Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri en etkili hangi bitki

dimi yaaa saol komutanımmm
emret komutanııımmmmmmmmmmmmmmmm büyütücemm üleeeeeeeeeennnn dağılın üleeeeeeeeyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol:

saolll hocammmm bu goçç evlenipp kesilene kadar büyütecek bunları inşallaaahhhh :jeyyar:

bekliyorum tatlım ölçülerini

introooomm.ölçtüm ya solemek ıstemıyorummm.durum feci.mafoldumben
ya ben desteklı 75 kullanıyom desteksız 70 ı tam dolduruyom işte amaçgöğüs ucundan 80
cm cıktı ya kı bı haftadır dolgunlaşmış hallerı mafoldumben.
herseyı bırakasım geldı yaaa

introooomm.ölçtüm ya solemek ıstemıyorummm.durum feci.mafoldumben
ya ben desteklı 75 kullanıyom desteksız 70 ı tam dolduruyom işte amaçgöğüs ucundan 80
cm cıktı ya kı bı haftadır dolgunlaşmış hallerı mafoldumben.
herseyı bırakasım geldı yaaa

tatlım senin iyi ya ablamın da öyle 83 cm 80 diye üzülme benim yöntem işe yaradı mı sende tatlım eğer yaradıysa konu açtım orda bir yazar mısın ya da gelişmeleri merak ediyor millet :)

tatlım senin iyi ya ablamın da öyle 83 cm 80 diye üzülme benim yöntem işe yaradı mı sende tatlım eğer yaradıysa konu açtım orda bir yazar mısın ya da gelişmeleri merak ediyor millet :)

yaradı canım ama cm olarak bısey dıyemıyorum başlamadan once olcmedımya ben.
ama dolgunlastılar yazarım canım

ne zamandir sac uzatmaya sardim memisleri bosladik ya gene isirgani demledim ictim ama baya yogun sekilde isirgan koymustum sag gögsüm asiri sertlesti ve dolgunlasti simdi yine aynilar ya doktora gittim hormonal bi durum dedi icim rahatladi gögüslerdeki bazi sertlikler iyi olmuyo kist olabilir yani icim rahat simdi ama yinede kafayi taktim ya bi 85 olsa

ne zamandir sac uzatmaya sardim memisleri bosladik ya gene isirgani demledim ictim ama baya yogun sekilde isirgan koymustum sag gögsüm asiri sertlesti ve dolgunlasti simdi yine aynilar ya doktora gittim hormonal bi durum dedi icim rahatladi gögüslerdeki bazi sertlikler iyi olmuyo kist olabilir yani icim rahat simdi ama yinede kafayi taktim ya bi 85 olsa

ah ahh 85 benim de hayalim tatlım ya

ben mesela sabah ada çayı akşam rezene çayı içiyorum

rezene çayını içince uyuyup kalıyorsundur o zaman büyük göğüsler bir işe yaramayabilir :dance: şaka yapıyorum kızma sakın bana. arkadaşlar ben de uzun zaman önce sitenizi ziyaret etmiştim o zaman okumuştum masaj konusunu ve yapmaya karar verdim uzun zamandır uyguluyorum eşimi delirtmekten başka bir sonuç alamadım :roflol: benim yaptığım masajlar cinsel hayatımıza katkıda bulundu ama memelerime bir faydası olmadı. gerçi artık daha bir farkında eşim benim de memelerim olduğunun. :teytey:

masaj nasil bi sonuc verdi canim devam ediyormusun yapmaya

silikon değil de başka bişey yaptırcam ben kalça ve beldeki yağları 45 dk da göğüse enjekte ediyorlar yapay da durmuyormuş yatmıyormuşsun da öğle arasında bile gelip yaptırabilirsiniz diyorlar

ölçtün mü bu arada :)

ıntrom cnm bu yag enjekteyi hangi hastaneler yapıyo be bu yaglarlarla ugraşmaya başladım ama bu enjekte olayı daha mantıklı geldi... bana detaylı bilgi verirsen çok fazla sevinicem düğün telaşı çaylar masajlar hepsi bir arada yürümüyo:KK43::KK43: ayrıca fiyat bilgin varmı bu konuda bilgi verirsen sevinirimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canim yag enjeksiyonunu bendde duydum aklima gelmedi degil ama ben simdilik oestro diye krem var onu deniyorum bir aya kadar sonuc alirim insallah

ben biberiyenin de faydasını duymuştum

evet canim yag enjeksiyonunu bendde duydum aklima gelmedi degil ama ben simdilik oestro diye krem var onu deniyorum bir aya kadar sonuc alirim insallah

esma cnm kullandıgın kremin faydası oldumu bilgi bekliyoruz :KK70::KK70::nazar:

X