- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
yok benim ki biraz rahat ona göre ben abartıyorum sinir ediyor beni rahatlığı. hani hevesi yok da istemiyormu diyorum ama çok istiyorum diyor. hani bi laf vardır ya gönülsüzden çocuk olmaz diye :) herşeyden nem kapıyorum artık.
canım benim bildigim yumurtlayıp döllenmeden 10 -12 gün sonra yerlesmiş oluyor
iyi işte bence belli etmemesi daha iyi canım istiyodur ama sana söz etmiyodur....düşünsene neden olmadı diye başinda dırdır etse, seni iyice strese soksa daha mı iyi sini hormonlardan dolayı yanlıs anlıyosun tatlımins hamilelik hormonlarıdır
felaket bir durumdayım nem kapıyorum aslında ama adete yakında böyle sinirli hallerim olur hatta eşim gelmek üzereler heralde der ve ben kaçıyım dersen gel bekliyorum burda..
Benimde dün de adet olmam gerekiyordu.akşamı test yaptım , silik çıktı.
Bugün sabah tekrarladım aşağıdaki gibi çıktı , akşamda kan testine gidicem inşallah kesinleşicek.
Bende kasığa giren ağrı dışında hiçbir belirti yok , aynı adet ağrısı gibi
Eki Görüntüle 746032
ben gecen ay öyle oldum ilk deneme cahillik işte benimkisi neredeyse yalandan midemi bulandırıyodum o kadar yani ama bu ay daha sakinim allaha sükür:)
Benimde dün de adet olmam gerekiyordu.akşamı test yaptım , silik çıktı.
Bugün sabah tekrarladım aşağıdaki gibi çıktı , akşamda kan testine gidicem inşallah kesinleşicek.
Bende kasığa giren ağrı dışında hiçbir belirti yok , aynı adet ağrısı gibi
Eki Görüntüle 746032
felaket bir durumdayım nem kapıyorum aslında ama adete yakında böyle sinirli hallerim olur hatta eşim gelmek üzereler heralde der ve ben kaçıyım dersen gel bekliyorum burda..
ben gecen ay öyle oldum ilk deneme cahillik işte benimkisi neredeyse yalandan midemi bulandırıyodum o kadar yani ama bu ay daha sakinim allaha sükür:)
sorma bende geçen ay öyleydim çift çizgiyi de gördüm kasık ağrılarım hiç durmadı hatta sonra kimyasal gebelik dediler düştü zaten.
bişey sorabilir miyim üzmeyeceksem seni...bu kimyasal gebelikte döllenme oluyor mu canım düştü demişsin ya,nasıl yani?
yok canım sorun değil. döllenme oluyormuş ama kromozom bozukluğundan dolayı bir bozukluk olduğu için kromozom çoğalamadığı için tutunamadan düşüyorumuş bebek. kendiliğinde düşüyor kese oluşmadığı için yani kürtaja gerek kalmıyor. ama yumurtayla sperm birleşiyor ama işte bir eksiklik olması durumunda vücut kabullenmeyip dışarı atıyor. ben 1o gün karnımda gezdim bebeğim bebeğim diye herkese de söyledik hamile olduğumu baya bir travmaydı.
anladım canım,cok gecmiş olsun canım yaaa.allah bi daha göstermesin.cok zor gercekten ben inanıyorum ins bizimde bebişlerimiz sagsaglim bize gelicek canım
inşallah canım tek ümidimiz o inan şuanda ağlıyorum yine sinirlerim çok bozuk ne yapıyım ben biraz oğlumu alıp dışarı çıkayım hava alıyım .