Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
KK dalgalı mı düz mü seviyor bilemiyorum ama uzun saça bir zaafımız olduğu açık.
Bir iş arkadaşım, kendisi Ukraynalıdır, siz Türkler uzun saç en güzel saç zannediyorsunuz ama bu sizin ülkenizde geçerli demişti.
Haklı aslında, 7 numara saçı diğer 6 yarışmacıya göre hayli kısa ama oyları hiç fena değil, kaldı ki benim de oyum kendisineydi :KK66:

ama buda ilginç ukraynalı kadınların saçı düz ve upuzun :KK70:

güzel top modeller hep uzun saçlı olduğundan ,tablolarda bile en ünlü ressamların resmettikleri kadınların güzellik simgesi uzun saç olduğundan ,romanlarda- ''upuzun saçları omuzundan bir nehir gibi dökülüyordu'' tabirleri ile bence bu kanı heryerde yerleşmiş :) bende de yani ne yazık ki

2 numaralı yarışmacıda brezilya fönü mü var ne kadar parlak duruyor maşallah? yarışma bitince cevabını bekliyorum. bende katılcaktım unuttum bu yarışmayı o_Oo_Oo_O

Son düzenleme:
1 numaralı yarışmacı

Öncelikle yarışmaya katıldığınız için teşekkürler

Sizin yerinizde olsam saçımın boyu ile biraz oynardım..
Resimden anladığım kadarıyla ince telli saçlara sahip gibi duruyorsunuz.
Günlük hayatta düz fön yerine , saçınızı daha dolgun ve canlı gösterecek saç modelleri tercih edebilirsiniz..
Alt katınıza ait olan saçların uçlarında yıpranma mevcut , düz bir kesim veya ''v'' şekli yaptırabilirsiniz..
Saç uçlarınızın kesim vakti gelmiş bence ertelemeyin, ne de olsa saçları kestikçe daha sağlıklı sağlara kavuşuyoruz zamanla..
Başarılar dilerim.. :)

2 numaralı yarışmacı

Saçlarınız işlem görmesine rağmen fazla yıpranmış gelmedi bana..
Saçınızda ki parlaklığın ; saçınızın sağlıklı oluşundan ziyade çekimden kaynaklandığını düşünüyorum ben..
Renk uyumu güzel, beyaz teninize de yakışmış bu saç rengi..
Saçınızın ön katlarına biraz hareketlilik verebilirsiniz bence..
Saç uçlarınız çok yıpranmış görünmüyor boyaya rağmen sağlıklı görünen bir saçlarınız var..

Başarılar dilerim :)

3 numaralı yarışmacı

Bu renk tonunu kolay kolay her ten rengine yakıştırmam ben , fakat sizin ten renginize uyumlu gibi duruyor ..
Saçınız işlem gördüğünden ötürü fazlasıyla yıpranmış görünüyor..
Saçınızın bu doğal hali olsa gerek , fönlü değil sanırım..
Saç boyunu ve rengini sevdim ..

Başarılar dilerim.. :)

2 numaralı yarışmacı

Saçlarınız işlem görmesine rağmen fazla yıpranmış gelmedi bana..
Saçınızda ki parlaklığın ; saçınızın sağlıklı oluşundan ziyade çekimden kaynaklandığını düşünüyorum ben..
Renk uyumu güzel, beyaz teninize de yakışmış bu saç rengi..
Saçınızın ön katlarına biraz hareketlilik verebilirsiniz bence..
Saç uçlarınız çok yıpranmış görünmüyor boyaya rağmen sağlıklı görünen bir saçlarınız var..

Başarılar dilerim :)
E digerlerinede yorum yapsanaaa margaa:))

X