• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

Evlendiğime hiç bu kadar pişman olmamıştım:9::9::9: Harika bir yarışma bence. Fikir sahibini kutluyorum.:42:

Gerçi yüzme bilmeyen beni geminin ucuna götürüp teklifimi kabul et yoksa seni buradan atarım -derinlik 14m- demesinin de pek kazanacağını sanmam:9:

Olmuş olan evlenme teklifimi yoksa hayalimizdeki mi:37:
İstiyorum o gelinliği:84:
Gerçi bu kiloyla yuvarlanarak gideceğimden kullanamam ama:37:
Umut fakirin ekmeği:86::86:

YOk yok illa 1 sene içinde evlenme şartını konuştuk olmadı yani bizi çok seven bir üyemiz 2015'te evlenecek ise ve kazandıysa onun hakkını da elinden almak doğru olmaz...

Kazanan dilediği gibi kullanabilsin hakkını ... Zorla düğün tarihini erkene çekecek halimiz yok ya ...

Yarışma hele ödül muhteşem ötesii:16::16:
Katılmak isterdim ama Kazen beyin uyarısından sonra bende hak verdim tabi..
Okuyorum ben daha :27::27: ufukta düğün var gibide yok gibide.. yani minimum 2 buçuk sene sonra anca:31:
O zamana kadar belki yine böyle bir yarışma yapılır umuduyla katılacak ve yuva kuracak arkadaşlara mutluluklar diliyorum:21::21::21:
kazen,2ci sayfada fikrini değiştirdi. kazanan dilediği gibi kullansın yazdı. katılabilirsiniz sizde.

Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi :( size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -~

Merhaba . 22 yasindayim nisanlim asker. Sekiz senelik birlikteligimiz var ve evlilik teklifini gecen yaz aldim. Bizde oyle suprizler mumlar yemekler surekli olan seyler allaha sukur :) bi gece kalkarim kapimda mumlarla seni seviyorm yazar. Bi gun ciceklerle gelir askm sagolsn . Evlilik teklifimse cok huzinluydu. Nisanlim annesini gogus kanserinden kaybetti. Bi arefe gunuydu ve sevglmle nisanlimla mezaeliga gidecektik . Maltepede otryrm . O kadikoy tarafndan ben maltepe yonunden bostancidaki mezarlikta bulusacaktk sabah. Giyindim ciktim eevden mesajlasyrz. Mezarliga geldigimde mesaj attim geldim diye. O da ben annemn yanndaym dedi. Iceri girdim kayinvalidemn kabrine dogru yurudum . Ama nisanlim yoktu . Kabrin uzerinde bir kagit gordum. Hala aklima geldikce aglarim.. annesinim agzindan beni istemis ogluna sahip cikmami ona iyi bir es olmami soylemis. Oglunu resmen bu dunyada bana emanet ettigini anlatan bir mektup bir bucuk sayfayi aglayak okudum. Soz veriyorm dedim soz veriyorm anne ogluna cok iyi bakicam . Arkami dondugumde nisanlim gozlerindeki yaslari silerken annem gelini olmani istiyo bende annemin ilk gelini olmani ( buarada bitane kaynim var ) seni seviyorm melegim benimle yaslanirmisin dedi .. yuzugu de yanindaymis ama ben aglamakla sevinmek arasi biyerde kabul ettim teklifini . Sonra gokyuzune bakip aldim anne gelinini dedi :( size film gibi gelebilirama ben yasadim ve hayatmda aldgm en guzel en anlamli mektubu hala saklarim... Askerimi bekliyorm agustosta donecek insallah. Paylasmak istedim sagolun allah butin sevenleri birlestirsin. GOZDE & BATURAY 22.09.2005 -

selam,lütfen bu evlenme teklifini bana özel mesajla yollarmısınız. buraya yazılmıyor.. siz yolladıktan sonra mesajlarınızı sileceğim.

bende katılmak isterdim...:84::84:

Ayy alıcı gözle bakınca bu gelinlik harika:KK16: kilo verip :KK49:nikahmı tazelesem :123:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy daha dün akşam gelinliğimin kaporasını verdimmmm :26::26::26::26:

bizde tam nikah tazeleyecektik :27:

ben tee 2005 geliniyim gerçi gelinlik halimiz kalmadı pek :9:

ama insanlara ibret olsun diye muhteşem evlilik teklifimi anlatayım:ssz: şimdi biz iki kez falan görüşmüştük daha sevgili bile sayılmayız yani eşim tutturdu tavla oynayalım diye beni 5-0 yendi tavlayı kolumun altına sıkıştırdı kaba insan.neyse onun şokunu atlatamadan o gece de fenerbahçenin maçı vardı pat diye biz evlenincede fenerin maçlarını birlikte izleriz değil mi dedi? ben şoka girdim sadece bu bi teklifi mi biz evleneceğiz mi ki dedim adam birden patladı ne yani benimle gönül mü eğlendiriyorsun evlenmeyeceksek niye tanıyoruz birbirimizi diye ve ben üçüncü şoktayım sanki o kız ben erkek kötü emellerime alet edicem onu :27:

neyse sonra baktım ben bu insana aşık oluyorum odun falan ama napayım,en son kendimi düğünümde halay çekerken buluverdim :60:

yenir bir yarışma , çok güzel bir konu. eline , fikrine emeğine sağlık Okypete:42::42:

merhabalarr, benim msjlarım 50ye ulaşmadığı için size özel msj atamıyorummm ne yapmalıyımmm :14:

merhabalarr, benim msjlarım 50ye ulaşmadığı için size özel msj atamıyorummm ne yapmalıyımmm :14:

Merhaba
Yarışmanın bitmesine daha 2 ay var bu sürede çok rahat 50 mesaj sayısını doldurursunuz. Hem mesjalarınız sayesinde arakdaşlar sizi daha iyi tanır ve oy potansiyeliniz artar. Bu demek değildir ki mesaj sayısı az olan az oy alacak ama katılımda bulunan daha çok konularda paylaşım yapanların oy konusunda 1 tık daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Buna ek olarak yazınızı hemen yollayayım yerine bence üzerinden bol bol geçin inanın masal gibi yazılar gelecektir.

4 yılı geçti maşallah diyeyim, evliyim, eşim de gerçekten harika bir evlilik teklifi etmişti. hiç ummadığım bir anda olmuştu çok güzeldi o gün, tek taşıma bakınca hep aklıma o gün gelir:)
gelinliğimi de özel diktirmiştim ve hala en beğendiğim gelinlik kendi gelinliğim:))) üzeri tamamen danteldi, harika bir yakası vardı, arkasında boydan boya inci düğmeler diziliydi, danteller eteklere doğru serpiştirilmişti..
inşallah her isteyen genç kız bu hayalinin gerçekleştiğini görebilir..

.............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
biz üniversiteli aşıklardanız
eşimle okulun ilk günü tanıştık
benim liseden arkadaşımla aynı eve çıkacaklardı
o bana ilk görüşte aşık olduğunu iddia etti bense daha okulun başında böle şeyler düşünmek istemiyordum
vee biz çıkmaya başladık
bir gün okul çıkışı yurda dönmeye hazırlanıyordum (yurt okulun arka tarafında biraz yürüme mesafesi var)
o günde arkaşların dersi erken bittiği için beni ekmişlerdi.tek başıma yürüyordum
dışarıda ayaz, ellerim cebimde yürüyorum.
Yurda giden yol çok yokuş ayağım kaydı o an tesadüf olacak ya
yerdeki kocaman yazıyı gördüm aşkım benim hayatım olur musun? Yzıyordu ellerimi çıkardım cebimden dikkatlice baktım arkadan sevgilim geldi baktı bu ne demek dedim güldüm sarıldım ögrencilik hali ya cepte para yok gümüş yüzük almış bana.aldım baktım gözleri doldu...
Evet dedim
ne dedi
evet hayatın olurum
gerçekten mi dedi
elimi tuttu sarıldık
işin en kötü tarafıda polislerin gelme anı oldu
hoop büyü bozuldu
kural ihlaliymiş.yasakmış falan filan ( birde bagırmasınlar mı lan sen teröristmisin ne diye yere yazı yazıyorsun hemde okula yazıyorsun yürü karakolda anlat derdini diye )
sevgilimi apar topar karakola götürdüler,adam süpriz yaptığına yapacagına bin pişman oldu.allah korusun okul hayatı da bitebilirdi.
Arabaya binerken bile sırıtıyodu ama nasıl sevindiyse:)
durumu oradakilere anlatmış 2 saat kalıp salıvermişler
hayatımız en özel günü karakolda sonlanmıştı.
Ardından okul biter bitmez evlendik.
şimdi 5 yıllık evliyiz ve minik bir de kızımız var hala anlatır güleriz ne kadar güzeldi ve trajikomik bir hikaye umarım begenirsiniz arkadaşla

Back