En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .
çok şey kaçırmış olabilirsin evet. bana özgürlük yakışıyormuş

Aslında düşündüğünü direk söyleyen tipler yeşil olunca çok iyi olmuyo zati
Sanki kendilerini geri çekiyorlar biraz forumdan.
Yeşil kürksüz daha eğlencelisiniz

Beni aday gösteren arkadaş sonra utandı mı ne yaptı, ben bunca aday varken niye bunu yazmışım filan diye Öyle kendi kendini aday gösteren ezik gibi kalmışım bi başıma

Ben geleceğini tahmin edip sana dev bir pıçak yaptırmıştım
Ne zaman istersen yollarım, ptt kargo uyguna getiriyo

Sen gönder bana bi çift med, baya ihtiyacım olacak galiba.

yok valla apla kalmadı sana pıçak-mıçak 4 dene istedim ben, biri sağa, biri sola, ikisi de arkaya ninja tosbağalar gibi

ptt kargo getiriyor mu öyle ne ka şanslısınız fazla ücret de ödemeyeceeeniz

yok valla apla kalmadı sana pıçak-mıçak 4 dene istedim ben, biri sağa, biri sola, ikisi de arkaya ninja tosbağalar gibi

Mednen annaştık
Senin 4 pıçağı da bana gönderiyo, sana teslim etmem için.
Öyle kargo daha ucuz oluyomuş .

Mednen annaştık
Senin 4 pıçağı da bana gönderiyo, sana teslim etmem için.
Öyle kargo daha ucuz oluyomuş .

Eki Görüntüle 892826 Eki Görüntüle 892827 Eki Görüntüle 892828

Ahahha kargo espirisi iyiydi

Parko sen boşver ofisi seç beğen al bacım...Ben hepsinden 5 er tane yaptırmıştım, yedek
En sondaki ofislere yolladığım, onu seç bari şartlar eşit olsun

Beni aday gösteren arkadaş sonra utandı mı ne yaptı, ben bunca aday varken niye bunu yazmışım filan diye Öyle kendi kendini aday gösteren ezik gibi kalmışım bi başıma

pin up girll =))
çok güldüm yorumuna ,keşke verecek kamyonlarca oyum olsaydı da yollarına serseydim ^^

dansmarue ve pin_up_girl arasında kaldım,aday gösterirken de zaten ikisini yazmıştım,ben seçim yapamadım diye
pöff ne desem ki,ikisi de benim gönlümün birincileri ^^
püfff

pin up girll =))
çok güldüm yorumuna ,keşke verecek kamyonlarca oyum olsaydı da yollarına serseydim ^^

Aa sen misin bu listedeki yalnız halimin sebebi Olsun ama düşünmen yeter, bende sevdiğim adaylar arasında kazanma şansı en yüksek olana verdim oyumu

Oyum lambruscoya.

Parkonummm tesekkür ederim!
Gelisine de cok sevindim bu arada!!!!

Hic de bile, ben daha oyumu vermedim ki :) Oyunu vermeyen cok kisi var henüz bence. Ki senin yorumlarinin güzelligini hepimiz biliyoruz. Bu aralar cok takilmadigin icin olsa gerek diye düsünüyorum.

Aa sen misin bu listedeki yalnız halimin sebebi Olsun ama düşünmen yeter, bende sevdiğim adaylar arasında kazanma şansı en yüksek olana verdim oyumu

Tesekkür ederim oyun icin.

Ben çok şaşırdım, burada oy vereceğim kişi parkondu ama listede yok. O olmayınca bir kaç kişi arasında kura çektim.

Bu forumu kullanmakta bazen başarısız hissediyorum kendimi. Yazılarını takip ettiğim için sayende haberim oluyor bazı güzel konulardan, bunun için teşekkür ederim "eLmayRa_", benim oyum sana.

Bu forumu kullanmakta bazen başarısız hissediyorum kendimi. Yazılarını takip ettiğim için sayende haberim oluyor bazı güzel konulardan, bunun için teşekkür ederim "eLmayRa_", benim oyum sana.

Benim profil akışımı takip ederek maksimum fayda sağlıyorsun o halde ama en güzel yorum konusunda asla ama asla seninle aynı kulvarda olamam. Ben sertim sen duyarlısın, ben tek bir pencereden bakabiliyorum sen bircok acıdan değerlendirebiliyorsun. Saymakla bitiremem inan bana. Eminim bu dinginliğin özel hayatında da seni vazgecilmez kılıyordur. İyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…