• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    199
  • Anket Kapalı .
canım merak etme daha 1 ay süre var çıkar elbet hem fena mı oldu şimdiye kadar aday olmadığın dalda aday oldun,

bir değişiklik olur senin için:KK53:(imza polyanna:KK70:),
çok iyi tarafından bakıyorum herşeye bu aralar:KK16:
Yani tabi hayatıma renk kattı arkadaş. :KK70:
Ben ısınılmayan kategoriye öyle kötü bakmıyorum aslında, herkesin herkesle enerjisi tutmayabilir ama seçmenimi tanımak istiyorum artık. :27:

Valla kızlar ben oy kullanmadım çünki hem pek yazmıyorum okuyorum çıkıyorum en fazla oyu zıpzıp almış ama ben zıpzıp hanımı esprili buluyorum bide themis1990 mıydı buydu sanırım bu kişide hoşuma gidiyo yorumlarıyla yani sonuuuuuç hepinizi seviyoreeeee:KK15::KK19:

Kızkardeşlerim, sevilmemekten bu kadar mı korkuyorsunuz... Diğer "en"li konular içinde en fazla yazılan sayfa bu konu. Ve yer yer şakayla karışık yakınmalar... Gönüllü olarak bu konunun en'i olabilirim.

Zipzip acik ara onde gidiyor oysaki ben zipzip konu ne olursa olsun yasin kac canim?kasi kac? Sorusunu begeniyorum cok sempatik geliyyyyy bana

valla zipzip, bensibelim ile zerrini bile geçtiyse allah kurtarsın der çekilirim, o ne nefretmiş yahu :27:

ya arkadaş 5 senedir ne zaman bdv ye girsem "yaşlar kaç canım" derim hiç bu kadar popüler olmadım , nedir bu zipzip in sırrı, tanışmak istiyorum kendisiyle:KK53::KK53:

ya arkadaş 5 senedir ne zaman bdv ye girsem "yaşlar kaç canım" derim hiç bu kadar popüler olmadım arkadaş, nedir bu zipzip in sırrı, tanışmak istiyorum kendisiyle:KK53::KK53:

çünkü sen "kocam beni dövdü, sevgilim aldattı, babam beni depükledi" mesajlarının altına aşk ile "yaşlar kaç canım" demiyorsun oradan kaybediyorsun hep :27: mesela ben de her seferinde kullandığınız deterjan markası ne diyeceğim de, seneye bugün bu kategoride birinciliğe oynamak var, tırsıyorum :27:

Back