Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
4 numaralı yarışmacı

Öncelikle yarışmaya katıldığınız için teşekkürler..
Sizin saçlarınızı ilk gördüğüm de iyi ki de dip boyası koyu renklerde değil dedim.. :)
Ne tatlı bir renktir bu böyle..
Saçlarınız fazla sık değil ama az da durmuyor
Arka pozunuzda saç uçlarınızın orantısını ben çözemedim .Ama boyu tam yerinde..

Başarılar dilerim..

5 numaralı yarışmacı

Öncelikle yarışmaya katıldığınız için teşekkür ederim..
Siyah saça ve koyu saçlara maşayı kolay yakıştıran biri değilimdir..
Genelde boyalı saçlarda ve doğal sarı saçlara çok yakıştırırım..
Ama sizin saçlarınıza bu model bu dalgalar o kadar çok yakışmış ki..

Yalnız ön kısımdaki saçlarınızı fazla kısa tutmasanız bence daha iyi olur gibime geliyorum..

Oyum size gitti..

Başarılar dilerim..

6 numaralı yarışmacı

Öncelikle katıldığınız için teşekkür ederim..
Saçlarınız fazlasıyla uzun.. Bu saçın düz fön halini cidden görmek isterdim maşallah..
Uzun boylu iseniz çok güzel taşırsınız bu saçları..
Ama kısa boylulara uzun saçı yakıştırmam pek . Fizik boyunu kestiğini düşünürüm ..

Uzunluğu bir kenara atacak olursak , saçınız bana çok canlı bir izlenim vermedi..
Boya var mı merak ettim yok sanırım ama bilemedim..

Başarılar dilerim.. :)

7 numaralı yarışmacı

Öncelikle yarışmaya katıldığınız için teşekkür ederim
Saçınızın boya olarak işlemi gayet iyi..
Günlük hayatta bu şekilde model yapıp kullanıyorsanız, bu bukleleri kesinlikle açmanızı öneririm..

Dolgun görünüm elde etmek adına..

Başarılar dilerim :)

Kızlar bunlarda benim saçlarım yarışma dışı katılımcı :KK48::KK48::KK48: burda göründüğü kadar açık değil aslında şimdi diplerini küllü kumral yaptım dipboyası çabuk geliyor

frefr.png
dwxs.png

6 numaranın saçlarına bayıldım doğrusu harika doğal görüntüsü var şimdiden bütün yarışmacılara başarılar dilerim :KK68::KK54:

doğru ürünle doğru yapıldığında saça bakım yapar canım saçı güzelleştiren bir bakım
oyle miiii!!!
ben onu perma gibi bir ilacla saci duzlestirmek icin kullandiklarini saniyordm.bir keresin de kuaforde oyle bir isleme sahit oldum.bi ilac surup fon cekiyolar o cikan kokudan ben bogulmustum. atmistim kendimi disari .demislerdi birileri cok yipratiyor falan diye, demekki o baska bisey.

oyle miiii!!!
ben onu perma gibi bir ilacla saci duzlestirmek icin kullandiklarini saniyordm.bir keresin de kuaforde oyle bir isleme sahit oldum.bi ilac surup fon cekiyolar o cikan kokudan ben bogulmustum. atmistim kendimi disari .demislerdi birileri cok yipratiyor falan diye, demekki o baska bisey.
Canım o duman çıkartanları kalitesiz demek oluyor,dediğim gibi iyi yapılması gerekiyor kk da bir sürü yapan arkadaşlar var ben de onlara fikir danışıyorum,araştıryorum brezilya fönünü,memnun kalanlar çok

X