Anket En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

En güvenilir medyatik kişi sizce kim?

• Ankete Katılan
    106

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
47
Balıkesir
Bir gazete Türkiye'nin en güvenilir kişisini bir anket yaparak Seda Sayan olarak belirlemiş.
Bizde kendi anketimizi yapalım bakalım kim çıkacakyerimseniben

Pek televizyonla aram yok be Eflatuncum..:1no2:
Ama senin güzel hatrına bir şeyler karalıyayım dedim..
Seda Sayan'ı hangi konuda güvenilir bulmuşlar onu anlamadım.:1shok:
Ben Uğur Dündar dedim,gerçekten güzel program yapardı eskiden,acı gerçekleri ortaya sererdi. Son zamanlarda onu da izlemiyorum o da kendini bozdu mu bilemicem.şakkıdı

Tabi ki ben:smiley-cool:

Ama bir sorun var ünlü değilimlülülülülülü

Pek televizyonla aram yok be Eflatuncum..:1no2:
Ama senin güzel hatrına bir şeyler karalıyayım dedim..
Seda Sayan'ı hangi konuda güvenilir bulmuşlar onu anlamadım.:1shok:
Ben Uğur Dündar dedim,gerçekten güzel program yapardı eskiden,acı gerçekleri ortaya sererdi. Son zamanlarda onu da izlemiyorum o da kendini bozdu mu bilemicem.şakkıdı

Benimde tv ile aram pek yok laale'm.Geçenlerde Seda Sayan sabah programında elinde gazete bas bas bağırıyordu,baktım en güvenilir benim deyince merak ettim.
Uğur Dündar bencede.Bozduğunu sanmıyorum.Şimdi kanserle mücadele için çalıştığını duymuştum.Onkoloji servislerinin arttırılması için uğraşıyormuş.

güvenmek biraz zor be yaw
doğru bende duymuştum seda sayan seçilmiş diye
uğur dündar da program pek yapmıyo artık
beyaz da showmen

bence yok :))

Bende Ugur Dundari sectim.Gercekten cok obemli konulara parmak basiyo ve yolundan caymiyo o kadar tehdit ve baskiya ragmen.Tebrikler..

Tabiki Uğur Dündar bunların arasında....a.s
Seda sayanıda kim nasıl seçmiş hiç anlamış diilim....CADIARZU

cevap veriyorum ve hiç biri diyorum adı üstünde medyatik, medya lafı karışınca güvenilirlik falan kalmıyo bencesengözlerimebaksanab

uğur dundar.bu seda sayanı kım nasıl secer anlamıyorum.kadının herşeyı yalan rol.yardım edıyo dıyolar sponsorlar verıyo o verıyo denılıyo
.ondakı imkanlarr bende olsa onun yaptığımdan kat kat yapıcama emınım.yayında konuklara canım cıcım dıyo reklam aralarında vıruslu gıbı kaçıp hpsınıde azarlıyomuş :kızgın:

Back