Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOk yok illa 1 sene içinde evlenme şartını konuştuk olmadı yani bizi çok seven bir üyemiz 2015'te evlenecek ise ve kazandıysa onun hakkını da elinden almak doğru olmaz...
Kazanan dilediği gibi kullanabilsin hakkını ... Zorla düğün tarihini erkene çekecek halimiz yok ya ...
kazen,2ci sayfada fikrini değiştirdi. kazanan dilediği gibi kullansın yazdı. katılabilirsiniz sizde.Yarışma hele ödül muhteşem ötesii
Katılmak isterdim ama Kazen beyin uyarısından sonra bende hak verdim tabi..
Okuyorum ben daha ufukta düğün var gibide yok gibide.. yani minimum 2 buçuk sene sonra anca
O zamana kadar belki yine böyle bir yarışma yapılır umuduyla katılacak ve yuva kuracak arkadaşlara mutluluklar diliyorum
Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -~
Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -
farketmiyor. yaşadığınıızda olabilir,hayalinizdeki de..Olmuş olan evlenme teklifimi yoksa hayalimizdeki mi
İstiyorum o gelinliği:84:
Gerçi bu kiloyla yuvarlanarak gideceğimden kullanamam ama
Umut fakirin ekmeği:86::86:
merhabalarr, benim msjlarım 50ye ulaşmadığı için size özel msj atamıyorummm ne yapmalıyımmm