• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

ben size özelden mesaj göndrdim, aldınız mı acaba okypete? ve yorumunuzu bekliyorum:)

ben size özel mesaj gönderemiyorum hata veriyor yeni üye olmuştum 50 tane mesaj göndermiş olmam gerekiyormuş nasıl hallederiz bu sorunu?

ben size özel mesaj gönderemiyorum hata veriyor yeni üye olmuştum 50 tane mesaj göndermiş olmam gerekiyormuş nasıl hallederiz bu sorunu?

cnm 49 msj daha yazman lazım oyun bölümüne yada geyik bölümde yazışırsan bu sorunu çbucak halledersin :16::16:

Sağol canım ben daha yeni üyeyim ve bilmiyorum siteyi kullanma durumlarını yeni yeni çözüyorum :)

evet canım var :) bahsettiğin geyik bölümünü bulamadım kurcalarak çözücem bu siteyi ama beni sinir eden şey şu oldu
teklifi yazdım hazırladım o kadar ,tam gönderdim derken hatayı verdi ya orda yıkıldım ;):14:

evet canım var :) bahsettiğin geyik bölümünü bulamadım kurcalarak çözücem bu siteyi ama beni sinir eden şey şu oldu
teklifi yazdım hazırladım o kadar ,tam gönderdim derken hatayı verdi ya orda yıkıldım ;):14:

cnm özelden link verdim sana tıklaaaa

nese kuzum konuyu dağıtmayalım burda geyiğe gelirsen bol bol konusuruz :16::16:

Mezarliklardan korkmam . Asil dirilerden korkmak lazim :) admin mesaj olarak at diyorsunuz ama ben bi hotmail hesabi bulup ona attim elinize ulastimi acaba :)

14 şubat çok akıllıca olmuş : ) kazanan için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi...

Bu arada gelen sorulara göre yarışma kurallarını yeniden şekillendirmekte fayda var. örnek olarak gelin adayımız mutlaka 2014 14 şubat'tan sonra evleniyor olsun lakin evlenmesine de max 1 sene daha olsun.
Yani 3 sene sonra evlenecek bir arkadaş kazanırsa diğer adaylara haksızlık gibi olur yani 2014 te evlenecek birinin kazanmasını çok isterim.

Gibi ...

Bu arada moda, gelinlik ve diğer bölümlerde paylaşım konusunda önder olan sevgili okypete'ye tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Yaptığı paylaşımlar sayesinde firmaların ilgi odağı olduk.

Gelinlik içinde teşekkürler okypete....

süpermişşşşş bayıldım peki 1 defa gönderme hakkımız olacak

Görücü usulüyle nişanlananlar neolacak acaba?
:31:
İstemeye geldikleri günümü yazacaklar?
:ssz:

Back