En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi

• Ankete Katılan
    235
  • Anket Kapalı .
Ben uzun zamandır buralarda yoktum her evin başı boş yaramaz maceraperest ruhlu çocuğu vardır bende kk nın yaramazlarındanım bir var bir yok olurum allahtan kazen babamız bir karar ver artık deyip beni evlatlıktan reddetip nick vermiyor kimseciklere ...:) şaka şaka allahtan nick aktif olsun diye ara ara girip çıkmıştım..ama artık buralardayım şekerim tanışırız..ruh halinize gelirsek yaa şakk şuka şakada şuka felan yazsaydınız anacım bir sonraki girişinizde bir harf kaysa gittin ..

aynen riskli bu işler
önceleri girişlerde nick yazmaya gerek kalmıyordu, sistem kayda aldığı için, ama şu sıralar bilgisayara eşim bir program yüklemiş, antivirüs, her girişimde nickimi yazmaktan, daha doğrusu yazamamaktan gınağ geldi
hep eksik basıyorum yada fazla, .. yahu dedim ne yapmışım ben meğerse kendime işkence çektiriyorum
ruh halimi sormuştun ya, ruh halimden şüpheliyim bu ara , kendi nickime kendim kızıyorum
tanışalım tabi, görüşelim... bende hep buralardayım.. rutin takılıyoruz öyle, sabit biryerim yok her topiğe dalıyorum

Belliydi ama Cherry'nin gideceği sonuçta forum reklamla ayakta duruyor ve reklam yapmak için Kazen 'den izin almak lazım Öyle korsan reklam yaparsa ipini çekerler
Bence adaylıkları da düşsün, bütün oyları bana yazılsın böyle pis bir rekabet anlayışım vardır
Seni yeneceğim Ausencia

Dur bdv de alengirli konulardayım ben , yarışmadan koptum tamamen ...

Offf çok gerildim, biraz stres atıp sonra tekrar bakayım bildirimlere.
Sadece reklam olsa iyi, konuyu kaynatmış

Şimdi ailemden birine küfretmiş gibi gıcık kaptım senden üzdün beni güzel degil Haa küssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…