• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

10.sayfa nıye açılmıyor..
belkı cok önemlı bıse yazıyordu ordaaaaa:27:

Selaaam :3:

ben nişanlıyım ve hala evlenme teklifi almadım :27: ama yapıcakmış artık tanışma yıl dönümümüzde güzel bi süpriz bekliyorum. bu yarışma süper Allah kısmet ederse 11 mayısta düğünümüz var inşallah ben kazanırım :27: henüz gelinliğimi almadım hatta bakamadım bile..

Selaaam :3:

ben nişanlıyım ve hala evlenme teklifi almadım :27: ama yapıcakmış artık tanışma yıl dönümümüzde güzel bi süpriz bekliyorum. bu yarışma süper Allah kısmet ederse 11 mayısta düğünümüz var inşallah ben kazanırım :27: henüz gelinliğimi almadım hatta bakamadım bile..

Canım nişanlanmışsınız zaten demekki teklif etmiş nişanlın :)

Aaa çok güzel yarışmaa ben de mesaj yolluyorum hemenn :16: fikir ve ödül için tebrik ederm kim kazanırsa mutlulukla giyer inşallah, ya da bakarsınız giyerm belli mi olur kızz :1:

Biraz abes bi soru olcak galiba ama ona göre mesaj sayımı çoğaltıp katılıcam yarışmaya :D

Acaba belli bir model mi hediye edilcek, yoksa kazanan kendi mi seçicek modeli, ben biraz pimpirikliyim de her gelinliği beğenemiyorum =(

Biraz abes bi soru olcak galiba ama ona göre mesaj sayımı çoğaltıp katılıcam yarışmaya :D

Acaba belli bir model mi hediye edilcek, yoksa kazanan kendi mi seçicek modeli, ben biraz pimpirikliyim de her gelinliği beğenemiyorum =(

sizi memnun edeceğimize eminim, siz kazanında bu ayrıntı kalsın....

2014 ağustos ta düğünümüz var kısmetse gerçi nişanlım bana hala evlenme teklif etmedi ama bu yarısmaya katılmalıyıııım :)

Benim de düğünüm 2014 Ağustosta:) Benim çok güzel bi senaryom var ama editöre yazamadım. nasıl olacak bu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Gözde Kesen arkadasımızın evlenme teklifi Emre Altuğ'un evlenme Teklifine benziyorr :) :) :)

Biz yazın düğü. Yapmayı düşünüyoruz katılabilir miyim

Back