• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İlginç Boşanma Nedeni: Yaprak Sarma

Yaprak sarmasının nankör bir yemek olduğunu biliyordum zaten.Saatlerce ugraş, boynun kopsun sararken sofraya koy iki dakkada bitirsinler :KK12:
:kk77: nankör olması neyi değiştirir safraların baş tacı
yaprak-sarma-tarifi1.jpg

Okumakla ınsan olunmuyor.kadının söylediği ben boğaziçi mezunuyum bana cok cahillce geldi.bi eli yağda diğeri balda milyın tane ev yemeği yapan yer var gidip alabilirdi bir kılo koy masaya işte maksat eşinin istediği birşeyi yapıp gönlünü hoş etmek.tabiiki boşanma sebebi değil bu

şunu anlıyoruz bir çiftin boşanacağı varsa bir sarma bile yeter
Sarma mantı içli köfte çiğ köfte zor emek isteyen yemekler günümüzde bu yemekleri yapabilenlerin eşleri her gece çiçeklerle gelmeli :KK60:
Ben yapıyorum ama benim odun almıyor bana çiçek:-)

Şimdi nasıl anladığına bağlı , genel için konuşuyorum istisnalar mutlaka vardır.Okuyan bir kimsenin yaprak sarma yapacak deneyimi olma ihtimali çok az.Ben boğaziçi mezunuyum derken ne bunu ögrenmeye vaktim oldu ne de bu iş için yıllarımı verdim manasına yoruyorum ben.

Sayfada çıkan reklam süper yalnız. Ben yönetimden bize böyle acımasız reklamlar gonderdigi için bu seferlik hepimize sarma almasını istiyorum. Duy sesimi KK yönetimi!
Screenshot_2016-04-08-13-45-23.png
Haberdeki hatun da bunlardan isteseymis ya :KK51:

Adamda köyden evlenseydi köydeki kızlarıda beğenmezler oh iyi olmuş , boğaziçili kaprisli olacak tabi çünkü eşitsiniz

Hem kariyeri olup, hem de yaprak sarması yapan kadınların da kıymeti olmuyor bazen.. Adamın sözü çok etkiledi, ızgara tavuk beyaz yakalıysa, yaprak sarma mavi yakadır emekçidir diye.. Ama yine de bilemedim yaprak sarmadan boşandıklarına göre vardır ikisinin de bildikleri bir şey...

:D Annem olsaydı boğazının için kavga çıkarma, yiyorsan ye yemiyorsan def ol git derdi. :)
La bizim evde bir günde 2 çeşit yemek çıktığı bile nadirdir, bu adam yaprak sarma diyor bir de.
Annem çalışıyor zaten, ben de pek yapamam zaten okul var, en pratik ne varsa onu yapar yeriz. Yemek için kavga çıkarıp da boşanan birisi zaten niyetlidir o işe. Evliliği sarmaya endekslemiş biriyle zaten evli kalmazdım ben.

:KK70: Annem olsaydı boğazının için kavga çıkarma, yiyorsan ye yemiyorsan def ol git derdi. :)
La bizim evde bir günde 2 çeşit yemek çıktığı bile nadirdir, bu adam yaprak sarma diyor bir de.
Annem çalışıyor zaten, ben de pek yapamam zaten okul var, en pratik ne varsa onu yapar yeriz. Yemek için kavga çıkarıp da boşanan birisi zaten niyetlidir o işe. Evliliği sarmaya endekslemiş biriyle zaten evli kalmazdım ben.

canım hep anne yetiştirmesi,
bak benim kv (kötü niyetli olarak değil belki) şu an bile aradayemek pişmeyen ev ev midir tarzında işliyor güzel güzel.
bu adamda da o var gibi. hani evi ev yapan içindeki yemek kokusu, kadın kapıda eşini karşılayacak falan...

benim annem de der ki, "kızım kendini yorma dışarıda yiyin, yazık sana da tüm gün çalışıyorsun" En Büyük KK

Aynen eşimin önünde kuru ekmekte olsa şükür eder eline sağlık der afiyetle yer , bu konuda şanslıyım hiç şunu pişir diye tuturmamıştır
:D Annem olsaydı boğazının için kavga çıkarma, yiyorsan ye yemiyorsan def ol git derdi. :)

canım hep anne yetiştirmesi,
bak benim kv (kötü niyetli olarak değil belki) şu an bile aradayemek pişmeyen ev ev midir tarzında işliyor güzel güzel.
bu adamda da o var gibi. hani evi ev yapan içindeki yemek kokusu, kadın kapıda eşini karşılayacak falan...

benim annem de der ki, "kızım kendini yorma dışarıda yiyin, yazık sana da tüm gün çalışıyorsun" En Büyük KK
Orası öyle, bak benim erkek kardeş de yemek seçer. Annem onun nazına çok az oynar. Hiçbir şey yapmasa para verir, git canın ne istiyorsa ye diye. Ama ben öyle yapmam hiç, kendi kendime ayarlarım, olmadı bir omlet yapar yer kalkarım. Böyle alıştım çünkü.
Bizim evde işten, okuldan önemli hiçbir şey yok anneme göre. Ya daha geçen dönem final sınavlarım var diye misafir almadı eve. Bu böyleyken milletin boğaz zevkine pek gidilmez bizim evde.

Orası öyle, bak benim erkek kardeş de yemek seçer. Annem onun nazına çok az oynar. Hiçbir şey yapmasa para verir, git canın ne istiyorsa ye diye. Ama ben öyle yapmam hiç, kendi kendime ayarlarım, olmadı bir omlet yapar yer kalkarım. Böyle alıştım çünkü.
Bizim evde işten, okuldan önemli hiçbir şey yok anneme göre. Ya daha geçen dönem final sınavlarım var diye misafir almadı eve. Bu böyleyken milletin boğaz zevkine pek gidilmez bizim evde.

süper anne, saygılar kendisine...

Back