Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahahdimi amayarışma bitsede bir kaç açıklama yapsak
kızzz öyle deme topu topu 7 kişi var zaten açık verme :)tanee taneee isliyor dur hele bize ne diyecekk
Denis dicegni:d yarsma btnce aciklamalarm olucak:)tanee taneee isliyor dur hele bize ne diyecekk
tıııpppppkızzz öyle deme topu topu 7 kişi var zaten açık verme :)
10 tane elim yok 10 parmağım var teker teker yazdım aceleci nil biliyorum adın nil değil 10 defa söylemene gerek yok bugün 10 sayısına taktım benE digerlerinede yorum yapsanaaa margaa:))
10 tane elim yok 10 parmağım var teker teker yazdım aceleci nil biliyorum adın nil değil 10 defa söylemene gerek yok bugün 10 sayısına taktım ben
Estağfirullah canım ya , özür dileme öyle her şey de.. Şakalaşıyoruz :)Sabirsizim malgacm ben ozur dilerm hayatim gormedm direk yazdm:)
Bende seni sewiyorum canim opuyorum bende :)Estağfirullah canım ya , özür dileme öyle her şey de.. Şakalaşıyoruz :)
Seviyorum seni öptümmmm
doğru ürünle doğru yapıldığında saça bakım yapar canım saçı güzelleştiren bir bakımbrezilya fönü saçı yipratmaz mi canm ben mi yanlis biliyrum
kizzz pek guzelsin masallahhhKızlar bunlarda benim saçlarım yarışma dışı katılımcı burda göründüğü kadar açık değil aslında şimdi diplerini küllü kumral yaptım dipboyası çabuk geliyor
Eki Görüntüle 1456807 Eki Görüntüle 1456808
oyle miiii!!!doğru ürünle doğru yapıldığında saça bakım yapar canım saçı güzelleştiren bir bakım
Canım o duman çıkartanları kalitesiz demek oluyor,dediğim gibi iyi yapılması gerekiyor kk da bir sürü yapan arkadaşlar var ben de onlara fikir danışıyorum,araştıryorum brezilya fönünü,memnun kalanlar çokoyle miiii!!!
ben onu perma gibi bir ilacla saci duzlestirmek icin kullandiklarini saniyordm.bir keresin de kuaforde oyle bir isleme sahit oldum.bi ilac surup fon cekiyolar o cikan kokudan ben bogulmustum. atmistim kendimi disari .demislerdi birileri cok yipratiyor falan diye, demekki o baska bisey.
teşekkürler canımkizzz pek guzelsin masallahhh