soylememek ıcın kac para ıstıyon soyle haın gadınNevos nerdeyse bulur solerım mesaj atarım
Para için Nevosumu asla satmam hıhhhhsoylememek ıcın kac para ıstıyon soyle haın gadın
soyle soyle selamımıda soylePara için Nevosumu asla satmam hıhhhh
Harbı uyelıgını kapatmıs sanırımsoyle soyle selamımıda soyle
dozer totolular dıone pınko nevreste harbı
evet ama o duramaz gelır gerıHarbı uyelıgını kapatmıs sanırım
Sasırdım bende gorunce.. Cok ıyı tanımıyorum henuz herkesı ama harbıyı bılıyodm sanırım nevosun topıklerden..evet ama o duramaz gelır gerı
evet o da vardı o topıklerdeSasırdım bende gorunce.. Cok ıyı tanımıyorum henuz herkesı ama harbıyı bılıyodm sanırım nevosun topıklerden..
Bdv de sabahtan berı ynı konular donuyo nıye oyle oldu orası..evet o da vardı o topıklerde
bilmiyorumkı epeydır bakmıyorum bdv yeBdv de sabahtan berı ynı konular donuyo nıye oyle oldu orası..
Bişi yok zaten hep aynı konular.. evelsı gun eksınlıymıs onuda kacırdım..bilmiyorumkı epeydır bakmıyorum bdv ye
nolmuskı?Bişi yok zaten hep aynı konular.. evelsı gun eksınlıymıs onuda kacırdım..
Dun bılgece soyledı kazen bı dış hekımını desıfre etmıs adamın cocukluk fotolarına kadar koymus adını oyadını faan vermıs ama konu kokten sılınmıs detayı bende bılmıyorum hayatımnolmuskı?
aslında düşünmüyor değilim :)))sen katılcak mısın canım
bulabilirsen zadenin ki çok güzel tavsiye ederimYarın ilk işim almak.. Gerçi aktardakilerede hiç guvenmıyorum ha 5 lıraya yag satıyolar gercek oldgna ınanmıyorum ama..
hhaha terbıyesız kızşişko dione
bişey olmaz yarısmacı cekıyoruz buraya
yesinler sende onları yersinYoğ yaaa yirler bunlar beni
katılll güzeller güzeliben karar verene kadar süre dolar :) ama merakla bekliyorum
yapmayaydın ıyıdı rakıp az olurdu hıhreklamı iyi yaptık heralde katılımcılar artmış
katıldın mı fıstıkyapmayaydın ıyıdı rakıp az olurdu hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?