Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelin olamamda kazanirsam bol bol resim cekinirim artik gelinlikle baska bir isime yaramaz
Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -
tesekkur ederimde kismetim baglanmis benim
Niye kız bisküvit çok güzel gelin olursun sen
tesekkur ederimde kismetim baglanmis benim
hayirlisi acelesi yok
oyle deme kısmet dediğin ansızın gelir...
birbiskrem versem benımle evlenirmisin ::)
hayirlisi acelesi yok
ben zaten hemcinslerimle daha iyi anlasiyorum evlenirim kabul
3 senelik evlıyım..
10 senelik gecmısımız var..
buna rağmen ne bı evlılık teklıfı aldım,ne bı mum yandı,ne bı cıcek kokladım..:123:
ben bunları dusunurken,kocamsa benım onu paket edıp evlendıgımden yakınır..
yani ikimizde kımvurduya gittik sanırım:111:
hahahahhhahahhaahahha hayırlısı kuzucummmmm
oyle deme yürekten seviyordur belkide belli edemiyordur
yok bana dıyo zaten;
önce kızım
sonra Galatasaray
sonra sen
Aaa ne yani evlenmeme yaklaşık 10 sene var diye ben katılamıyor muyum
Belki güzel hayallerim var hıh
banane ya bende yazıyım hayalimi sırf 10 sene geleceği var diye niye ben gelinlik kazanmiyim hediye etcem belkimmmmmmmmmmfotoda çekerim
yorum yapma len herşeye
Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -~
banane ya bende yazıyım hayalimi sırf 10 sene geleceği var diye niye ben gelinlik kazanmiyim hediye etcem belkimmmmmmmmmmfotoda çekerim
tamam kendime hediye etcemzaten süre bitiminden bi kaç gün öncesinde doğum günüm
bana mı heediye edicen
dur burdan yorumlaşmak yasak belkide topiğe gelsene :18::18::18:
eveett,2 tane evlenme teklifi geldi şimdiden. bekliyorum diğerlerini..
herkes katılabilir. yaş sınırı,evli bekar ayrımı yok.