Ben uzun zamandır buralarda yoktum her evin başı boş yaramaz maceraperest ruhlu çocuğu vardır bende kk nın yaramazlarındanım bir var bir yok olurum allahtan kazen babamız bir karar ver artık deyip beni evlatlıktan reddetip nick vermiyor kimseciklere ...:) şaka şaka allahtan nick aktif olsun diye ara ara girip çıkmıştım..ama artık buralardayım şekerim tanışırız..ruh halinize gelirsek yaa şakk şuka şakada şuka felan yazsaydınız anacım bir sonraki girişinizde bir harf kaysa gittin ..estağfr ausum, aynen dediğin gibi olmuştu, ruh halim o esnada nasıldı hatırlamıyorum ama pey sinir olmuştum sistem kabul etmedikçe
teşekkür ederim öncelikle, bende sizi ilk kez görüyorum memnun oldum bu arada :)
aynen arkadaşımın anlattığı gibi olmuştu nick alma esnasında, lakin şimdi düşünüyorum da acaba o aşamada miş miş miş dinliyor olsaydım nicki de miş miş miş mi alırdım..nasıl bi ruh halindeymişim meğer
Ben uzun zamandır buralarda yoktum her evin başı boş yaramaz maceraperest ruhlu çocuğu vardır bende kk nın yaramazlarındanım bir var bir yok olurum allahtan kazen babamız bir karar ver artık deyip beni evlatlıktan reddetip nick vermiyor kimseciklere ...:) şaka şaka allahtan nick aktif olsun diye ara ara girip çıkmıştım..ama artık buralardayım şekerim tanışırız..ruh halinize gelirsek yaa şakk şuka şakada şuka felan yazsaydınız anacım bir sonraki girişinizde bir harf kaysa gittin ..
Belliydi ama Cherry'nin gideceğiYemin ediyorum senin için ayrı bir kategori açılmalı, kategorinin adı : Kendi ipini En iyi çeken üye
A benim akıllı Miss'im, X topiğe gidiyorsun milletin konusunu dağıtıyor konu dışı yazıyorsun, sonra da kendini kibliyorsun
Herkes sadece ikaz aldı, sen geyikten gittin
Şimdi ailemden birine küfretmiş gibi gıcık kaptım senden üzdün benişimdi listeme göre 5 kişi kaldı bu burda dursun ilerki günlerde gelip oy kullanacağım artık kime denk gelirse
- gazeldustubaglara isim güzelmiş ama oy verecek kadar değil benim için üzgünüm gazelli insan belki başka katagorilerde görüşürüz
- HanimKelesimiGetir bence güzel ama güzel nick değil an eli maşalı ürkünç yada dikkat çeken nick olur üzgünüm hanımabla burası sana göre değil
- hayatbenibastanyarat bu nick çok komiğime gidiyor nedense ya çok isyankar bir nick güzel diyemem güzellik tanımım farklı
- kavun kokusu ay insana böyle yaz mevsimini çağrıştıran tatlı bir nick bilemedim düşünme listeme aldım
- marilyn monroe marily gibi güzel ve alımlı bir kadının adından oluşan ve sahibiyle bütünleştiğini düşündüğüm nick ay bilemedim listeme aldım onuda
- matmazeldepresif nick falan güzelde işte buda bana güzellik kavramıma ters kaldı iyimi depresyona karşıyım matmazel üzgünüm bu katagoride bizimle değilsin
- MissCherryBlossom ya çok şeker bir nick nerde görsem chery chery diyesim geliyor ve nedense nickini her gördüğüm yerde vişne kiraz tarzı meyveler istiyor cannım ne alaka bende bilmiyorum ki listeye aldım
- Sweetdimple ay çok tatlı gelen bir niick ki sahibiside çok naif tatlıdır ilk tatlı bulduğum nicklerden biri sonuçta
- Vatanseverr güzel ve anlamlı bir nick tabi anlamlı kullanıcı adı katagorisi olsa oyum direk sana olurdu ama bilemedim şimdi
- 2KediAnnesi çok tatlı gelen bir nick daha etkileyici güzel ve ilgi çekici diyebilirim listede
Gazeldustubaglara ile vatansever arasinda kalmıştım. Arabesk gunumdeysem demekKime verdin kız
Çok teşekkürler canımSizin nikiniz de çok şeker Aday olduğumdan bile haberim yoktu sürpriz oldu aday gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim Oyum HanimKelesimiGetir e
Hanım ablamıza ve keleşine verdim oyumu,MissCherryBlossom da çok güzel, ancak Türkçe isim olmasına her zaman dikkat ederim. Bu takıntım olmasaydı ikisi arasında oldukça kalırdım.
Bana oy veren tüm KK'daşlarıma yazın adreslerine teslim kavunHanımabla ve kavun kokusu arasında kaldım. Yaza olan özlemim galip geldi.
Bana oy veren tüm KK'daşlarıma yazın adreslerine teslim kavun
Vermeyenlere de hediyemiz var; kelekBende isterim bananee
Vermeyenlere de hediyemiz var; kelek
Şaka şaka, pek muhabbetimiz olmasa da uzaktan severim, bu yüzden peki tamam.
HanımKelesimiGetir
Aksiyon ve hikaye vaat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?