Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri en etkili hangi bitki

ben bu yaptığın karışımı yarın denıcem canım anlamadığım bişey daha var kremıde cezveye koyup yıne mı ısıttın cok soru sordum kusura bakma opuyorumnanaktan

Küçültmek için ne yapıyorsuz canım söyleyin

3 ay içinde başka bi yağ denedim baya kullandım onu benim göğüsler dağınıktı o yağ toparladı ama asıl büyütme ve dolgunlaştırma işini yaptığım krem yaptı kremi cezveye koyup ısıtmıyorsun tatlım şerbetçiotunu az suyla kaynatıyorsun sonra 10 dakika cezvede öyle bırakıyorsun sonra kremle karıştırıp 1 gün dinlendiriyorsun

3 ay içinde başka bi yağ denedim baya kullandım onu benim göğüsler dağınıktı o yağ toparladı ama asıl büyütme ve dolgunlaştırma işini yaptığım krem yaptı kremi cezveye koyup ısıtmıyorsun tatlım şerbetçiotunu az suyla kaynatıyorsun sonra 10 dakika cezvede öyle bırakıyorsun sonra kremle karıştırıp 1 gün dinlendiriyorsun

tamam canım teşekkür ederim.inş ii gelir.sendekı gıbı toparlancak göğüs değil benımkı toparlancak bişe yok çünkükaydirigubbakcemile3.denicem bakalım belki dolgunlaştırır dımı ya.:Saruboceq:

tamam canım teşekkür ederim.inş ii gelir.sendekı gıbı toparlancak göğüs değil benımkı toparlancak bişe yok çünkükaydirigubbakcemile3.denicem bakalım belki dolgunlaştırır dımı ya.:Saruboceq:

önemli değil tatlım umarım işe yarar benimki de öyleydi şimdi baya iyi oldu umudunu kesme sakın :)

Merhaba kizlarrr,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu yüzden burda bazi bitki yaglari bulunmuyor. Bu yil türkiyeye geliyorum ve orda aktardan bazi seyler almak istiyorum.
Sizce mersin yagi, cörek otu yagi, cilek yagi, papaya yagi.... hangisini alayim. Tecrübeleriniz nelerdir? kokulari nasil, cok agir kokan varmi?
Yardimci olursaniz cok sevinirim.

ıntrom trakcım peki bu kremle masaj yaptıktan sonra gögsünde şerbetçi otu kalıntıları kalmıyor mu canım siliyor musun onları daha sonra napıosun pek anlamadımda valla başını şişirdim seninde selam werdin borçlu çıktın aaa :roflol:

canım ben düzenli olarak masaj yaptım sabah akşam ada çayı içtim göğüslerimde dolgunluk oldu ama biraz ağrı oluyor onada katlanmak gerek şimdi biraz büyüdüler

ya bende ağrı olmuyor işte anlamadığım nokta o yaşım 19 sen bide ewliymişsin büyümüş ben ewlide diilim daha ergen bile sayılabilirim ama benim nie büyümüyo yaaa :S

ya bende ağrı olmuyor işte anlamadığım nokta o yaşım 19 sen bide ewliymişsin büyümüş ben ewlide diilim daha ergen bile sayılabilirim ama benim nie büyümüyo yaaa :S

canım bu nezın dedıgı krem turuncu kapaklı gg de var 60 tl demıştımya dunden berı 20 tl düşmüş ben alıcam ama ılk defa ınternetten alışverıs yapcagım ıcın bılemedım. kredı kartı harıc havaleyle flan yapılmıyomu.fisfisfis

ıntrom trakcım peki bu kremle masaj yaptıktan sonra gögsünde şerbetçi otu kalıntıları kalmıyor mu canım siliyor musun onları daha sonra napıosun pek anlamadımda valla başını şişirdim seninde selam werdin borçlu çıktın aaa :roflol:
kalıyor tatlım ben bırakıyorum belki işe yarar diye şimdilerde bırakmadan sürmeye başladım dünden itibaren bakıyım aynı gitcek mi :)

valla tatlım az olmayacak şekilde sürüyorum tam miktar veremem ki herkesin göğüsünün yüzeyinin miktari farklı

bu karışımı bende dniyim bakalım bide adaçayı içiomuşşş sanırım introm dimi ?
masajda yapıo muusun acep?

adaçayı da içiyorum evet mutlaka ama mutlaka hiç aksatmadan masajı da karışımı sürerken çok az yapıyor gibi oluyor işte :)

way be masajsız bu halde demekki sana çok güzel hareketler bunlardaki ersinin repliğini söyliycem o zaman HEY MAŞALLAAAHHHHH :roflol: :roflol: :roflol:
canım sanırım bu bitki dokuya bişiler yapıor direk gögüse sürmek gerekior bu bitkiyi bende başlayayım bakalım ben içmiştim biara 10 gün falan ama anlamadım o kadar çok bitki içtimki hangisi etkili sapıttım valla ama sipariş büyüüükk baya bi 85 olmam lazım maaleseff :jeyyar:

kızlar içmeyin şu adaçayını.özellikle armut vücut tipi olanlar içmeyin.adaçayı östrojen hormonu salgılattığı için evet doğru göğsü büyütüyor ama popo da büyüyor çünkü popo da östrojene bağlı olarak büyüyor...:KK43:

fenomen benim de sipariş 85 ondan dolayı çabalıyorum ben de :KK70:
paradise_ canım valla o kadarını bilmiyorum bana öyle bir zararı yok

X