En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi

• Ankete Katılan
    235
  • Anket Kapalı .

Bu kadar detaylı analiz yapıp oy veren üyeler görmek istiyorum her kategoride

Uzun boylu düşünmeye gerek yok kurtuluş Cherry ye oy vermekten geçiyor:)

MissCherryBlossom baharı, mis kokulu ağaçları ve bembeyaz çiçeklerini, güneşi, bahar kokusunu evinize taşıyor
çok iddialı oldu güneş bahar falan ayy en sevdiğim mevsim ilkbahar hmm çok iddialı buldum cheryy oyum sana gelebilir burdan diğer yarışamcılara sesleniyorum oyum gidiyorrr yok mu arttıran

Ahahaah güzel olmuş ya deli
Cherry 'e ver haketti valla

Siteye ne zaman girsem yorumlarında can bulduğum. Nickini okuduğumda yorumlarıyla beraber içime bir neşe doğuyor pozitif enerji düşünüyor. Çok değişik bir duygu. O yüzden oyum; MissCherryBlossom

Kime verdin kız
Yemin ediyorum senin için ayrı bir kategori açılmalı, kategorinin adı : Kendi ipini En iyi çeken üye
A benim akıllı Miss'im, X topiğe gidiyorsun milletin konusunu dağıtıyor konu dışı yazıyorsun, sonra da kendini kibliyorsun
Herkes sadece ikaz aldı, sen geyikten gittin

kendisini tanımıyorum denkte gelmedim şu an okuduğumda hangi ruh haliyle nick yazdığını düşündüm..çok sakince bir ruh hali olmadığına karar verip oyladım..zira normal insanlar çok sıkıcı muhtemelen bu nick neşeli birine aittir..
gazeldustubaglara

O şimdi görmez burayı ama yakın arkadaşı olarak cevap vereyim dedim G gazeldustubaglara tam da o dediğinden . Bu nicki de 100 kez deneyip hep denedikleri kullanıyor olduğu için o an çalan şarkıdan yola çıkıp , ''hadi buna da bu kullanıcı adı kullanılmaktadır de de göreyim '' diye almıştır

Ay kendimi gazelin menajeri gibi hissettim

tşk ederim menajer kardeş tahmin etmiştim zaten

estağfr ausum, aynen dediğin gibi olmuştu, ruh halim o esnada nasıldı hatırlamıyorum ama pey sinir olmuştum sistem kabul etmedikçe

tşk ederim menajer kardeş tahmin etmiştim zaten

teşekkür ederim öncelikle, bende sizi ilk kez görüyorum memnun oldum bu arada :)
aynen arkadaşımın anlattığı gibi olmuştu nick alma esnasında, lakin şimdi düşünüyorum da acaba o aşamada miş miş miş dinliyor olsaydım nicki de miş miş miş mi alırdım.. nasıl bi ruh halindeymişim meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…