• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

Vay be yarışmaya gel :46::46:
Koca adayımdan evlilik teklifi gelmezse hayal gücümü çalıştırmalıyım.
Şöyle yüzüklerin efendisi tadında bir orta çağ konsepti yahut star wars tadında uzay konsepti düşünebilirim. :1:

evliler katılabilseydi ve ben katılacak olsaydım bile pek şansım olmazdı nevrestem biliyomusun :60:
çünkü eşim sağolsun ben ima ettikten sonra teklif etmişti :60:
üstelik nişanlıydık ve düğüne bir hafta kala :60:
Olsun etmiş ya daha ne istiyorsun:9::27:
Ama gelinlikler çok güzel:5::43:

evliler katılabilseydi ve ben katılacak olsaydım bile pek şansım olmazdı nevrestem biliyomusun :60:
çünkü eşim sağolsun ben ima ettikten sonra teklif etmişti :60:
üstelik nişanlıydık ve düğüne bir hafta kala :60:

canım sen yine ima etmişsin benim oda aklıma gelmedi ,eşimle çıkıyorduk bir gün ailesini istemeye göndermiş sürpriz gibiydi ,ama bir evlilik teklifi almadım yani,içimde ukde kaldı bak şimdi yıllar sonra bir imada mı bulunsam acaba:)..........

Evet canım inşaallah:16:Çok güzel bir yarışma olacak eminim katılım fazla olur:52:

bencede katılım fazla olacak....çünkü kk da çok bekar var :34:
hatta kazanan kişi düğününden bir kare fotoğraf paylaşsa gelinliğiyle ne güzel olur dimi :23:

canım sen yine ima etmişsin benim oda aklıma gelmedi ,eşimle çıkıyorduk bir gün ailesini istemeye göndermiş sürpriz gibiydi ,ama bir evlilik teklifi almadım yani,içimde ukde kaldı bak şimdi yıllar sonra bir imada mı bulunsam acaba:)..........

yok canım yaa, hiç ses etme bence...ima edince de bi manası kalmıyor ki...
hala eşimin başına kakarım bi evlenme teklifi etmedin diye...ettim ya der, hee tabi zaten evlenecektik düğüne bir hafta kalmış sağol yani :ssz:

bencede katılım fazla olacak....çünkü kk da çok bekar var :34:
hatta kazanan kişi düğününden bir kare fotoğraf paylaşsa gelinliğiyle ne güzel olur dimi :23:

yok canım yaa, hiç ses etme bence...ima edince de bi manası kalmıyor ki...
hala eşimin başına kakarım bi evlenme teklifi etmedin diye...ettim ya der, hee tabi zaten evlenecektik düğüne bir hafta kalmış sağol yani :ssz:

Tabi ki fotoğraf isteriz:12:

hmmm iyimiş bu yarışma ya... du nişanlıma diyimde artık etsin şu evlilik teklifini kuru kuru gidiyoz bahane olsun bari güzel edersen bak gelinlik kazanırız diye :D

Yarışma hele ödül muhteşem ötesii:16::16:
Katılmak isterdim ama Kazen beyin uyarısından sonra bende hak verdim tabi..
Okuyorum ben daha :27::27: ufukta düğün var gibide yok gibide.. yani minimum 2 buçuk sene sonra anca:31:
O zamana kadar belki yine böyle bir yarışma yapılır umuduyla katılacak ve yuva kuracak arkadaşlara mutluluklar diliyorum:21::21::21:

Back