Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Bir gün daha sonlandı Pazartesi ve son 2 gun degil mı oky? Salı gunü nü bitiyor yarışma?

1 : Genel olarak beğendim ama ucundan 2 parmak alınsa iyi olur
2 : Saçlarınız ışıl ışıl :KK28:
3 ve 4 numara : Sarı saçların rengini korumak zor iş kolay gelsin :KK5:
5 : Siyah ve güzel saç denilince akla gelen saçlara sahipsiniz
6 : Saçlarınız ne kadar gür , sanırım kaynak var
7 : Güzel görünüyor saçlarınız daha sarı da gider bence size

oyumu az daha düşünüp öyle vericem :KK73:

1 : Genel olarak beğendim ama ucundan 2 parmak alınsa iyi olur
2 : Saçlarınız ışıl ışıl :KK28:
3 ve 4 numara : Sarı saçların rengini korumak zor iş kolay gelsin :KK5:
5 : Siyah ve güzel saç denilince akla gelen saçlara sahipsiniz
6 : Saçlarınız ne kadar gür , sanırım kaynak var
7 : Güzel görünüyor saçlarınız daha sarı da gider bence size

oyumu az daha düşünüp öyle vericem :KK73:
böyle güzel yorumlar yapsa herkes keske sizin gibi
ne kadar narin ve kibar konuşuyorsunuz.
sevgiler

KK dalgalı mı düz mü seviyor bilemiyorum ama uzun saça bir zaafımız olduğu açık.
Bir iş arkadaşım, kendisi Ukraynalıdır, siz Türkler uzun saç en güzel saç zannediyorsunuz ama bu sizin ülkenizde geçerli demişti.
Haklı aslında, 7 numara saçı diğer 6 yarışmacıya göre hayli kısa ama oyları hiç fena değil, kaldı ki benim de oyum kendisineydi :KK66:

KK dalgalı mı düz mü seviyor bilemiyorum ama uzun saça bir zaafımız olduğu açık.
Bir iş arkadaşım, kendisi Ukraynalıdır, siz Türkler uzun saç en güzel saç zannediyorsunuz ama bu sizin ülkenizde geçerli demişti.
Haklı aslında, 7 numara saçı diğer 6 yarışmacıya göre hayli kısa ama oyları hiç fena değil, kaldı ki benim de oyum kendisineydi :KK66:
Uzun sac cok seviyoruz evet ama bakimi cok zor bence Heleki dogumlardan sonra gur saclar cok azaliyor.Sahsen benim oyle oldu 2 dogumdan sonra saclarim resmen yariya indi.ne kadar kisa o kadar iyi ama kadinsi duruyor uzun sac.Zamaninda Annemin saclarida cok uzunmus tabi coluk cocuk ugrasilmayinca gitmis kisacik kestirmis onuda perma yaptirmis bize dedigine gore kuzu gibi olmus saci kisacik ve kicircik.Babamada demis perma yaptirdim.Rahmetli babam saci cekiyormus kisacik
diyormus be hatun perma yaptirdinda sacin gerisi nerde....:KK70:

2 ay mi 3 ay mi kusmus anneme saclarina nasil kiydin diye:KK4:

X