En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapalı .
lambrusco siyasi konularda dikkatimi çekmişşti görüşlerimiz aynı olmasada yorumları güzel

lambrusco siyasi konularda dikkatimi çekmişşti görüşlerimiz aynı olmasada yorumları güzel

Görüslerden ziyade "yorumu" ön plana alarak oy vermeniz takdir edilesi. Özellikle de -ayni görüste olmamamiza ragmen- yorumlarimi begendiginizi söylemeniz beni ayrica mutlu etti, cok tesekkür ediyorum.

Her yerde aynı isimler. Bu site sadece 10 kişiden oluşuyormuş gibi.Göz sürekli gördüğünü algılıyor. Bir çok üye vardı bence burada olması gereken. Lambrusco'a oy verdim Ama Attraente' ve Chloen'de aklım kaldı.

Son düzenleme:
Listede bircok kisinin yorumlarini guzel buluyorum.
Ama akandeniz'e oy verdim. Attraente'ye de verebilirdim, ikisi arasinda zor sectim. :)
Keske birden fazla oy verebilsek.

leonela,
biz sitede mümkün olduğunca çok insana duyurmaya çalışıyoruz yarışmayı ama herkes katılım göstermiyor, mesela bazı üyeler sitenin sadece tek bir bölümünü kullanıyor, o bölüm dışına çıkmıyor vs.

Özelden yazıştığım bazıları pek kimseyi tanıyorum vb gibi şeyler yazıp nazikçe katılımda bulunmayacağını belirtti, yani benzer kişileri görüyorsanız veya beklediğiniz isimleri göremiyorsanız bunun bizimle alakası yok, zira bir üyeyi tek bir kişi bile aday gösterse aday olarak oylanıyor

Anketler oluşmadan önce açılan duyuru topiği 1 ay evvel açıldı, 1 ayda aday gösteren gösterdi, anlayacağın katılımın azlığı çokluğuyla ilgili bir durum

Sen az çok tahmin etmişsindir de yarışmanın konseptini bilmeyenlerin kafasında soru işareti kalmasın diye yazmak istedim.

Tesekkür ederim leonela! :78: Aklin kalmamasi imkansiz gibi bir sey sanirim. Bir de ben genelde siyaset bölümünde takiliyordum vakit buldukca ki artik ugramiyorum bile. :)

Ayrica "her yerde ayni isimler" konusunda haklisin. Bunun sebebi dedigin gibi sitede gecirilen vakit ve arkadas sayisi ile alakali sanirim.

Son düzenleme:

Ne demek canım

Yani ben elimden geldiğince yeni insanlara oy verdim şahsen

Ne demek canım

Yani ben elimden geldiğince yeni insanlara oy verdim şahsen

Cok iyi yapmissin. Aslinda oy vermek de basli basina bir sorun cünkü adaylari da taniyor olmak gerekiyor. Ben cok fazla KK`ya girmeyince özellikle de BDV`den uzak kalinca cogu "yeni" kisiyi tanimiyorum. Ama bazi yeni adaylari incelemeye aldim degisik kisilere oy vermek icin. KK`nin kalbi BDV`de atiyor.

Oyumu Ausencia dan yana kullandım.

Ben de çok tanımıyorum aslında, çünkü sürekli KK da takılamıyorum.
Ama her konuya yorum yapıcam artık
Siyaset hariç. Adımımı attım, ban yedim çünkü. Korkum var. Siyasetijinusmus oldum

Ben de çok tanımıyorum aslında, çünkü sürekli KK da takılamıyorum.
Ama her konuya yorum yapıcam artık
Siyaset hariç. Adımımı attım, ban yedim çünkü. Korkum var. Siyasetijinusmus oldum

Haha, korkularinin üzerine giderek bunu yenebilirsin leonela!
Saka saka ben de ayni dertten muzdaribim. Gereksiz yere sinirleri germeye hic gerek yok, en iyisi siyaset haric her yere bulasmak, tartismanin oldugu konulara hic bakmamak.

Hihi Beladan uzak duramayan bi yapım var.
Biraz daha sohbet edersek, Muniş Ablacığımız gelip bize belamızı buldurabilir diye düşünüyorum

Attraente ye verdim oyumu. Cidden begenmekteyim kendisini

dansmarue ve pin_up_girl arasında kaldım,aday gösterirken de zaten ikisini yazmıştım,ben seçim yapamadım diye
pöff ne desem ki,ikisi de benim gönlümün birincileri ^^
püfff

Attraente diyorum hoşgörülü ve nazik tavrıyla gayet yerinde yorumlar yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…