sorma canım ya adetim oldu benim.....bende herseyden hamilelik belirtisi cıkardım ama sonuc hüsranhayırlısı artık allahıma güveniyorum bebeğimi gönderecek bana bat 30 temmuzzzz yani daha cok var benım canım
anladım canım her ay bende aynı duyguyu yaşıyorum hep umutlanıyorum sonra kırmızılar kırmızılar..
niye herkes sustu????
inş biribirimize dua edelim canım....ben akıllandım artık strese girmeden heycanını yasayarak bu ay denemelere devam edicem :18: stres yapınca olmuyo cünküsen ne zamandır deniyosun canım ?
kasımdan beri canım 7 8 ay oldu bizimevet haklısın sanırım çok stres yapıyoruz ya sık sık tekrarlayan enfeksiyon hamile kalmayı etkiler mi bi bilgin var mı ?
hayırlısı olsun canım ya herseyin zamanı vardır....pek bi bilgim yok canım bi arastır istersen yad tedavisini olup denersiniz yine
canım tedavisini olsam bile 1 aya kalmıyor yine terarlıyor ilaç fayda bile etmiyor artıkinş. bi etkisi yoktur
inş yoktur canım belkide alıcaksın güzel haberi hiç belli olmaz bu işler
canım buradanmı konuşalım anlamadım
amin canım aminnnnn.....dua eder misin benim için
ederim tabi canım biribirimize yaptıgımız dualar kendimize yaptıgımız duadan daha makbul biliyosun oyuzden karsılıklı dua edelim olur mu tatlım
herkese selam ne kadar çok gün bekleyen varmış 4 kaldı benimde hayırlısıyla.....
herkese selam ne kadar çok gün bekleyen varmış 4 kaldı benimde hayırlısıyla.....
hoşbulduk sağolun kızlar vallahi geçmiyor ağır bir depresyon halindeyim vallahi bir ağlıyorum bir gülüyorum şimdi de içim içime sığmıyor ani duygu değişimleri yaşıyorum
hormonlar calışıyo diyosunins bu iyibişeylere isarettir canım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaah canım benim yarına gebelik testi yapacak olan varmı yada adeti günü olan.
benim yarından sonra adet günüm ama dayanamayıp yarın bi test yapsam mı diyorum