• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

eee peki yıllar önce evlenmiş olanlar için geçerli değilmi ,halbuki acayip enteresan bir evlilik teklifi almıştım

Son düzenleme:
Yarışmaya katılan ve katılmak isteyen arkadaşların dikkatine;
arkadaşlar beklediğimizin çok üstünde katılım olduğu içinn,yarışmaya katılım süresini kısalttık.
bu pazartesi yani 16 aralık saat 10 da katılım sona erecektir.

ayrıca justin alexander sizlere 3500 liralık hediye çeki verecek. ve siz oraya gittiğinizde bunu kullanacaksınız.

Tarih: 14.06.2013
Yer: Gezi Parki
Hadise: Hayatimin aski ile tanistim

Tarih:12.10.2013

Sevgilimle Kurban bayraminda kaz daglarinda kamp yapmaya karar vermistik ve cok yakin evli cift arkadasimizi da kampa davet ettik. Kampa 3 gun kala hep birlikte kamp icin gerekli bazi kiyafet ve cadir vs. alisverisi icin marmara foruma alisverise gittik. Aksam icinse taksime gecip birlikte muzik felan dinlemeyi dusunuyorduk. Kamp alisverisini tamamlayip 7 civari Taksime geldik. Metrodan indikten sonra Taksim meydan cikisindan ciktik. Hava biraz soguktu ve yagmur yagmaya baslamisti. Arkadasimin esi gezi parkina son düzenlemelerden sonra gelmedigini ve parkin degisip degismedigine bakmak istedigini soyledi. Ama ben cok usuyordum ve sonra baksan felan dedim esi de ayni sekilde ya askim sonra baksak felan dedi ama kocasi israr etti ve gezi parkina girdik. Biraz yuruduk derken erkek arkadasim birden uzerindeki montunj cikartti. Uzerinde superman tshirtu vardi.(sevgilim 2009 yilinda agri dagi tirmanisinda yuksek irtifa hastaligina yakalanmis ve yaklasik 1 ay yogun bakimdan kalmis. Doktorlar umut yok derken o tekrar hayata donmus. Bu yuzden ona genellikle superman diyorum) ben askim niye soyunuyorsun derken arkamdan kosturur sekilde ayak sesleri duydum ve ayni anda patlama sesleri(o an arkamdan cevik kuvvetin geldigini ve biber gazi attiklarini sandim)... Arkama bi baktim erkek arkadasimin arkadaslari, uzerimize konfeti atiyorlar, onume bi dondum erkek arkadasim diz cokmus, kutu da tektas benimle evlenir misin??? Ben olayin sokunu atlatip tam cevap vericektim ki... O gun oglen konustugum ve bayram icin tokata oldugunu sandigim bir arkadasim ile o aksam Cin'e ucacagini ve bavul hazirladigini soyleyen diger arkadasim yaninda erkek arkadaslari ellerinde balonlar ve cicekler kostur kostur geliyolar. Ve arkasindan diger arkadaslarimiz...ellerinde pankartlar tek cevap "evet" fln yazio:))) Ben 2. Soku yasamistim boyle ozel bir anda en sevdigin arkadaslarimin yanimda olmasi cok duygulandirmisti beni. Erkek arkadasim heralde o sekilde bes dakka felan yerde durdu ben soktaydim... Geldi sarildi ben agliyorum ama hala "evet" dememisim.... Hepsi birden konuyu saptirmayalim evlenme teklifini duymadik dediler bense ancak toparlanmistim. Ve erkek arkadasim 2. Kez diz cokup "benimle evlenir misin" diye sordu. Cevap tabi ki yildizli evetti:)) tekrar konfetiler ve alkislar...

Merhaba okypete, yarışma sonuçları ne zaman ve nerden açıklanacak acaba?
Teşekkürler

Merhaba okypete, yarışma sonuçları ne zaman ve nerden açıklanacak acaba?
Teşekkürler
selam,26 tane teklif. 18de açılacak yarışma. ancak. kafam karıştı kızlar.2 yemi bölsek yarışmayı. bu kadarını kimse okumaz.
sıkılır.
13 13 yapıp,sonra ordan ilk üçlerimi yarıştırsak.
kazenle konuşayımda ben.

Son düzenleme:
selam,26 tane teklif. 18de açılacak yarışma. ancak. kafam karıştı kızlar.2 yemi bölsek yarışmayı. bu kadarını kimse okumaz.
sıkılır.
13 13 yapıp,sonra ordan ilk üçlerimi yarıştırsak.
kazenle konuşayımda ben.
evet. kazenle konuştum. 26 mesajla birazdan açıyorum yarışmayı. yılbaşına 31 aralıkta oylama biter. hayırlısı olsun bakalım:)
buraya açıyorum yarışmayı. nick belirtilmeyecek. açık oylama olacak.

Son düzenleme:
evet. kazenle konuştum. 26 mesajla birazdan açıyorum yarışmayı. yılbaşına 31 aralıkta oylama biter. hayırlısı olsun bakalım:)
buraya açıyorum yarışmayı. nick belirtilmeyecek. açık oylama olacak.

merakla bekliyorumm :52::52::52:
bakalım kızlar nasıl almışlar ya da almak istemişler tekliflerinii :32::32::32::32::32:

Back