En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    199
  • Anket Kapalı .
Çekimmm ne haberrr

İyiyim şükür abla seni sormalı ?
Gebelik topiğinden bi yere çıkmıyorum artık
Ama yine de nicklerini ilk kez gördüğüm arkadaşlar bana ısınamamış, ben 27 yıllık kendime ısınadım onlar ısınmamış çok mu

tolinin neresi soğuk ayolll
bence gayet sıcak birisi
çok muhabbetim yok ama
hele hanım ablayıda yazmışlar pessss

Boşver yazsınlar sorun değil meleğim,ters geldiysem neden yazmasın demi kesişn öyle olmuştır

Aynen Parkon olmazsa olmazlardan.
Alıntıyı düzenledim şimdi, birbirine girmiş iyice.

Karışmış ondan ayrı yazdım

Bende iyiyim hayatım sağol,nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur umarım.

ASlında zaman zaman farklı düşündüğümüz hatta tartışma noktasına geldiğimiz üyeler oluyor. Sanırım en merak edilen yerlerden birisi buradan çıkacak sonuç.
Genel anlamda görmek istediğim bir iki kişi vardı ama listede yok
Şurdakilerin hiç birine işte bu diyemiyorum ama yeni yeni tanıdığım birisi var. Belki ilerleyen günlerde onu işaretleirm.

KadınlarKulübü üyeliğini merak edenler olmuş, Kazen'in gizli hesabı değil, siteye ait bir üyelik ama cansız manken Vahe gibi kabul edin bu üyeliği, görevi siteye ait alanlarda güncel konular açmak, yorum yapamaz

Abla bir de zipzip daha kaç gündür kk da. Belki fake bile tanımıyoruz. Bu kadar tezat oy alması çok ilginç.Yılın üyesinde ya bir de

Şimdi konuşurumda ters anlaşılır,yılın üyesinde hak eden başka arkadaşlarımız varken zıpzıpın aday gösterilmesi ilginç gelişyor bana..

Mevzu En'ler olunca siyasetin duayenleri bile akın etmişYumurtaya can veren Rabbim sen nelere kadirsin, siyaset yorumcularını bile burda görmeyi nasip ettin ya hamd olsun

Enlik hassas burada müdürüm,içimizdeki canavarın çıkmasını sağlıyoruz

Bir kere görseydik cevap yazdığını,gözüm açık gidecek yoksam müdürüm

Mevzu En'ler olunca siyasetin duayenleri bile akın etmişYumurtaya can veren Rabbim sen nelere kadirsin, siyaset yorumcularını bile burda görmeyi nasip ettin ya hamd olsun

Sen sus... Sen kabahatlisin... Saymissin milletin isimlerini burada da "anaaa nasil olmus da sunu bunu yazmislar" diye... Hic benim adimi anmamissin.. Geldik tabe mecburen kendimizi savunmaya... Es kaza oy veren olursa kulaklarini cekecegim, arabana tas mi koyduk, ne var diye..

Kuyruğumu sıkıştırdım pısmış haldeyim şu an Ama valla ayaklarınıza sıcak sular mı döksek, kırmızı halılar mı yaysak ne yapsak bilemedim Ben sizi siyaset bölümünde yaşıyor sanıyordum, farklı bir bölümde gördüm ya artık bu tarihi not etmem lazım kenara

Rezil olduk desene coluk cocuga...

Rezil olduk desene coluk cocuga...
Aman yok canım rezil falan olmadınız, pek güzel olmuş, En dobra'da oyumu size verdim, o kadar uyarıya, banlanmalara rağmen yılmadan bildiğini okuyan üye olarak gördüğümden olsa gerek
Bu kadar kompliman üzerine adınızı saymadım diye kabaran öfkeniz geçmiştir umarım

Bu tarihi not edin, Saraylım sitenin siyasetten ibaret olmadığına karar verdi 02/12/2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…