- 23 Ağustos 2012
- 50.603
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.170
- 898
Cherry yarısma yeniden yapılabilirmiş bütün Pr calısmanı bastan yapmak zorunda kalabilirsin![]()
Deliricim şimdi aslı astarı var mı

Mune bana oy versene ya gelmisken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cherry yarısma yeniden yapılabilirmiş bütün Pr calısmanı bastan yapmak zorunda kalabilirsin![]()
Buray yıkarım o zaman
Kazen geceyi bekleyin demiş bakalım belli olacak
Burda bende olabilrdim![]()
Sana vermicemde kime vercem ayıpsınBurda yokum diye üzülme diğer yarışı kazancak gibisin
Oyunu bana verdin mi![]()
Sana vermicemde kime vercem ayıpsın![]()
ismini seviyorum kız çok güzel
Sen kime oy verdin kız![]()
Burada da varım dikkatini çektiysePR da altın vuruş![]()
Burada da varım dikkatini çektiyse![]()
Ay bence de şansım yok. Ben de bana vermem şahsenYok ya burada tek dikkatimi çeken cherryHele bdv deki konuyu alttan girip üsten çıkıp oy vermeye bağlayan yorumları
Oylar geri alınsa oyum direk ona , hiç şansın yok marilyn![]()
şimdi listeme göre 5 kişi kaldı bu burda dursun ilerki günlerde gelip oy kullanacağım artık kime denk gelirse
- gazeldustubaglara isim güzelmiş ama oy verecek kadar değil benim için üzgünüm gazelli insan belki başka katagorilerde görüşürüz
- HanimKelesimiGetir bence güzel ama güzel nick değil an eli maşalı ürkünç yada dikkat çeken nick olur üzgünüm hanımabla burası sana göre değil
- hayatbenibastanyarat bu nick çok komiğime gidiyor nedense ya çok isyankar bir nick güzel diyemem güzellik tanımım farklı
- kavun kokusu ay insana böyle yaz mevsimini çağrıştıran tatlı bir nick bilemedim düşünme listeme aldım
- marilyn monroe marily gibi güzel ve alımlı bir kadının adından oluşan ve sahibiyle bütünleştiğini düşündüğüm nick ay bilemedim listeme aldım onuda
- matmazeldepresif nick falan güzelde işte buda bana güzellik kavramıma ters kaldı iyimi depresyona karşıyım matmazel üzgünüm bu katagoride bizimle değilsin
- MissCherryBlossom ya çok şeker bir nick nerde görsem chery chery diyesim geliyor ve nedense nickini her gördüğüm yerde vişne kiraz tarzı meyveler istiyor cannım ne alaka bende bilmiyorum ki listeye aldım
- Sweetdimple ay çok tatlı gelen bir niick ki sahibiside çok naif tatlıdır ilk tatlı bulduğum nicklerden biri sonuçta
- Vatanseverr güzel ve anlamlı bir nick tabi anlamlı kullanıcı adı katagorisi olsa oyum direk sana olurdu ama bilemedim şimdi
- 2KediAnnesi çok tatlı gelen bir nick daha etkileyici güzel ve ilgi çekici diyebilirim listede
![]()