Anket En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

• Ankete Katılan
    106
başlığı okuyunca seçeneklere bakmadan ilk aklıma gelen beyazıt öztürk oldu. karakteri düzgün ekrandaki yegane isim neredeyse....bir telefon bağlantısında kadının biri şöyle demişti " kirlenen ekranın beyaz yüzü"... bence de...............

Bi an düşündüm de Uğur dündar geçti aklımdan
petek dinçöz çok saçma olmuş onun kendine hayrı yok gitsin o Can tanrıyara mı neydi ona güvensin önce

ben petek dinçözü anlayamadım
neden listede ismi varki?

Arkadaşlar insanoğlu aya benzermiş ve kimseye göstermediği karanlık bir yüzü mutlaka varmış. Ben bu nedenle kimseyi güvenilir bulmuyorum. En güvendiğim kişi Ayşe Özgün dü ama çocuklarımız için çok zararlı olan bir ürünün reklam filminde oynadı. Artık kimseye G ü v e n m i y o r u m

Listedeki en güvenilir kişi tabiki Uğur Dündar. Seda Sayan'ı güvenilir seçenlere şaşıyom doğrusu

bence uğur dündar; bugüne kadar hep tarafsız ve kaliteli programlar yaptı, herhangi bir skandal veya olumsuz bir haberde adı geçmedi

beyazıt öztürk. bence tanışma fırsatım oldu çok cic ve şeker bi insan..kızımıda öptü:..gamyoncuiremsu

Benım anlamadıgım sey ıse su en guvenılır secıldı dıye dıye gozumuze sokuyorlar seda sayanı..:kahve:
Kım sectı Allah askına onu yaa ben oy vermedım.. :delphin: hepsi hikaye bence.. ayrıca burdakı hıcbırıde degıl bence guvenılır.. mirmirmirmir

Uğur Dündar..her zaman tarafsız,hiç bi zaman birilerinin uşağı olmamış bi adam..diğer anchormanlar gibi medya patronlarının kölesi değil..

Back