Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum tatlım ölçülerini
introooomm.ölçtüm ya solemek ıstemıyorummm.durum feci.mafoldumben
ya ben desteklı 75 kullanıyom desteksız 70 ı tam dolduruyom işte amaçgöğüs ucundan 80
cm cıktı ya kı bı haftadır dolgunlaşmış hallerı mafoldumben.
herseyı bırakasım geldı yaaa
tatlım senin iyi ya ablamın da öyle 83 cm 80 diye üzülme benim yöntem işe yaradı mı sende tatlım eğer yaradıysa konu açtım orda bir yazar mısın ya da gelişmeleri merak ediyor millet :)
yaradı canım ama cm olarak bısey dıyemıyorum başlamadan once olcmedımya ben.
ama dolgunlastılar yazarım canım
ne zamandir sac uzatmaya sardim memisleri bosladik ya gene isirgani demledim ictim ama baya yogun sekilde isirgan koymustum sag gögsüm asiri sertlesti ve dolgunlasti simdi yine aynilar ya doktora gittim hormonal bi durum dedi icim rahatladi gögüslerdeki bazi sertlikler iyi olmuyo kist olabilir yani icim rahat simdi ama yinede kafayi taktim ya bi 85 olsa
ben mesela sabah ada çayı akşam rezene çayı içiyorum
silikon değil de başka bişey yaptırcam ben kalça ve beldeki yağları 45 dk da göğüse enjekte ediyorlar yapay da durmuyormuş yatmıyormuşsun da öğle arasında bile gelip yaptırabilirsiniz diyorlar
ölçtün mü bu arada :)
evet canim yag enjeksiyonunu bendde duydum aklima gelmedi degil ama ben simdilik oestro diye krem var onu deniyorum bir aya kadar sonuc alirim insallah