Hoşbuldum sörüm.
Sen niye kızardın canım?
Yeşil yakışıyordu be, ben gene epey bişey kaçırdım heralde.
çok şey kaçırmış olabilirsin evet. bana özgürlük yakışıyormuş
Parkon nerelere kayboldun yahu, hoşgeldin
Işlerim yoğundu med, hoşbuldum.
En ablaya adaysın dedi kadiş, sinirimden geldim.
En güvendiğim depreşifimnen ofişim kyumu kazmış.
Sorma, yalnız ben abla diye okumadım senle ilgili, teyze, annane falan gibi şeyler gördüm mesajlarda
Hadi ya
Annanede mi olduk
Henüz oy veriyorum, ara sayfalarıda okumam şart galiba
Ben geleceğini tahmin edip sana dev bir pıçak yaptırmıştım
Ne zaman istersen yollarım, ptt kargo uyguna getiriyo
Beni aday gösteren arkadaş sonra utandı mı ne yaptı, ben bunca aday varken niye bunu yazmışım filan diyeÖyle kendi kendini aday gösteren ezik gibi kalmışım bi başıma
Ben geleceğini tahmin edip sana dev bir pıçak yaptırmıştım
Ne zaman istersen yollarım, ptt kargo uyguna getiriyo
Sen gönder bana bi çift med, baya ihtiyacım olacak galiba.
yok valla apla kalmadı sana pıçak-mıçak4 dene istedim ben, biri sağa, biri sola, ikisi de arkaya ninja tosbağalar gibi
ptt kargo getiriyor mu öyle ne ka şanslısınız fazla ücret de ödemeyeceeeniz
yok valla apla kalmadı sana pıçak-mıçak4 dene istedim ben, biri sağa, biri sola, ikisi de arkaya ninja tosbağalar gibi
ptt kargo getiriyor mu öyle ne ka şanslısınız fazla ücret de ödemeyeceeeniz
Mednen annaştık
Senin 4 pıçağı da bana gönderiyo, sana teslim etmem için.
Öyle kargo daha ucuz oluyomuş .
Beni aday gösteren arkadaş sonra utandı mı ne yaptı, ben bunca aday varken niye bunu yazmışım filan diyeÖyle kendi kendini aday gösteren ezik gibi kalmışım bi başıma
dansmarue ve pin_up_girl arasında kaldım,aday gösterirken de zaten ikisini yazmıştım,ben seçim yapamadım diye
pöff ne desem ki,ikisi de benim gönlümün birincileri ^^
püfff
pin up girll =))
çok güldüm yorumuna ,keşke verecek kamyonlarca oyum olsaydı da yollarına serseydim ^^
Oyum lambruscoya.
Aa sen misin bu listedeki yalnız halimin sebebiOlsun ama düşünmen yeter, bende sevdiğim adaylar arasında kazanma şansı en yüksek olana verdim oyumu
Bu forumu kullanmakta bazen başarısız hissediyorum kendimi. Yazılarını takip ettiğim için sayende haberim oluyor bazı güzel konulardan, bunun için teşekkür ederim "eLmayRa_", benim oyum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?