Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay merci canim benim ,genelde pastalarimiz hep guzeldisympathique kutlarım datlumm.......yabancıya gitmemiş kupa çok öptüm seni ellerine sağlık balımŞeniz
sıradaki yarışma kremalı tatlılar olursa bende katılıcam bukez yetişirim çünki buaralar canım çok tatlı istiyor.....hergün bişi yapıp misafir alıyorum hem yiyorum hem yiyorum:dance:
tesekkur ettim kizlar eksik olmayin
ha bu arada bende 10 numaraya oyumu vermistim ,cikolatali pastalari pek sevmedigim icin dogudan meyveli ilgimi cekmisti, arkadasimizinda ellerine saglik diyorum
3 numarada gercekten cok guzeldi suslemesi, cikolatali pek sevmeyince o kaldi, meyvaliya gitti oyum
teşekkür ederim.ilk 3 başta olmak üzere tüm arkadaşların ellerine sağlık. herkesi kutluyorum. oyum 3 numaralı pastaya gitmişti mersa kutlarım..
hemen gönderiyorum .tebrik ederim sempom harikaydin canim
3 numara please oylarimizin hatrina o canim pastayi bana yollayiver gulumzemuszemus
teşekkür ederim canım bende seni kutluyorum.tesekkur ettim kizlar eksik olmayin
ha bu arada bende 10 numaraya oyumu vermistim ,cikolatali pastalari pek sevmedigim icin dogudan meyveli ilgimi cekmisti, arkadasimizinda ellerine saglik diyorum
3 numarada gercekten cok guzeldi suslemesi, cikolatali pek sevmeyince o kaldi, meyvaliya gitti oyum
ilk 3e giren hamarat arkadaslarimi tüm kalbimle kutluyorummmmmmmmmmmmmm
ellerinize emeklerinize saglik
hepside birbirinden özzel ve güzeller
ayrica banada oy vermeye layik görenlere tüm kalbimle tsklerrrrrrrrrrrrr
eccem seninde emegine saglik canim
sayende gerceklesti bu yarisma cok saol
Sympathique cigim tebrik ederim canim:hooray:
ben tahmin etmistim senin oldugunuyerimseniben
ayrica ilk 3 e girin arkadaslarimizida kutluyorum:hooray:
ve diger katilan arkadaslarimizinda ellerine emeklerine saglika.s.
eccemcigim seninde emeklerine saglikopuyorumnanaktan
Senin neden işe bile gitmediğini şimdi daha iyi anlıyorum..:roflol::roflol:
Emeğine sağlık canım cok güzel olmuş pastan..a.s.
Bu arada benim pastama da oy verdiğin için teşekkür ederim..:kedi:
Katılan tüm arkadaşlarımın ve eccem'in ellerine ve emeklerine sağlık..
Eğlenceli oldu..opuyorumnanaktan
canim bu ilk baslangicti, daha baya yaismalar olcak ,insallah ozaman katilirsin sendeama hiç haberimiz olmadı kıslar ya,
yarışmaya pastamla bende katılabilirdim yada oy kullanabilirdim,
neyse tebrikler herkesee...
tebrik ederim sempatikciğim ,pastadaki simleri,süsü püsü görür görmez sana ait olduğunu anlamıştım :))