• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip kk üyesi

• Ankete Katılan
    235
  • Anket Kapalı .
@Ayaklarim3kilo :KK70:
Niye böyle koydu diye düşünmemek elde değil ahahahahah :KK70:

Normalde zaten çift kapılı buzdolabı heybetinde bir fiziğim vardı, hamile kalınca artık sen de Shrek ben diyeyim pehlivan öyle iri kıyım bir hal aldım. Ödemden de ayaklarımın iyice şiştiği bir gün, buraya üye olurken kullanıcı adı ararken gözüm ayaklarıma takıldı.
"Tövbe yarabbi, sanki 3 kilo çekerler rahat, şu hale bak, insan ayağı olamaz bunlar" derken "Ayaklarım3kilo" kullanıcı adı doğuverdi.
Oyunuz için teşekkür ederim.
Beni bu kategoriye aday gösterenlere de teşekkür ederim.
Oy vermeyenlerin de üzerlerinden 3 kiloluk ayaklarımla silindir gibi geçeceğimi belirteyim efendim :KK53:

Normalde zaten çift kapılı buzdolabı heybetinde bir fiziğim vardı, hamile kalınca artık sen de Shrek ben diyeyim pehlivan öyle iri kıyım bir hal aldım. Ödemden de ayaklarımın iyice şiştiği bir gün, buraya üye olurken kullanıcı adı ararken gözüm ayaklarıma takıldı.
"Tövbe yarabbi, sanki 3 kilo çekerler rahat, şu hale bak, insan ayağı olamaz bunlar" derken "Ayaklarım3kilo" kullanıcı adı doğuverdi.
Oy vermeyenlerin de üzerlerinden 3 kiloluk ayaklarımla silindir gibi geçeceğimi belirteyim efendim :KK53:
Ayy çok güldüm hemen oy vereyim size

Üzerimden silindir gibi geçmeyin :KK70:

Filmi hatırladınız mı?:KK53:
Perihan Savaş ile Sezercik vardı, ismi aklımda değil ama Perihan Savaş kıtlıktan çıkmış gibi taze fasülye yiyordu aç Sezercik'in karşısında.:KK53:
Orada iri kıyım bir çocuk, sınıfın çalışkan öğrencisini silindir gibi ezmekle korkutuyordu.
Ay ne psikopat bir filmmiş :KK53:
Neyse oyunuz için teşekkür ederim.

Filmi hatırladınız mı?:KK53:
Perihan Savaş ile Sezercik vardı, ismi aklımda değil ama Perihan Savaş kıtlıktan çıkmış gibi taze fasülye yiyordu aç Sezercik'in karşısında.:KK53:
Orada iri kıyım bir çocuk, sınıfın çalışkan öğrencisini silindir gibi ezmekle korkutuyordu.
Ay ne psikopat bir filmmiş :KK53:
Neyse oyunuz için teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek:)) O şişman çocuğu hatırlıyorum ama sahneyi değil:))
Gece gece güldürdünüz beni :KK19:

Ahahahahahahahah :D ay siz çok yaşayın emi :D nasıl guldum :D

Back
X