Aman olamayalim rezil falan yav, bu yastan sonra...Aman yok canım rezil falan olmadınız, pek güzel olmuş, En dobra'da oyumu size verdim, o kadar uyarıya, banlanmalara rağmen yılmadan bildiğini okuyan üye olarak gördüğümden olsa gerek
Bu kadar kompliman üzerine adınızı saymadım diye kabaran öfkeniz geçmiştir umarım
Bu tarihi not edin, Saraylım sitenin siyasetten ibaret olmadığına karar verdi 02/12/2014
Valla üyelerin işine akıl sır ermez, biri ısınamamış sana, ben ısındım, kaynama noktasına geldim artıkBenim buradada olmam gerekirdi haksızlık var
beni seviyormusunValla üyelerin işine akıl sır ermez, biri ısınamamış sana, ben ısındım, kaynama noktasına geldim artık
beni seviyormusun
zaten bennim içerlendigim bu kategoride ismim olmaması , niye ısınamayan yok ki bana , ben de bazen gıcık olabiliyorum
sen ısın yeter , ama adımın gecmesini de istiyordum ,eksik kaldımKarar ver ısınalım mı ısınmayalım mı
Ne meraklı hatunlarsınız, gidin açtığı topiklere bir kere cevap ver bize deyin bakalım cevap verebilecek mi
fallennn cok tesekkur ederım cok mutlu oldum:)tolinin neresi soğuk ayolll
bence gayet sıcak birisi
çok muhabbetim yok ama
hele hanım ablayıda yazmışlar pessss
sende bayadır yoksun aslında bu kadar oy alman ilginçBana ısınamayanlardan birini ciddi kaşıdığım için ondan oylamış beni onu anlıyorum da diğerlerine n'aptım ki ısınamamışlar işte onu anlamadım heee
Sorma tolin yeaa bayadır da gelmiyorum ha :) demek ki birde gelsem n'olcekti kimbilirsende bayadır yoksun aslında bu kadar oy alman ilginç
Sen yine iyi beni hala oylamadı kimse .Sabahtan akşama 1 oy bile artmamış.
aman yavaş yavaş gel kontessssSorma tolin yeaa bayadır da gelmiyorum ha :) demek ki birde gelsem n'olcekti kimbilir
ahaha korktum be artık hızlı gelememaman yavaş yavaş gel kontessss
Sen yine iyi beni hala oylamadı kimse .
Valla ya kim ki bu mübarek?Seni aday gösteren yiğit çıksın meydane
meraktan çatlattı insanı
Valla ya kim ki bu mübarek?
Neden oylamıyor acaba? insan yazdığını oylamaz mı çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?