• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Pasta Yarışması...

ya katılırım belkide bakim sekerim 5 subat dogum gunum kendime yapııım pasta onu gnderirim olmazsazemuszemus

merhaba hatunlar, kremalılarda yarışabilirim çünkü şeker hamurlu tarif hiç denemedim , cesaret edemem

haydin ama bayanlarr yalnızca 1 yane tarif geldi şimdiye kadar

ben yarın yollarım şekerim , makine evde kaldıda resim yok yanımda ama süper oldu ,çok beğenildi tatlım bayanssulusmile

eccemcim tariflemi gndercez anlatsana nasıl olcek şimdi

canım tarifin adını, tarifi ve resmini göndereceksiniz
ben ilk anketi açarken resmi ve tarifin adını ve kısaca tarifi yazacağım
ona göre oy verilecek

tmm cnm 8 subat son zaten yaparım o zamana kadarda artar ya katılım

Sevgili incicim linkin için teşekkürler.
Laptop um bugün geldi, şükür kurtardık,içindeki pasta....vs resimler gitti ama :((((( ,klübe girer girmez msj nı gördüm ve de çok sevindim.Sağlık problemlerim ve aldığım hormon içerikli ilaçlar beni epeyce halsiz kılıyor,katılmayı çok isterim gücümü toparlamaya çalışacağım.
Konuyu açan arkdaşımıza da ayrıca teşekkürler.

hah simdi olduuuuu karra verildi yani hangisi yapilcagi, bi bakim bugun yapabilirsem yaparim ,yada zaman var sonra yapip gonderirim insallah

mooncum canim benim iyi sen nasilsin bakim ,demek yaptinpastaniz, yiyip yuttunuz ha :) hani bize vermedin hihhh bende kustum :(

canim ne yapagim zaten kararliydi, seker hamurlu veya kremali mi olcak onu bekledim ,her ikisinde planim ayniydi zaten

hah simdi yaptim pastami
cok guzel oldu fotolarini cektim ama istedigim gibi goruntu olmadi, normal hali resimden bin kat guzeldi
aslinda kesip kesilmis halinde eklicektimde, kiyamadim ,ne guzel duruyo dolapta oyle
bakim yarin keserim
artik resimleride ne zaman gonderirim bilmiyorum ,kac saattir ugrastim daha yeni geldim sabah erkenden okula gitcem,duzenleyine eklerim artikin :)

pastam ve tarifim eccemciğime gönderilmişdir.şimdi heyecanla beklemeye devam edeceğim delikafadulden

ahh canım sempatikciğim sen türkiye ol, hele karadenizin neresinde olursan ol ben seni bulurum ama çok uzaktasın be yavrum :çok üzgünüm: ama gönüller bir herzaman olumunekankayizsmile

benim pastamın görüntüsüde umduğumdan güzel oldu lülülülülülü

Back