::16:

Safahat'cım tebrik ederim:7:
Çorban muhteşemdi zaten..:39:

Safahatcım tebrik ediyorum canım,tekrar ellerine emeğine sağlık :16:

Çok tatlı bir rekabet,sıcacık bir yarışma oldu :21: Tüm katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,destek veren herkese de teşekkürler :16:

Diğer kategoride olamıcam malesef,yarın gidiyoruz bir hafta yokum.Şimdiden başarılar herkese :56: İnşaallah bu yarışma gibi devam eder tüm kategoriler :nazar:

Safahatcım tebrik ediyorum canım,tekrar ellerine emeğine sağlık :16:

Çok tatlı bir rekabet,sıcacık bir yarışma oldu :21: Tüm katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,destek veren herkese de teşekkürler :16:

Diğer kategoride olamıcam malesef,yarın gidiyoruz bir hafta yokum.Şimdiden başarılar herkese :56: İnşaallah bu yarışma gibi devam eder tüm kategoriler :nazar:

Teşekkür ederim cnm. Senin ve tüm arkadaşların da emeğine sağlık :16:
Döner dönmez yarışmalara dahil olmalısın ama olur mu:54:
İyi tatiller cnm:16:

Teşekkür ederim cnm. Senin ve tüm arkadaşların da emeğine sağlık :16:
Döner dönmez yarışmalara dahil olmalısın ama olur mu:54:
İyi tatiller cnm:16:

Rica ederim canım :34:

İnşaallah kuzum nasipse dönünce tekrar katılırım :21:

Çok teşekkür ederim,görüşmek dileğiyle :16:

Arkadaşlar yeni kategoriyi "ara sıcaklar" olarak bildirdim.
Buraya yazılan yorumlarda çoğunluğun görüşü bu yöndeydi ben de dahil.
İnşallah yarından itibaren yine gözümüz doyacak güzelim yiyeceklerle:56:

ara sıcakları seçmen çok güzel,teşekkürler :34:

ne marifetler,ne lezzetli tarifler çıkacak kim bilir :56:

İnşallah bu da ilk yarışma gibi güzel geçer.

safahat çok çok tebrik ederim canım benim
demek yeni kategori ara sıcaklar ha :) acaba ne yapsam :1:

Safahat tebrik ederim canım...:16::16::65:

Ara sıcaklar bana uygun değil.
:ssz: Önümüzdeki kategorilere bakacağız artık..:9:

Safahat canım tebrik ederim seni:16:
Dün ara ara girdim çıktım KK ya ama son saat heyecanlarını pek yaşayamadım misafirlerim vardı,ama aklım burdaydı :)
Hatta biliyorsun oyumu kullanmamıştım son anda ihtiyacın olunca kullanacaktım ama buna ihtiyacın bile olmamış hayatım çok mutlu oldum senin adına.:16:
Başarılarının devamını diliyor,bundan sonraki kategorilerinde en az çorba kategorisi gibi ağız tadıyla geçmesini temenni ediyorum...:kkk:
Emeği geçen destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim:34:

Safahat canım tebrik ederim seni:16:
Dün ara ara girdim çıktım KK ya ama son saat heyecanlarını pek yaşayamadım misafirlerim vardı,ama aklım burdaydı :)
Hatta biliyorsun oyumu kullanmamıştım son anda ihtiyacın olunca kullanacaktım ama buna ihtiyacın bile olmamış hayatım çok mutlu oldum senin adına.:16:
Başarılarının devamını diliyor,bundan sonraki kategorilerinde en az çorba kategorisi gibi ağız tadıyla geçmesini temenni ediyorum...:kkk:
Emeği geçen destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim:34:

Çook teşekkür ederim cnm :16: tüm yarışmalar böyle güzel sıcak bir ortamda geçer inş dediğin gibi.
Ben de şehirdışındaydım, gece döndük, yarşmayı ben de takip edemedim sonucuna bakbildim.

Canım yalnız ihtiyacı olmak ne demek aşk olsun. Bu bir yarışma da olsa maksadı çoktan hasıl olmuştu. Güzel bilgiler ve paylaşım hepsinin ötesinde zaten. Üstelik oy verenler sağolsunlar hepimize beğendikleri için verdiler. Bu da ayrı bir mutluluk sebebi:16::16::16: Asıl oyunu son anda bana kullansan çoook üzülürdüm, çünkü beğeniden değil vefadan dolayı verilmiş bir oy olacaktı. Böylesi daha etik oldu:34: tüm güzel niyetlerin için teşekkür ederim cnmm ve seni de canı gönülden tebrik ederimm:16:

Back