Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
anamm safahat ne sabır varmış sende valla tebrik ederim neyse beklemedeyiz o zaman hediyen gelince fotosunu çek yayınla, adres bilgisi falan verdin mi?

Sabırlı olduğumu söylerler ama her kadın gibi meraklıyım da adres bilgîmi verdim evet.
çekerim siteye eklerim tabi ki

Hediyeniz yola çıkıyor.....

Eklentiler

• $10557_511102038940869_1692750374_n.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $603150_511101948940878_1786827328_n.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 112

popcorn makinası mııııı ayy süpermişşş
iki hediye de aynı kişiye mi ne kadar el bolluğudur bu böyle
süper ya ba-yıl-dım
mezelerde ki yarışmada ki hediyeler neler olucak merakla beklemekteyim

evet 2 hediye aynı kişiye : )

evet 2 hediye aynı kişiye : )

süper o zaman blendır olsaydı sadece değişik bişi değil derdim ama popcorn makinası beni benden aldı süper düşünülmüş çok değişik bişi bravo
bakalım safarat denesin makinayı eğer yağ konularak patlatan bir makinaysa ben bundan alırım kaçısı yok:)
diğer hediyelerde değişik hediye önerilerim olabilir mesela buharlı ev temizleyicisi,şu meyveleri tüm atılıp sıkan katı meyve sıkacağı,ekmek yapma makinası gb.

ay kazennnnnnnnnn site dediğin böyle olur işte yaa. Absurt sitelerde saçma konular , konuşmalar. Ay Kadınlar kulübü işte ya farkınız farkımız!

Tebrik ederim gerçekten az buz hediyededeğil ha pahalı hani

Bu arada bazı yarışmalarda eşinize de hediye yollayacağız. KK'da neymiş dediğinde al hediyeni sus otur aşağı diyin diye : )

Mesela eşlere mutfak önlüğü mü yollasak ne ?

Bu arada bazı yarışmalarda eşinize de hediye yollayacağız. KK'da neymiş dediğinde al hediyeni sus otur aşağı diyin diye : )

Harikasın kazen ben buldum bile modelini

al heidyeni otur aşağı
mutfak önlüğü mü? bence hiç de sevinmez buna erkekler erkeksi bişi gönderilse daha iyi değil mi ki

al heidyeni otur aşağı
mutfak önlüğü mü? bence hiç de sevinmez buna erkekler erkeksi bişi gönderilse daha iyi değil mi ki

önlük işin espirisi gerçekten güzel bir şeyler buluruz diye umuyoruz.

işte beklenen şey geldiii!!!hediyeler süpermiş çok beğendim güle güle kullan safahatcım.

hahaaa al hediyeni suusss otur
süper olur valla

ödevlerini şimdiden yapanlar yandı hepsi bozulmuştur

ahahaha ne güzel bir fikir bu böyle :) Kesinlikle önlük ve eldiven olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…