Anket En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

• Ankete Katılan
    106
en güvenilir
en güleryüzlü
en dürüst
en örnek alınması gereken.......
bence de Beyazıt Öztürk diyorum..çünkü diğerleri magazin programlarından sadece kendi reklamlarını yaparlarken,daha doğrusu maymunluk diyoruz halk arasında..ben bu sanat hayatı içersinde beyazı hiç bir sanatçı ile ne bir polimiğini nede bir kavgasını gördüm..hep iyi tavırlar sergiledi işte Beyaz farkı diyorum,onu anlatmaya kelime bulamıyorum..Şeniz

en güvenilir
en güleryüzlü
en dürüst
bence de Beyazıt Öztürk diyorum..çünkü diğerleri magazin programlarından sadece kendi reklamlarını yaparlarken,daha doğrusu maymunluk diyoruz halk arasında..ben bu sanat hayatı içersinde beyazı hiç bir sanatçı ile ne bir polimiğini nede bir kavgasını gördüm..hep iyi tavırlar sergiledi işte Beyaz farkı diyorum,onu anlatmaya kelime bulamıyorum..Şeniz

beyazla ilgili fikirlerine kesinlikle katılıyorum arkadaşım a.s.

güven deyince aklıma Uğur dündar geliyor:1rolleyes: diğer seçeneklerdeki isimler güvenin yanından geçmezler hiç izlemem takip etmem :kahve: :1rolleyes:

şıklarda neden beyaz yok en güveniliri beyaz bence Seda Sayan nasıl seçiliyo anlamadım...

Son düzenleme:
en güvenilir
en güleryüzlü
en dürüst

çok haklısın tek geçerim beyazı bende:kahve:

bence ugur dundar!
onun ismi gecince benim aklim a hep yardimsever, caliskan ve guvenilir.
nerde bi yardim projesi varsa o orda .
o yuzden benim icin suphesiz ugur dundar.
*tabi ki baska isimler de var!

(:

bunlardan hiçbirine güvenmiyorum diye yazacakken beyazıt öztürk ile ilgili yorumları okudum bende arkadaşlarıma katılıyorum a.s. beyaz :hooray:

medyatik kişi degiller ama sanatçı olarak

FAZIL SAY
ARİF SAĞ
MUSA EROĞLU
SABAHAT AKKİRAZ
DOĞAN CÜCELOĞLU
HAYDAR DÜMEN (GERÇEKÇİ BİR ADAM)
CAN DÜNDAR
ZÜLFÜ LİVANELİ
YAŞAR KEMAL
...

BU İNSANLAR BU KİŞİLİKLER BİR ŞEYİ ANLATINCA,YAPINCA BEN ONLARA GÜVEN DUYUYORUM...

Canım haklısın.Listendeki şahsiyetlerde benim için kaliteli insanlar..
Ancak ben anketi Seda Sayan'ın elinde bir kağıtla sabahın köründe "en güvenilir ben seçilmişim bakın "diye bağırıp durmasından esinlerek açtım.
Onun listesindeki kişilerdi bunlar.Sadece Beyazıt'ı eklemeyi atlamışım:utangac:
Yoksa sayacak çok kişi var işinin hakkını veren.

medyatik kişi degiller ama sanatçı olarak

FAZIL SAY
ARİF SAĞ
MUSA EROĞLU
SABAHAT AKKİRAZ
DOĞAN CÜCELOĞLU
HAYDAR DÜMEN (GERÇEKÇİ BİR ADAM)
CAN DÜNDAR
ZÜLFÜ LİVANELİ
YAŞAR KEMAL
...

BU İNSANLAR BU KİŞİLİKLER BİR ŞEYİ ANLATINCA,YAPINCA BEN ONLARA GÜVEN DUYUYORUM...

sanki hepsi aynı siyasal duruştaymış gibime geldi..

genel kitlenin düşüncesini temsil edebilceğini sanmıyorum..

doğan cüceloğlu hakkında fikrim yok amafisfisfis

can dündar'a bazen kızsamda bana da dürüst geliyor çoğukez!!

zülfü livaneli'de efendi çizgisiyle yer edindi,öylede oldukça efendi
ama pek güven vermiyor bana..

listede oy verebileceğim kmise yok,seda sayan'a güvenenlere de ne diyeyim,hiçbişey demeyeyim susayım en iyisi yerimseniben​

Back