Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi diyelim ben gelinlik kazandım,e ne yapacağım gelinliği giyip,ortada damat yokken
ben evlenene kadar yıllar geçer bu gidişle, gelinlik de çoktan demode olur, bu arada en çok ilk gelinliği beğendim
yarışmaya katılamadan diskalifiye oldum desenize, bekarlık böyle bir şey işte
bir de bu işler kısmet derler,belki o arada biriyle tanışıp ani bir kararla herkesten önce evleneceğiz,ne belli, değil mi
arkadaşlar,lütfen evlenme teklifi mesajınızı bana yollayın özelden.. buraya yazmayın.
Çoğumuz, çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız.
Sonra gelinliğimizin, düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz.
Ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
İşte tam bu noktada, sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz, ya da nişanlısınız, evlenmek üzeresiniz, nasıl bir evlenme teklifi aldınız ?
Sizden istediğimiz bunu bize yazmanız.
Aranızda en güzel evlenme teklifini bizimle paylaşan üyemiz muhteşem bir ödül kazanacak.
Bir gelinlik
Hem de Justin Alexander 'dan...
Kurallarımıza gelince;
1. En önemlisi, tamamen size ait bir teklif olmalı. Başka yerden alıntı olmamalı, bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. Bana özel mesajla göndereceksiniz. Bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3. Yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. Oylama 1 Şubat'ta anket şeklinde açılacak ve 14 Şubat'ta sona erecek.
ne zaman bıtıyor yarısma
tabii. hayalinizdeki yada yaşadığınız. farketmez. ama özel mesajla bana yazın. buraya değil.Peki bize yapılan bi teklifi paylaşabilir miyiz
ve bu Türkiye'de ilktir : )
diye biliyorum
Çoğumuz, çocukluğumuzdan beri evlenme planları yaparız.
Sonra gelinliğimizin, düğünümüzün nasıl olacağını hayal ederiz.
Ama bunlardan önce evlenme teklifi bekleriz sevdiğimiz erkekten.
İşte tam bu noktada, sizler nasıl bir evlenme teklifi hayal ediyorsunuz, ya da nişanlısınız, evlenmek üzeresiniz, nasıl bir evlenme teklifi aldınız ?
Sizden istediğimiz bunu bize yazmanız.
Aranızda en güzel evlenme teklifini bizimle paylaşan üyemiz muhteşem bir ödül kazanacak.
Bir gelinlik
Hem de Justin Alexander 'dan...
[FONT=arial, sans-serif]Kurallarımıza gelince;
1. En önemlisi, tamamen size ait bir teklif olmalı. Başka yerden alıntı olmamalı, bu olursa diskalifeye olursunuz.
2. Bana özel mesajla göndereceksiniz. Bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacak ..
3. Yarışmaya katılım 30 ocakta sona erecek.
4. Oylama 1 Şubat'ta anket şeklinde açılacak ve 14 Şubat'ta sona erecek. [/FONT]
Merhaba
Yarışmanın bitmesine daha 2 ay var bu sürede çok rahat 50 mesaj sayısını doldurursunuz. Hem mesjalarınız sayesinde arakdaşlar sizi daha iyi tanır ve oy potansiyeliniz artar. Bu demek değildir ki mesaj sayısı az olan az oy alacak ama katılımda bulunan daha çok konularda paylaşım yapanların oy konusunda 1 tık daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Buna ek olarak yazınızı hemen yollayayım yerine bence üzerinden bol bol geçin inanın masal gibi yazılar gelecektir.
bakın buna yanıtı kazen verdi..ama ben özelden yazamıyorum
evet. bir mesaj hakkınız var..hayırlı olsun yeni yarışmamız Süper olmussss Tek cevap hakkımız mı var acabaa ?
Gelinlik modasına yön veren dünyaca ünlü tasarımcı Justin Alexander'ın bazı modellerinden örnekler