Kekler - Pastalar Ispanakli yas pasta (resimli)

bana da ilk bunu yedirdiklerinde bil bakalım neyli bu demişlerdi ben de antep fıstıklı demiştim :KK70: :KK70:
sonradan öğrendiğimde şoook oldum çünkü ıspanak yemeğini falan hiç sevmem ama buna bayıldım yarın yapacağım bakalım :KK70:

bana da ilk bunu yedirdiklerinde bil bakalım neyli bu demişlerdi ben de antep fıstıklı demiştim :KK70: :KK70:
sonradan öğrendiğimde şoook oldum çünkü ıspanak yemeğini falan hiç sevmem ama buna bayıldım yarın yapacağım bakalım :KK70:

aynen canim ben bilerek yedim ama cekine cekine yedim yerkende ispanak tadi alacagim sandim ama güzel bir tadyerimseniben
sanada afiyet bal seker olsun canimŞeniz
cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

Ya süslemesi eksikti...
Öyle göz zevkinizi bozmiyim dedim.
Bir dahaki sefere yapınca ekliyim şekercim.
zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bi arkadsimin evinde yemistim bende kekin yesil olmasinin fistiktan oldugunu sanmistim önce sonra nasil yaptin diye tarif istedim ispanak demezmi sok oldum ama tadi yok dedim ispanagin inanin süper bi tat oktay ustaninda sitesinde var bu pasta ama yemeden kesinlikle karar vermeyin bence bi deneyin kizlar eline saglik sende gayet basrili olmussun resimlerden anlasiliyor

bende bi arkadsimin evinde yemistim bende kekin yesil olmasinin fistiktan oldugunu sanmistim önce sonra nasil yaptin diye tarif istedim ispanak demezmi sok oldum ama tadi yok dedim ispanagin inanin süper bi tat oktay ustaninda sitesinde var bu pasta ama yemeden kesinlikle karar vermeyin bence bi deneyin kizlar eline saglik sende gayet basrili olmussun resimlerden anlasiliyor

Şenizcok tesekkür ederim canimŞeniz
aynen bende deneyinceye kadar ispanak tadi gelecek diye bekliyordum ama ispanakla hic alakasi yokyerimsenibenopuyorumnanaktan

img2671lg.jpg

Son düzenleme:
canim gercekten nefis görünüyorcokacimcoook
mmmhhh negüzelde süslemissin canim gel beni ye diyoryerimseniben
masallah cok marifetlisin biricigimalkisalkisalkis
ellerine emeciklerine saglik tatlim afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktan

canim asil ben tesekkür edrim bu tarifi bizimle paylastigin iyinopuyorumnanaktan
ben bir dilim yedim gercekten mukemmel
ama esim ve cocuklar yemedi emeinim onlarda cok sevecekler
bakalim onardan kac puan alacazakannehir
senin gibi hamarat hatunlar varken eminim kk nin sirti yere gelmeza.s.a.s.

canim asil ben tesekkür edrim bu tarifi bizimle paylastigin iyinopuyorumnanaktan
ben bir dilim yedim gercekten mukemmel
ama esim ve cocuklar yemedi emeinim onlarda cok sevecekler
bakalim onardan kac puan alacazakannehir
senin gibi hamarat hatunlar varken eminim kk nin sirti yere gelmeza.s.a.s.

nedemek canim her elin mahareti ayridiryerimseniben
senin tariflerinde nefis kimbilir daha ne mahretlerin varyerimseniben
eminim evdekilerdende güzel övgüler alirsinkaydirigubbakcemile5
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canimŞeniz

X