• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Pasta Yarışması...

bu yarışmanın açılacağı günü heyecanla bekliyorum bir pasta canavarı olaraktan
ben de katılmak isterdim ama bisküvili pudingli pastaya pek rağbet olmaz sanırsam ,benim yapabildiğim tek pastakaydirigubbakcemile3

olsun canım katıl sende
olmadı o pudingli pastadan bana gönder sen kaydirigubbakcemile3

eee o zaman kapışalım şekerim aklinialirimsmile tarifini ve resmini eccem e özelden yollayarak başlayabiliriz :jeyyar:
buyur hodri meydan ama ben daha küçücüküm:kedi:
gönderdi bile canım
ama katılım hala daha az
umarım herkes hafta sonunu bekliyordur pastaları yapmak için
ilk gönderen benim sanırımkaydirigubbakcemile3ne becerikliyim dimiyaazemuszemus
heee özür dilerim o zaman biricik ,tahinimden daha hızlı davranmışsın, aklinialirimsmile heryere haber saldık eccemciğim umarım katılım çok olur

buyrunnnnnnnnn

selam kızlar
biliyorsunuz artık yönetimden izin almadan yarışma açılamıyor
bende bu yarışma için yönetimden izin istedim şimdi onlardan haber bekliyorum şimdilik bu konuyu kapatalım izin çıkınca tekrar açarız =(

Arkadaşlar yarışmalarımızda yeni bir düzenleme yapılacağı için
yeni açılan yarışmaları şimdilik kapatıyoruz...
düzenlemeden sonra tekrar açılacaktır..
sevgiler...

Evet arkadaşlar eccem arkadaşımızın ilk mesajda belirttiği gibi pasta yarışmamız için başvurular 8 şubat günü sonlanacaktır katılımlarınızı bekliyoruz...

Son düzenleme:
eccem, ah canim bana yazmistiniz ama ben profilinizden ulasamadim ve buraya bakmakta aklima gelmeyince saniyorum kacirdim .. eski resimlerimden bakarim sayet hosuma giden birtane olursa katilirim yarismaya

demek konu tekrar acildi
ozaman yarin yarisma basliyo demektir deeee neden fazla katilim olmadi, ben fazla olur zannediyodum ,pasta yapmayi bilmeyen yoktur, bide kremali, hani seker hamurlu olsaydi neyse dicektim

bakalim yarin eccem arkadasimiz acacakmi konuyu, ben zaten gondermistim resimleri

bende katiliyorum yolladim pastamikaydirigubbakcemile5
eccem arkadas bugün acacak sanirim hadi bakalim hayirlisiopuyorumnanaktan
ben daha bugün duydum acele acele yaptim pastami:)

Son düzenleme:
kızlarr merhaba
konu haftasonunda tekrar açılmış bende resimler vardı zaten
düzenleyip öğleden sonra yarışmayı başlatıyorum
katılan herkese katılımları ve destekleri için teşekkürlerr

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::dance::dance:

:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: gülümle incimde gelmiş..:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:

güzel bir yarışma olacağına eminim..çünkü hep sevdiğim kardeşlerim burada..

kim kazansa kendim kazanmış gibi sevinirim..

opuyorumnanaktanherkese başarılar..opuyorumnanaktan

demek yarisma basliyo haaaaaaa cok sevindim valla:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

pinarcim aynen senin dedigin gibi benimde hep tanidigim ,sevdigim arkadaslarim katiliyo, bende kim kazanirsa inan cok sevinirim ,kensim kazanmis gibi,bu yarisma daha guzel gececk ,hep bi arada, tabi eksik arkidislerimizde var ama onlarida bidaki yarismaya bekliyoruz insallah

ben ise gidene kadar acilirsa evden bakarim ,yada ise gidince ordanda bakabilirsem bakarim ,kayinpeder yaninda bakabilirsemmafoldumben

aa pastacı bacınız olarak geç kaldım sanırım. fotoğraf makinem de bozuk bir de üstüne. neyse artık ben de puanlama yaparım.
herkese başarılar. çok özel şeyler çıkacaktır eminim. bir de tatlarına baksak fena olmazdı hani :))

Son düzenleme:
canim daha bu yarismalarin devami gelcek insallah ,sende ozaman katilirsin insallah
tatlarina gelince ,ben herkese baktirdim begendiler, artik resimlerden birar dilim alirsiniz sizde :))

Back