ayyy oglumdan vakit bulsam kacirmazdim yarismayi pastami alir gelirdim valla
eee hani pastalar resimleri buraya koysanizda halka acik bir oylama olsa daha iyi olmazmi???????
ben bugun misafirlerime yapmistim hemde bura icinde resim cekerim diyordum birden bastirinca misafirler cekmeyi unuttum sonra da zaten pastadan eser kalmadi.katilamicigim yani simdi yeni pasta yapsam evdede yenmez ziyan olacak neyse bir dahakine insalllah
evttttttt kizlar en sonunda resimi gonderdim bakalim ,yarisma gununu beklicez artik
heyecen basti beni simdidensempatiksalakcinni
canım yarın gnderirim buyuk ihtimal cuma gunu mersine gidiyorum girerimde nete bu kadar cok deil yarın gnderirim foto ve tarifi
ben bugun misafirlerime yapmistim hemde bura icinde resim cekerim diyordum birden bastirinca misafirler cekmeyi unuttum sonra da zaten pastadan eser kalmadi.katilamicigim yani simdi yeni pasta yapsam evdede yenmez ziyan olacak neyse bir dahakine insalllah
günaydın hatunlar,eminim çok güzeldir sempatikciğim,bende sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayı delikafadulden delikafadulden
günaydınn
valla şimdiye kadar 3 pasta geldi bayanlar haydi ama koca sitede yalnızca 3 kişi mi var
bu arada benim pastalar hala gelmedi kaydirigubbakcemile3[/B]
sempatiksalakcinni sen oradan az kebap yolla bana eccem..en sana pastalarımın hepsini feda ediimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım daha pazartesiye kadar vakti var ben şimdi resimleri topluyorum pazartesi günü öğleden sonra oylama başlayacak
vakit bulursan seni de bekliyorum
eccem banane yaa bende isterim kebap köfte, bende sana miss gibi karadeniz pidesi yollarım bak ona göree aklinialirimsmile
ahh canım benim sen iste hemen göndereyimm opuyorumnanaktan
tam benlik bi yarışma olmuşopuyorumnanaktan
eee o zaman kapışalım şekerim aklinialirimsmile tarifini ve resmini eccem e özelden yollayarak başlayabiliriz :jeyyar:
heee özür dilerim o zaman biricik ,tahinimden daha hızlı davranmışsın, aklinialirimsmile heryere haber saldık eccemciğim umarım katılım çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?