• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Pasta Yarışması...

ay ben şimdi, gördüm arkadaşlar
incim sayesinde link atmış arkadaşım sağolsun
süreyi uzatırsak iyi olur derim olmadı bi dahakine katılırım sağlık olsun
bu fikir için teşekkürler eccemmm

bende onu soracaktım mesela ben şeker hamurlu pastalar konusunda üstüme tanımam kaydirigubbakcemile3 ay ne kadar şımarık oldum ama öyle guzel yaptıgım söylenir yani haksızlık olmasın kremalımı seker hamurlumu olcak görüntüye göre oylama olacak sonucta

ama olmaz ki ben dün yaptıüım şahane pastayı afiyetle yedim haftasonundan önce de giremem mutfağa bilmiyorumkismile

katılanlara başarılar şimdiden

aslinda bende bugun yapicaktim kremali evde malzeme yok, seker hamurlu olursa alcaktim

ya bu konuyu acan arkadas gelseydi bizi bi aydinlatsaydi tarihini ve pasta kremalimi seker hamurlumuolcak
her iki pasta arasinda cok fark var, ona gore ayiralim
ben bugun bos olmama ragmen yapmiyorum ,hafta icide okula gidiyorum ,artik aksamlari yaparim

canim en iyisi yarini bekleyelim ,bakalim arkadas heralde yarin gelir, bende ona gore yapicam ,hangisi olursa

bak bak heleee kimleri goruyorum ben buaralarda
son zamanlarda sende yemek tariflerine pek bi dusmusun ,yavas anam beni gececen yakinda
ha bide kilolara dikkat etkaydirigubbakcemile3
katil canim seni burda gormeye cok sevindim

ahh canım arkadaşım bende seni burda gördüğüme çok sevindim inan opuyorumnanaktan ama sen geldiysen benim şansım hiç yok, sen ve incituana varken ben nal toplarım bu yarışmada kaydirigubbakcemile3 eccem cumartesi öğleden sonra ve pazar günü yok ama emin olun yarın sabah çok sevinerek cevaplayacak sorularınızı.tahmininden güzel ve kalabalık bir yarış olacak,bir okadar da eğlenceli :dance:

ay bende cok sevindim valla :) seni gordugume
niye oyle diyon kiz ,sanki bizim elimizde sihirli degnekmi var, herkesin kullandigi malzeme, bu gibi yarismada kimin iyi ol alcagi belli olmaz canim ,hakeden kazanir insallah :)
evet canim arkadas yok ,sorular yanitsiz kaldi, daha kalabalik olmak icin sureyi uzatmasi gerek
ve bide seker hamurlumu kremalimi onu soylemesi gerek ,bakalim yarin bekleyelim
ben okuldayim ancak aksam alirim cevabi

liby her türlü birinci olur valla sempatiksalakcinni
Yavruşumsun:asigim:
libyanamizin eline su dökmek imkansiz
hayranim onun sunumlarina elinden cikan lezzetlere
dilerim ki katilmaa imkani olur
linki onada verdim
listemde aklima gelenlere dagittim
ama 3 subat cok erken canim

a.s.
Çok teşekkür ederim incitanem..
Senin vesilenle haberim oldu zatenŞeniz
Şuan Türkiye'deyim biliyorsun;bu hafta telaşem çok;lakin süre uzarsa ve önceki mesajımda da belirttiğim gibi kategori netleşirse;bu keyfe ortak olmak isterim..
Herkese bol şans..
umarım tatlı mı tatlı bir yarışma çıkar ortaya..

libisim zaten arkadas gelince uzattircaz zamani, cunu cok kisinin haberi yok ,
e ozamanda sende katilmis olursun
bende suan beklemedeyim ,bi belli olsun hangi pasta turu dalicam artik mutfaga :))

Merhabalar..
Aklınıza sağlık arkadaşlar:1hug:
Bizlerin de uzun süredir planladığı ve keyifli olacağına inandığımız bir yarışma idi bu;yemek kategorisinde..cokacimcoook
Yoğunluktan mütevellit bir süre ertelemek zorunda kaldık..

İncitanemtuana haber verdi öyle geldim;çok teşekkür ediyorum:kedi:
Ben şuan Türkiye'deyim tatil dolayısı ile;mutfağımın havasından,ruhundan muafım kaydirigubbakcemile3 Yarışmaya katılamayacağım;lakin keyifle takip edeceğim gelişmeleri ..turkbayragi

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum ; cicilerim benimŞeniz

Birkaç önerim var izninizle:kedi:;pastalar artık iki dala ayrılıyor bildiğiniz gibiyerimseniben
Kremalı ve şeker hamurlu olmak üzere..
Çoğumuz için kremalı pastalar ayrıdır;ben de her zaman tek geçerim lezzet açısından..
Şeker hamurlu pastalar ise estetik açıdan rakip tanımıyor;hayal gücüyle süslendiği vakit on numara neticeler alınabiliyor büyülüyor fakat tat hikayesi biraz arka planda kalıyor..
Velhasılı kelam;bence haksızlık olmaması açısından ' şeker hamurlu veya kremalı ' diye belirtilse daha tatlı olur..

Lezzetlerini zaten bilemeyeceğiz;bu kısmı da beni düşündürüyor,en azından tarifleri baz alırsak daha adil bir puanlama olur..yerimseniben

olumunekankayizsmile

Haydi bakalımdelikafadulden
Kim tutar sizi akidişleee....alkisalkisalkis
Heyecanla bekliyor olacağım:asigim:
Süüüpeeer! opuyorumnanaktan

Herkese pasta tadında günler dilerimkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok güzel aciklamissin libyanam dogru
iki kategoriye ayrilsa süper olur bencede
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence ya tek kategori dalinda kremali yada seker hamurlu
yada iki daldada olsun
isteyen istedigiyle katilsin
fakat iki anket acilsin

iki anket acilabilinir
cunku once cocuk resmi yarismasi vardi ,sonradan kiz erkek ayri acildi, oda bunun gibi olsun bence
ama tabi bunun icin biraz sure daha gerekli katilim cok olmasi gerek
bikac ondan bikac ondan olmaz

günaydın hatunlar, nasılsın sempatikciğim,neler döktüreceğine karar verdin mi aklinialirimsmile konuyu açan eccemciğim birazdan gelir zaten.güzel bir yarışma olacak eminim opuyorumnanaktan

bayanlar tarihi 8 şubat olarak değiştiriyorumm

Son düzenleme:

bayanlar tarihi 5 şubat demiştim ama bazı arkadaşlar yalnızca hafta sonu müsait olabildikleri için 8 şubat yapıyoruz
bu ilk yarışmamızda kremalı pastalar yapalım
sonrasında da şeker hamurlu yaparız
ortaya çok güzel şeyler çıkacğaından eminim herkese başarılar diliyorum

desteğiniz içinde çokk sağolunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back