- 30 Ağustos 2009
- 167
- 10
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçültmek için ne yapıyorsuz canım söyleyin
3 ay içinde başka bi yağ denedim baya kullandım onu benim göğüsler dağınıktı o yağ toparladı ama asıl büyütme ve dolgunlaştırma işini yaptığım krem yaptı kremi cezveye koyup ısıtmıyorsun tatlım şerbetçiotunu az suyla kaynatıyorsun sonra 10 dakika cezvede öyle bırakıyorsun sonra kremle karıştırıp 1 gün dinlendiriyorsun
tamam canım teşekkür ederim.inş ii gelir.sendekı gıbı toparlancak göğüs değil benımkı toparlancak bişe yok çünkükaydirigubbakcemile3.denicem bakalım belki dolgunlaştırır dımı ya.:Saruboceq:
ya bende ağrı olmuyor işte anlamadığım nokta o yaşım 19 sen bide ewliymişsin büyümüş ben ewlide diilim daha ergen bile sayılabilirim ama benim nie büyümüyo yaaa :S
kalıyor tatlım ben bırakıyorum belki işe yarar diye şimdilerde bırakmadan sürmeye başladım dünden itibaren bakıyım aynı gitcek mi :)ıntrom trakcım peki bu kremle masaj yaptıktan sonra gögsünde şerbetçi otu kalıntıları kalmıyor mu canım siliyor musun onları daha sonra napıosun pek anlamadımda valla başını şişirdim seninde selam werdin borçlu çıktın aaa :roflol: