Yaprak sarmasının nankör bir yemek olduğunu biliyordum zaten.Saatlerce ugraş, boynun kopsun sararken sofraya koy iki dakkada bitirsinler
Valla baş tacıda olsa iki dakkada bitiyor :)nankör olması neyi değiştirir safraların baş tacı
nankör olması neyi değiştirir safraların baş tacı
ertesi gün sofrada ee sarma yokmuydu soran eşime bitti deyince ya ne çabuk bitirdiniz der halbiki ençok o yer :))))Valla baş tacıda olsa iki dakkada bitiyor :)
nankör olması neyi değiştirir safraların baş tacı
Ben yapıyorum ama benim odun almıyor bana çiçekşunu anlıyoruz bir çiftin boşanacağı varsa bir sarma bile yeter
Sarma mantı içli köfte çiğ köfte zor emek isteyen yemekler günümüzde bu yemekleri yapabilenlerin eşleri her gece çiçeklerle gelmeli
Sayfada çıkan reklam süper yalnız. Ben yönetimden bize böyle acımasız reklamlar gonderdigi için bu seferlik hepimize sarma almasını istiyorum. Duy sesimi KK yönetimi! Eki Görüntüle 1810573 Haberdeki hatun da bunlardan isteseymis ya
Annem olsaydı boğazının için kavga çıkarma, yiyorsan ye yemiyorsan def ol git derdi. :)
La bizim evde bir günde 2 çeşit yemek çıktığı bile nadirdir, bu adam yaprak sarma diyor bir de.
Annem çalışıyor zaten, ben de pek yapamam zaten okul var, en pratik ne varsa onu yapar yeriz. Yemek için kavga çıkarıp da boşanan birisi zaten niyetlidir o işe. Evliliği sarmaya endekslemiş biriyle zaten evli kalmazdım ben.
Annem olsaydı boğazının için kavga çıkarma, yiyorsan ye yemiyorsan def ol git derdi. :)
La bizim evde bir günde 2 çeşit yemek çıktığı bile nadirdir, bu adam yaprak sarma diyor bir de.
Annem çalışıyor zaten, ben de pek yapamam zaten okul var, en pratik ne varsa onu yapar yeriz. Yemek için kavga çıkarıp da boşanan birisi zaten niyetlidir o işe. Evliliği sarmaya endekslemiş biriyle zaten evli kalmazdım ben.
Orası öyle, bak benim erkek kardeş de yemek seçer. Annem onun nazına çok az oynar. Hiçbir şey yapmasa para verir, git canın ne istiyorsa ye diye. Ama ben öyle yapmam hiç, kendi kendime ayarlarım, olmadı bir omlet yapar yer kalkarım. Böyle alıştım çünkü.canım hep anne yetiştirmesi,
bak benim kv (kötü niyetli olarak değil belki) şu an bile aradayemek pişmeyen ev ev midir tarzında işliyor güzel güzel.
bu adamda da o var gibi. hani evi ev yapan içindeki yemek kokusu, kadın kapıda eşini karşılayacak falan...
benim annem de der ki, "kızım kendini yorma dışarıda yiyin, yazık sana da tüm gün çalışıyorsun"
Orası öyle, bak benim erkek kardeş de yemek seçer. Annem onun nazına çok az oynar. Hiçbir şey yapmasa para verir, git canın ne istiyorsa ye diye. Ama ben öyle yapmam hiç, kendi kendime ayarlarım, olmadı bir omlet yapar yer kalkarım. Böyle alıştım çünkü.
Bizim evde işten, okuldan önemli hiçbir şey yok anneme göre. Ya daha geçen dönem final sınavlarım var diye misafir almadı eve. Bu böyleyken milletin boğaz zevkine pek gidilmez bizim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?