Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk gördügümde bende aynen öyle düsünmüstüm canimbilmiyorumkismile ispanak ve pasta nasil birsey diye ama yedikten sonra tadina bayildim. umarim dener ve tadinida begenirsin canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
evet kızlar ..içinde ıspanak olduğunu bilmeyen bir kimse asla tahmin edemez..en ufak bir çağrışım bile yaptırmıyor..önceden çok yapıyordum..güzel bir pasta..deneyin..
evet kızlar ..içinde ıspanak olduğunu bilmeyen bir kimse asla tahmin edemez..en ufak bir çağrışım bile yaptırmıyor..önceden çok yapıyordum..güzel bir pasta..deneyin..
aynen canim benim esimde bastan öyle yesil yesil görünce tedirgin yedi sorup durdu ne var bunun icinde diye. yavas yavas denedi ama oda sasirdi cok begendi:asigim: insan öyle görünce ispanak tadi gelecek diye düsünerek yiyor ama dedigin gibi ispanak tadini cagristirmiyor. cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
daha önce ben de 2 kez yapmıştım ama başka sitlerden aldığım tariflerle yaptım, fena olmadı güzeldi. bunu da denemek istiyorum . tşekkürler, inşallah olur, yarın akşamaarkadaşımı çğırdım ona yapıcam :) bu arada kremşantiyi sütle yapınca çok fena süt tadı ve kokusu oluştu, o yüzden suyla yaptım daha güzel,ama herkes sütle yapıyor gördüğüm kadarıyla, yanlış nerde acaba?
ben yaptım ama güzel olmadı nerde hata yaptım bilmiyorum tamamen tarife uygun yaptım, hem kabarmadı hem de içi hamurumsu kalmış, içi pişsin diye fırında fazla pişirdim bu sefer de kenarları yanmaya başladı... çok üzgünüm akdadaşım birazdan gelicek, yapacak bişey yok... eski tarifimden yapmaya devam edicem... teşekkürler:44: