• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi

• Ankete Katılan
    235
  • Anket Kapalı .
estağfr ausum, aynen dediğin gibi olmuştu, ruh halim o esnada nasıldı hatırlamıyorum ama pey sinir olmuştum sistem kabul etmedikçe :KK70:

teşekkür ederim öncelikle, bende sizi ilk kez görüyorum memnun oldum bu arada :)
aynen arkadaşımın anlattığı gibi olmuştu nick alma esnasında, lakin şimdi düşünüyorum da acaba o aşamada miş miş miş dinliyor olsaydım nicki de miş miş miş mi alırdım.. :KK70: nasıl bi ruh halindeymişim meğer :KK70:
Ben uzun zamandır buralarda yoktum her evin başı boş yaramaz maceraperest ruhlu çocuğu vardır bende kk nın yaramazlarındanım bir var bir yok olurum allahtan kazen babamız bir karar ver artık deyip beni evlatlıktan reddetip nick vermiyor kimseciklere ...:) şaka şaka allahtan nick aktif olsun diye ara ara girip çıkmıştım..ama artık buralardayım şekerim tanışırız..ruh halinize gelirsek yaa şakk şuka şakada şuka felan yazsaydınız anacım bir sonraki girişinizde bir harf kaysa gittin ..:KK59::KK59:

Ben uzun zamandır buralarda yoktum her evin başı boş yaramaz maceraperest ruhlu çocuğu vardır bende kk nın yaramazlarındanım bir var bir yok olurum allahtan kazen babamız bir karar ver artık deyip beni evlatlıktan reddetip nick vermiyor kimseciklere ...:) şaka şaka allahtan nick aktif olsun diye ara ara girip çıkmıştım..ama artık buralardayım şekerim tanışırız..ruh halinize gelirsek yaa şakk şuka şakada şuka felan yazsaydınız anacım bir sonraki girişinizde bir harf kaysa gittin ..:KK59::KK59:

aynen riskli bu işler :KK53:
önceleri girişlerde nick yazmaya gerek kalmıyordu, sistem kayda aldığı için, ama şu sıralar bilgisayara eşim bir program yüklemiş, antivirüs, her girişimde nickimi yazmaktan, daha doğrusu yazamamaktan gınağ geldi :D
hep eksik basıyorum yada fazla, .. yahu dedim ne yapmışım ben meğerse kendime işkence çektiriyorum :D
ruh halimi sormuştun ya, ruh halimden şüpheliyim bu ara , kendi nickime kendim kızıyorum :KK48:
tanışalım tabi, görüşelim... bende hep buralardayım.. rutin takılıyoruz öyle, sabit biryerim yok her topiğe dalıyorum :confused:

Yemin ediyorum senin için ayrı bir kategori açılmalı, kategorinin adı : Kendi ipini En iyi çeken üye:KK70::KK70:
A benim akıllı Miss'im, X topiğe gidiyorsun milletin konusunu dağıtıyor konu dışı yazıyorsun, sonra da kendini kibliyorsun:KK70:
Herkes sadece ikaz aldı, sen geyikten gittin:KK70:
Belliydi ama Cherry'nin gideceği :D sonuçta forum reklamla ayakta duruyor ve reklam yapmak için Kazen Kazen 'den izin almak lazım :D Öyle korsan reklam yaparsa ipini çekerler :D
Bence adaylıkları da düşsün, bütün oyları bana yazılsın :KK53: böyle pis bir rekabet anlayışım vardır :KK45:
Seni yeneceğim Ausencia Ausencia :confused:

Belliydi ama Cherry'nin gideceği :KK70: sonuçta forum reklamla ayakta duruyor ve reklam yapmak için Kazen Kazen 'den izin almak lazım :KK70: Öyle korsan reklam yaparsa ipini çekerler :KK70:
Bence adaylıkları da düşsün, bütün oyları bana yazılsın :KK53: böyle pis bir rekabet anlayışım vardır :KK45:

Dur bdv de alengirli konulardayım ben , yarışmadan koptum tamamen ... :confused::confused:

Belliydi ama Cherry'nin gideceği :KK70: sonuçta forum reklamla ayakta duruyor ve reklam yapmak için Kazen Kazen 'den izin almak lazım :KK70: Öyle korsan reklam yaparsa ipini çekerler :KK70:
:KK70:

Offf çok gerildim, biraz stres atıp sonra tekrar bakayım bildirimlere.
Sadece reklam olsa iyi, konuyu kaynatmış:KK70:

1. gazeldustubaglara isim güzelmiş ama oy verecek kadar değil benim için üzgünüm gazelli insan belki başka katagorilerde görüşürüz :KK66:
  2. HanimKelesimiGetir bence güzel ama güzel nick değil an eli maşalı ürkünç yada dikkat çeken nick olur üzgünüm hanımabla burası sana göre değil :KK70:
  3. hayatbenibastanyarat bu nick çok komiğime gidiyor nedense ya çok isyankar bir nick güzel diyemem güzellik tanımım farklı :KK70:
  4. kavun kokusu ay insana böyle yaz mevsimini çağrıştıran tatlı bir nick bilemedim düşünme listeme aldım :KK70:
  5. marilyn monroe marily gibi güzel ve alımlı bir kadının adından oluşan ve sahibiyle bütünleştiğini düşündüğüm nick ay bilemedim listeme aldım onuda:KK70:
  6. matmazeldepresif nick falan güzelde işte buda bana güzellik kavramıma ters kaldı iyimi depresyona karşıyım matmazel üzgünüm bu katagoride bizimle değilsin:KK70:
  7. MissCherryBlossom ya çok şeker bir nick nerde görsem chery chery diyesim geliyor ve nedense nickini her gördüğüm yerde vişne kiraz tarzı meyveler istiyor cannım ne alaka bende bilmiyorum ki listeye aldım:KK70:
  8. Sweetdimple ay çok tatlı gelen bir niick ki sahibiside çok naif tatlıdır ilk tatlı bulduğum nicklerden biri sonuçta:KK66:
  9. Vatanseverr güzel ve anlamlı bir nick tabi anlamlı kullanıcı adı katagorisi olsa oyum direk sana olurdu ama bilemedim şimdi:KK66:
  10. 2KediAnnesi çok tatlı gelen bir nick daha etkileyici güzel ve ilgi çekici diyebilirim listede:KK70:
şimdi listeme göre 5 kişi kaldı bu burda dursun ilerki günlerde gelip oy kullanacağım artık kime denk gelirse :KK70:
Şimdi ailemden birine küfretmiş gibi gıcık kaptım senden üzdün beni :63::63:güzel degil Haa küssss:KK67:

Back
X