Ay çok hoş oluryaBu arada bazı yarışmalarda eşinize de hediye yollayacağız. KK'da neymiş dediğinde al hediyeni sus otur aşağı diyin diye : )
Mesela eşlere mutfak önlüğü mü yollasak ne ?
Canımm bunu alırlarsa pskolojıleri bozulıur
Ay çok hoş olurya
Canımm bunu alırlarsa pskolojıleri bozulıuryazık yani
ayy sormaa ne yaparlar ne yaparlao konuda bozulacaksa iyi olur işte giderler kas yaparlar onlarda
kaslı erkek çok çekici oluyor farkına varırlar bari
ayy sormaa ne yaparlar ne yaparlaöff çok dertlyiyimm bir hanım göbeği yaptı kendine sorma bende sürekli biskolata reklamlarına bakıyorum o ozensin diye
Hediyeniz yola çıkıyor.....
süper o zaman blendır olsaydı sadece değişik bişi değil derdim ama popcorn makinası beni benden aldı süper düşünülmüş çok değişik bişi bravo
bakalım safarat denesin makinayı eğer yağ konularak patlatan bir makinaysa ben bundan alırım kaçısı yok:)
diğer hediyelerde değişik hediye önerilerim olabilir mesela buharlı ev temizleyicisi,şu meyveleri tüm atılıp sıkan katı meyve sıkacağı,ekmek yapma makinası gb.
Safahat, güle güle kullan.
safahat iyi günlerde kullan hediyelerini tatlım çok güzeller
ahhaha benm kaslı gayatte guzel vucudu vardı ama şimdi götsen yk artık dersinkimisnin vücudu kasa elverişli oluyor
ya mesela ünlülerin hepsi kaslı yabancıler özellikle
bence tv de hugh jackmanın xmen filmi dolanmalı bol bol kas görsünlerde azıcık yapsınlar onlarda dimi
canım hakkındı diyorum denedim gerçekten dediiğin gibi ev mantısı ile müthiş bişeyoldu mutfağımda sık sık pişireceğime inan güle güle kullan hediyelerini yanlız mısır patlatma makinesini çabuk deneyip yazarsan bende sevinirim alamyı düşünüyorumda......
Safahaatt,hediyelerin çok güzel,güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 626878
Eki Görüntüle 626880
Eki Görüntüle 626881
Bugün itibariyle hediyeler elime ulaştıı
Hepsi birbirinden güzel ne diyeyim yorum bile yapamıyorum
Hele mısır patlatma makinesi tam bize göre çünkü evimizde tvden çok film izlenir(mısır patlatma makinesinin kullanımını soran arkadaşlar vardı inşallah kullanınca da paylaşırım)
Hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hem Kazen'e böyle güzel hediyelerin verildiği çok güzel bir paylaşım ortamı sağladığı için, hem de oy veren herkese
Eki Görüntüle 626878
Eki Görüntüle 626880
Eki Görüntüle 626881
Bugün itibariyle hediyeler elime ulaştıı
Hepsi birbirinden güzel ne diyeyim yorum bile yapamıyorum
Hele mısır patlatma makinesi tam bize göre çünkü evimizde tvden çok film izlenir(mısır patlatma makinesinin kullanımını soran arkadaşlar vardı inşallah kullanınca da paylaşırım)
Hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hem Kazen'e böyle güzel hediyelerin verildiği çok güzel bir paylaşım ortamı sağladığı için, hem de oy veren herkese
Güle güle kullanın şu mısır patlatma makinesini deneyip sonucu paylaşsanız çok mutlu olacağım :)
vayy anammm hediyelerin yanında mutfak önlüğü bilem var
safahat mısır patlatma makinasını hemen dene şekerim ve bilgilendir çok gözüm kaldı benim onda
mesela normal niğer patlatma makinalrı gibi saman gibi mi yapıyor patlamış mısır yoksa baya tuzu yağı yerinde evde patlatma gibi mi oluyor:26:
Güle güle kullan canımÇok gurur verici olsa gerek
Denedim bile:)
Yağla beraber yaptığı için çook lezzetli yapıyor kesinlikle saman gibi değil. Tuz iç hazneye zarar vereceği için en son pişmiş mısırlara ekleniyor gayet güzel oluyor üstelik benim Mısır pek iyi de değilmiş şansa.
Tek sorun telini düzgün takamamak doğru takamayınca ısınmıyor telini takmakta baya zorlandım ben:18:. düzgün takınca 5 dakikada yağlı ve lezzetli mısırlar yapıyor. Film keyfimiz şenlenecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?