Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri en etkili hangi bitki

valla tatlım az olmayacak şekilde sürüyorum tam miktar veremem ki herkesin göğüsünün yüzeyinin miktari farklı[/QUOTE
tatlım naber senın karısımı bugunde surdum buyuyolar sankı.hafıf bır kaşıntı oluyo.daha hıc goğsumuu olcmedım ben yarın olcucem.bıde aktara gıttım cılek yagı ıle kara uzum cekırdegı yağını karıstır dedı.yapıyorum faydası oluyo solıyım dedım sende yap istersen sızı yapıyo opuyorumnanaktanhihoyyyt

valla tatlım az olmayacak şekilde sürüyorum tam miktar veremem ki herkesin göğüsünün yüzeyinin miktari farklı[/QUOTE
tatlım naber senın karısımı bugunde surdum buyuyolar sankı.hafıf bır kaşıntı oluyo.daha hıc goğsumuu olcmedım ben yarın olcucem.bıde aktara gıttım cılek yagı ıle kara uzum cekırdegı yağını karıstır dedı.yapıyorum faydası oluyo solıyım dedım sende yap istersen sızı yapıyo opuyorumnanaktanhihoyyyt
iyidir canım sağol senden naber gelişme olmasına inan çok sevindim hem de daha 2. günden bak ben demiştim ama beni geçtin benimki 3. gün başlamıştı :KK70: tamam yarın alırım o yağları kullanırım ben de çok sağol

iyidir canım sağol senden naber gelişme olmasına inan çok sevindim hem de daha 2. günden bak ben demiştim ama beni geçtin benimki 3. gün başlamıştı :KK70: tamam yarın alırım o yağları kullanırım ben de çok sağol

iyiyi canım vala cok sevınclıyım sayendekaydirigubbakcemile2
bıde su nezın kremını artık alabılırsem cok sevıncem hala almadım.Ankaradan sevgılım yollıcak soledım artık napıyım yakaydirigubbakcemile3

çok sevindim işe yaradığına tatlım sen al kremi gelişmeleri söylersin ben de alırım

çok sevindim işe yaradığına tatlım sen al kremi gelişmeleri söylersin ben de alırım

tamam canımgöğüslerimi ölççemde bı gogus altından olcucem bıde göğüs ucundan dımı.
bı olcıyımde solıyım sana ya cokmu kucukler acaba sankı burdakı herkesın olcusu benımkınden buyuk gıbıkaydirigubbakcemile3

aynen öyle ölçcen tatlım yok daha ne küçükler var kendininkini küçük görme

ölç ölç valla sonra her ölçüşte büyüdüğünü görünce hoşuna gidiyor :KK70:

inş ya evlilige kadar buyutmem lazım.Amaliyat hıc dusunmuyorum ne kadar kucuk olursa olsun senın olmayan yapay bısey.Oyuzden calışmalara devamm:eek:

inş ya evlilige kadar buyutmem lazım.Amaliyat hıc dusunmuyorum ne kadar kucuk olursa olsun senın olmayan yapay bısey.Oyuzden calışmalara devamm:eek:
silikon değil de başka bişey yaptırcam ben kalça ve beldeki yağları 45 dk da göğüse enjekte ediyorlar yapay da durmuyormuş yatmıyormuşsun da öğle arasında bile gelip yaptırabilirsiniz diyorlar

ölçtün mü bu arada :)

silikon değil de başka bişey yaptırcam ben kalça ve beldeki yağları 45 dk da göğüse enjekte ediyorlar yapay da durmuyormuş yatmıyormuşsun da öğle arasında bile gelip yaptırabilirsiniz diyorlar

hadı ya cok guzel bıseymış.Vala ne ugrasıyoz canım o zaman cok ıstıyorlar madem
parasını verip yaptırsınlar dımı yakaydirigubbakcemile3
hala ölçmedım ya ama bugun olcıcem solerım sana.İnş cm cm artarda bende tazarım suraya gelişmelerı ya:Saruboceq:

canım o dediğin şey hakkında bilgin var mı genişce?yani 5 yıl sonra erimeye başlıyolar diye duymuştum ben kendi yağı değil diye,ondan mı bahsediyosun acaba :uhm:

canım o dediğin şey hakkında bilgin var mı genişce?yani 5 yıl sonra erimeye başlıyolar diye duymuştum ben kendi yağı değil diye,ondan mı bahsediyosun acaba :uhm:
valla tam bilmiyorum tatlım netten araştırmam ben onu bir uzmada da henüz soramadım anca hiç bir sorun olmuyor diyorlar erimiyor diye biliyorum

hadı ya cok guzel bıseymış.Vala ne ugrasıyoz canım o zaman cok ıstıyorlar madem
parasını verip yaptırsınlar dımı yakaydirigubbakcemile3
hala ölçmedım ya ama bugun olcıcem solerım sana.İnş cm cm artarda bende tazarım suraya gelişmelerı ya:Saruboceq:

bekliyorum tatlım ölçülerini

kıızz desteksiz sütyenlerden korkuyorum ıntro yaaa sipariş 85 ama yaa hele 80 bedeni görünce çığlık atıp kaçasım gelioo kızlarr :roflol: :roflol:

senin yöntemi bende denicem ama malum öğrenciyiz rezil olurum valla kızlaraa ooofff offf bu ne derler yaa ne yalan uydurayımm :S

kız hergün müüü? ay adımı sidikliyede çıkarıcamm dur sennn :roflol: :roflol:

bişey olmazzzz sen küçük göğüs savaşının gururlu bir savaşcısısın unutma :KK70:

X