Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Beğenen ve oy veren herkese çook teşekkür ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum tüm çorbalar muhteşemdi.
Ve Kazene teşekkür ediyorum bize böyle güzel bir paylaşma ve yarışma platformu sağladığı için.
____gerçekten çok heyecanlı harika bir yarışmaydı.ben bile çok heyecanlandım.dostlukla saygıyla samimiyetle ancak bu kadar güzel olabilirdi.
emek veren bütün arkadaşları tebrik ederim.safahat senide ayrıca tebrik etmek istiyorum.RABBİM bütün hayatınız boyunca böyle başarılar böyle güzellikler nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.
____gerçekten çok heyecanlı harika bir yarışmaydı.ben bile çok heyecanlandım.dostlukla saygıyla samimiyetle ancak bu kadar güzel olabilirdi.
emek veren bütün arkadaşları tebrik ederim.safahat senide ayrıca tebrik etmek istiyorum.RABBİM bütün hayatınız boyunca böyle başarılar böyle güzellikler nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun.
Arkadaşlar yeni kategoriyi "ara sıcaklar" olarak bildirdim.
Buraya yazılan yorumlarda çoğunluğun görüşü bu yöndeydi ben de dahil.
İnşallah yarından itibaren yine gözümüz doyacak güzelim yiyeceklerle
Safahat canım tebrik ederim seni
Dün ara ara girdim çıktım KK ya ama son saat heyecanlarını pek yaşayamadım misafirlerim vardı,ama aklım burdaydı :)
Hatta biliyorsun oyumu kullanmamıştım son anda ihtiyacın olunca kullanacaktım ama buna ihtiyacın bile olmamış hayatım çok mutlu oldum senin adına.
Başarılarının devamını diliyor,bundan sonraki kategorilerinde en az çorba kategorisi gibi ağız tadıyla geçmesini temenni ediyorum...
Emeği geçen destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim
Safahat canım tebrik ederim seni
Dün ara ara girdim çıktım KK ya ama son saat heyecanlarını pek yaşayamadım misafirlerim vardı,ama aklım burdaydı :)
Hatta biliyorsun oyumu kullanmamıştım son anda ihtiyacın olunca kullanacaktım ama buna ihtiyacın bile olmamış hayatım çok mutlu oldum senin adına.
Başarılarının devamını diliyor,bundan sonraki kategorilerinde en az çorba kategorisi gibi ağız tadıyla geçmesini temenni ediyorum...
Emeği geçen destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim
Çook teşekkür ederim cnm tüm yarışmalar böyle güzel sıcak bir ortamda geçer inş dediğin gibi.
Ben de şehirdışındaydım, gece döndük, yarşmayı ben de takip edemedim sonucuna bakbildim.
Canım yalnız ihtiyacı olmak ne demek aşk olsun. Bu bir yarışma da olsa maksadı çoktan hasıl olmuştu. Güzel bilgiler ve paylaşım hepsinin ötesinde zaten. Üstelik oy verenler sağolsunlar hepimize beğendikleri için verdiler. Bu da ayrı bir mutluluk sebebi Asıl oyunu son anda bana kullansan çoook üzülürdüm, çünkü beğeniden değil vefadan dolayı verilmiş bir oy olacaktı. Böylesi daha etik oldu tüm güzel niyetlerin için teşekkür ederim cnmm ve seni de canı gönülden tebrik ederimm