Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama olmaz ki ben dün yaptıüım şahane pastayı afiyetle yedim haftasonundan önce de giremem mutfağa bilmiyorumkismile
katılanlara başarılar şimdiden
canim senin yaptigin seker hamurlumu yoksa kremalimi
bak bak heleee kimleri goruyorum ben buaralarda
son zamanlarda sende yemek tariflerine pek bi dusmusun ,yavas anam beni gececen yakinda
ha bide kilolara dikkat etkaydirigubbakcemile3
katil canim seni burda gormeye cok sevindim
Yavruşumsun:asigim:liby her türlü birinci olur valla sempatiksalakcinni
libyanamizin eline su dökmek imkansiz
hayranim onun sunumlarina elinden cikan lezzetlere
dilerim ki katilmaa imkani olur
linki onada verdim
listemde aklima gelenlere dagittim
ama 3 subat cok erken canim
Merhabalar..
Aklınıza sağlık arkadaşlar:1hug:
Bizlerin de uzun süredir planladığı ve keyifli olacağına inandığımız bir yarışma idi bu;yemek kategorisinde..cokacimcoook
Yoğunluktan mütevellit bir süre ertelemek zorunda kaldık..
İncitanemtuana haber verdi öyle geldim;çok teşekkür ediyorum:kedi:
Ben şuan Türkiye'deyim tatil dolayısı ile;mutfağımın havasından,ruhundan muafım kaydirigubbakcemile3 Yarışmaya katılamayacağım;lakin keyifle takip edeceğim gelişmeleri ..turkbayragi
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum ; cicilerim benimŞeniz
Birkaç önerim var izninizle:kedi:;pastalar artık iki dala ayrılıyor bildiğiniz gibiyerimseniben
Kremalı ve şeker hamurlu olmak üzere..
Çoğumuz için kremalı pastalar ayrıdır;ben de her zaman tek geçerim lezzet açısından..
Şeker hamurlu pastalar ise estetik açıdan rakip tanımıyor;hayal gücüyle süslendiği vakit on numara neticeler alınabiliyor büyülüyor fakat tat hikayesi biraz arka planda kalıyor..
Velhasılı kelam;bence haksızlık olmaması açısından ' şeker hamurlu veya kremalı ' diye belirtilse daha tatlı olur..
Lezzetlerini zaten bilemeyeceğiz;bu kısmı da beni düşündürüyor,en azından tarifleri baz alırsak daha adil bir puanlama olur..yerimseniben
olumunekankayizsmile
Haydi bakalımdelikafadulden
Kim tutar sizi akidişleee....alkisalkisalkis
Heyecanla bekliyor olacağım:asigim:
Süüüpeeer! opuyorumnanaktan
Herkese pasta tadında günler dilerimkaydirigubbakcemile5
resmi nasıl ekliyeceğiz arkadaşlarrr