• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Pasta Yarışması...

ayyy oglumdan vakit bulsam kacirmazdim yarismayi pastami alir gelirdim valla

eee hani pastalar resimleri buraya koysanizda halka acik bir oylama olsa daha iyi olmazmi???????

canım daha pazartesiye kadar vakti var ben şimdi resimleri topluyorum pazartesi günü öğleden sonra oylama başlayacak
vakit bulursan seni de bekliyorum

canım yarın gnderirim buyuk ihtimal cuma gunu mersine gidiyorum girerimde nete bu kadar cok deil yarın gnderirim foto ve tarifi

ben bugun misafirlerime yapmistim hemde bura icinde resim cekerim diyordum birden bastirinca misafirler cekmeyi unuttum sonra da zaten pastadan eser kalmadi.katilamicigim yani simdi yeni pasta yapsam evdede yenmez ziyan olacak neyse bir dahakine insalllah

evttttttt kizlar en sonunda resimi gonderdim bakalim ,yarisma gununu beklicez artik
heyecen basti beni simdidensempatiksalakcinni

ben bugun misafirlerime yapmistim hemde bura icinde resim cekerim diyordum birden bastirinca misafirler cekmeyi unuttum sonra da zaten pastadan eser kalmadi.katilamicigim yani simdi yeni pasta yapsam evdede yenmez ziyan olacak neyse bir dahakine insalllah

prensesim canim saglik olsun ,daha merak etme ,yok yemek yarismasi olcak onlarda katilirsin
boyle durumda bende sinir oluyorum ,insan eli ayagina dolasiyo, bi kare dahi olsa foto cekemiyo
artik bidakine bekleriz
dedigin gibi yeni yapsan tum kalir
hele benim pasta buyuk bugun yarisini kestim okula goturdum millet bayram ettti:hulya:
yarisi evde kaldi ,cok az bisey kaldi yine duruyo, belki kalaninda yarin goturrum keske tum goturseydim , yani yenmiyo ,ziyan olmasin hic degilse

evttttttt kizlar en sonunda resimi gonderdim bakalim ,yarisma gununu beklicez artik
heyecen basti beni simdidensempatiksalakcinni

günaydın hatunlar,eminim çok güzeldir sempatikciğim,bende sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayı delikafadulden delikafadulden

canım yarın gnderirim buyuk ihtimal cuma gunu mersine gidiyorum girerimde nete bu kadar cok deil yarın gnderirim foto ve tarifi

tamam canım gönderebilirsen bekliyorum
ohh mersinde bol bol gez

canım bu yarışmaların devamı gelicek daha
onlara katılırsın sende üzme kendini

günaydın hatunlar,eminim çok güzeldir sempatikciğim,bende sabırsızlıkla bekliyorum yarışmayı delikafadulden delikafadulden

günaydınn
valla şimdiye kadar 3 pasta geldi bayanlar haydi ama koca sitede yalnızca 3 kişi mi var

bu arada benim pastalar hala gelmedi kaydirigubbakcemile3

günaydınn
valla şimdiye kadar 3 pasta geldi bayanlar haydi ama koca sitede yalnızca 3 kişi mi var

bu arada benim pastalar hala gelmedi kaydirigubbakcemile3[/B]

sempatiksalakcinni sen oradan az kebap yolla bana eccem..en sana pastalarımın hepsini feda ediimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sen oradan az kebap yolla bana eccem..en sana pastalarımın hepsini feda ediimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamamdır anlaştık
ben sana hem iskender göndereyim hemde inegöl köfte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım daha pazartesiye kadar vakti var ben şimdi resimleri topluyorum pazartesi günü öğleden sonra oylama başlayacak
vakit bulursan seni de bekliyorum

okey oylamaya varimkaydirigubbakcemile2

kizlar iyi yapin pastalari oy vericiiimmmmmmsempatiksalakcinni

eccem banane yaa bende isterim kebap köfte, bende sana miss gibi karadeniz pidesi yollarım bak ona göree aklinialirimsmile

ya bu yarismaya ,neden fazla istek olmadi, yada fazla tanitimmi olmadi
bide bugun konu acilmis olcakti tarih uzatilmasaydi, heralde bikac resim olurdu
neysem daha zaman var insallah ozamana kadar katilim daha cok olur, kizlar girdiginiz konulara buranin linkini yapistirin bari :)

eee o zaman kapışalım şekerim aklinialirimsmile tarifini ve resmini eccem e özelden yollayarak başlayabiliriz :jeyyar:

gönderdi bile canım
ama katılım hala daha az
umarım herkes hafta sonunu bekliyordur pastaları yapmak için

heee özür dilerim o zaman biricik ,tahinimden daha hızlı davranmışsın, aklinialirimsmile heryere haber saldık eccemciğim umarım katılım çok olur

bu yarışmanın açılacağı günü heyecanla bekliyorum bir pasta canavarı olaraktan
ben de katılmak isterdim ama bisküvili pudingli pastaya pek rağbet olmaz sanırsam ,benim yapabildiğim tek pastakaydirigubbakcemile3

Back