Çekimmm ne haberrr
tolinin neresi soğuk ayolll
bence gayet sıcak birisi
çok muhabbetim yok ama
hele hanım ablayıda yazmışlar pessss
Aynen Parkon olmazsa olmazlardan.
Alıntıyı düzenledim şimdi, birbirine girmiş iyice.
İyiyim şükür abla seni sormalı ?
Gebelik topiğinden bi yere çıkmıyorum artık
Ama yine de nicklerini ilk kez gördüğüm arkadaşlar bana ısınamamış, ben 27 yıllık kendime ısınadım onlar ısınmamış çok mu
Bende iyiyim hayatım sağol,nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarım.
Tiroid dışında bişey yok şu an şükür abla onunda ilacı varmış neyse ki
ironi işte :)zipzip'i da seviyo musunuz sevmiyo musunuz bi karar verin yav..Burada isinamadiklarinizda basi cekiyor, otede nerdese "yilin Uyesi" secilecek
Hadi bakalım inşallah onuda atlatırsın
Valla billa... Gercekler acidir, oyleyse baklava gercek degildir hesabi..ironi işte :)
hayatta böyle değilmi.
ironi işte :)
hayatta böyle değilmi.
İnşallah ablacım çok sağ ol
Görüşmek üzere
İyi akşamlar
Abla bir de zipzip daha kaç gündür kk da. Belki fake bile tanımıyoruz. Bu kadar tezat oy alması çok ilginç.Yılın üyesinde ya bir deCiddi şekilde şaşkınım
Görüşürüz çekim iyi akşamlar sanada
Abla bir de zipzip daha kaç gündür kk da. Belki fake bile tanımıyoruz. Bu kadar tezat oy alması çok ilginç.Yılın üyesinde ya bir de
Mevzu En'ler olunca siyasetin duayenleri bile akın etmişYumurtaya can veren Rabbim sen nelere kadirsin, siyaset yorumcularını bile burda görmeyi nasip ettin ya hamd olsun
KadınlarKulübü üyeliğini merak edenler olmuş, Kazen'in gizli hesabı değil, siteye ait bir üyelik ama cansız manken Vahe gibi kabul edin bu üyeliği, görevi siteye ait alanlarda güncel konular açmak, yorum yapamaz
Mevzu En'ler olunca siyasetin duayenleri bile akın etmişYumurtaya can veren Rabbim sen nelere kadirsin, siyaset yorumcularını bile burda görmeyi nasip ettin ya hamd olsun
Bir kere görseydik cevap yazdığını,gözüm açık gidecek yoksam müdürüm
Ne meraklı hatunlarsınız, gidin açtığı topiklere bir kere cevap ver bize deyin bakalım cevap verebilecek mi
Kuyruğumu sıkıştırdım pısmış haldeyim şu anSen sus...Sen kabahatlisin... Saymissin milletin isimlerini burada da "anaaa nasil olmus da sunu bunu yazmislar" diye... Hic benim adimi anmamissin.. Geldik tabe mecburen kendimizi savunmaya... Es kaza oy veren olursa kulaklarini cekecegim, arabana tas mi koyduk, ne var diye..
Rezil olduk desene coluk cocuga...Kuyruğumu sıkıştırdım pısmış haldeyim şu anAma valla ayaklarınıza sıcak sular mı döksek, kırmızı halılar mı yaysak ne yapsak bilemedim Ben sizi siyaset bölümünde yaşıyor sanıyordum, farklı bir bölümde gördüm ya artık bu tarihi not etmem lazım kenara
Aman yok canım rezil falan olmadınız, pek güzel olmuş, En dobra'da oyumu size verdim, o kadar uyarıya, banlanmalara rağmen yılmadan bildiğini okuyan üye olarak gördüğümden olsa gerekRezil olduk desene coluk cocuga...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?