• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

An itibariyle 9 tane evlilik teklifi mesajı almış bulunmaktayım..

Son düzenleme:
An itibariyle 9 tane evlilik teklifi mesajı almış bulunmaktayım..

canım şimiden 9 geldiyse tarih bitene kadar 25-30 olur :1:
hangi birini okuyacağız biz....
değerlendirem yapıyormusunuz, mesela çok basit olan teklifleri eleyecekmisiniz...yoksa 30 tane olsa bile 30'unu da yarışmaya açacakmısınız..

ben de yazıcam ama özel mesaj gönderemiyorum :( ne yapıcam ?
mesaj sayınızı
doldurmaya çalışın. oyun bölümünde mesela.

canım şimiden 9 geldiyse tarih bitene kadar 25-30 olur :1:
hangi birini okuyacağız biz....
değerlendirem yapıyormusunuz, mesela çok basit olan teklifleri eleyecekmisiniz...yoksa 30 tane olsa bile 30'unu da yarışmaya açacakmısınız..

onu kazenle konuşayım.
oku oku bitmez gerçekten..
ama böyle bir eleme kendi adıma olmaz. yinede kazene danışırım zamanı gelince..

Son düzenleme:
Kazen ve mune (yöneticiler) şöyle bir değişiklik yapabilir misiniz? Evli yada bekar siteden isteyen herkes anlatsa hikayesini ,kazanan evli olursa eğer siteden istediği bir bekar arkadaşa hediye etse mesela o zaman yarışma daha eğlenceli olmaz mı ? Evlilerin hikayede önü kapanmış gibi yada kazanan evli bir arkadaş olursa başka bir ödülde verilebilir buda benim fikrim ,konu çok hoşuma gitti herkesin hikayesini okuyorum ve okumak istiyorum ,sevgiler.........

Kazen ve mune (yöneticiler) şöyle bir değişiklik yapabilir misiniz? Evli yada bekar siteden isteyen herkes anlatsa hikayesini ,kazanan evli olursa eğer siteden istediği bir bekar arkadaşa hediye etse mesela o zaman yarışma daha eğlenceli olmaz mı ? Evlilerin hikayede önü kapanmış gibi yada kazanan evli bir arkadaş olursa başka bir ödülde verilebilir buda benim fikrim ,konu çok hoşuma gitti herkesin hikayesini okuyorum ve okumak istiyorum ,sevgiler.........

evlilerde katılabiliyor esel..

bende mı katılsam acaba :27: hayalımde kusursuz bır teklıf var
ve erkek arkadaşım onu bulana dek söylememeye ve evlenmemeye karar verdım
her gün onu bulmaya çalışıyor :9: samanlıkta iğne aratıyorum yani.

Son düzenleme:
anladımda ödül yok galiba:) benim hikayem yok konu başında yazdım zaten olmayan hikayemi ama herkesi okuyorum tek tek güzel ve keyifli bir konu tebrikler...........sevgiler..
Esel,evli bekar kazanan kişi gelinliği alacak. yani hediye bileğinin hakkıyla kazananın olacak. ayrım yok.
evliyse, ister gelinliği siteden bir arkadaşa verir. ister kendi kardeşine kuzenine vs.

Son düzenleme:
bende mı katılsam acaba :27: hayalımde kusursuz bır teklıf var
ve erkek arkadaşım onu bulana dek söylememeye ve evlenmemeye karar verdım
her gün onu bulmaya çalışıyor :9: samanlıkta iğne aratıyorum yani.

Ohooo erkek cinsine bırakırsan bu işi evde kalırsın sör :ssz:
Pcne kaydet sen bu teklifi, sonra yanlışlıkla onun evinde falan unut :27:

Ohooo erkek cinsine bırakırsan bu işi evde kalırsın sör :ssz:
Pcne kaydet sen bu teklifi, sonra yanlışlıkla onun evinde falan unut :27:

yooo, bu ilişkinin odunu benım :27: ayrıca söylemeyecegım
madem ruh ikizi oldugumuzu düşünüyor
kendı bulacak :60:

Son düzenleme:
Back