selam canım aynı sorunları bende yaşıyorum maalesef tamamen psikolojik canım ya siz ne zamandır istiyorsunuz ?
kızlar ben kaçıyorumgüzel haberlerinizi bekliyorum hanımlar benim içinde dua edin olur mu :18:
Bizimde 3.ayımız tatlım çok yeni olmasına rağmen kendi kendime çok kızıyorum bu filmlerde yada çevremde ilk geceden hamile kalanları görünce kendimi sanki sorunlu hissediyorum:26: ama topiği görünce sevindim kendim gibi arkadaşlarımın olması güç verdi şuan.
hoşgeldin canım sende benim de 5 temmuz hayırlısıyla burdan çok hamiş çıkacak inşallah belirtilerin nedir şu anda?
Bizimde 3.ayımız tatlım çok yeni olmasına rağmen kendi kendime çok kızıyorum bu filmlerde yada çevremde ilk geceden hamile kalanları görünce kendimi sanki sorunlu hissediyorum:26: ama topiği görünce sevindim kendim gibi arkadaşlarımın olması güç verdi şuan.
merhaba canım hoşgeldin senin ne zaman batım? kaçıncı denemniz?
Hoşbulduk canım. 3 aydır deniyoruz ama bu ay hiç düşünmemeye çalıştım işin doğrusu acaba oldu mu oluyor mu olacak mı diye. Benim bugün itibari ile sol kasığımdan aşağıya doğru bi sızı mı desem batma mı desem garip bir şey var. Bu batmadan dolayı aklıma düştü yine acaba mı diye
bizimde 3 tatlım.bat 12 temmuz
sat 14 hazıran umarım 13 temmuzda da pozitif derim :)
Hoşbulduk canım. 3 aydır deniyoruz ama bu ay hiç düşünmemeye çalıştım işin doğrusu acaba oldu mu oluyor mu olacak mı diye. Benim bugün itibari ile sol kasığımdan aşağıya doğru bi sızı mı desem batma mı desem garip bir şey var. Bu batmadan dolayı aklıma düştü yine acaba mı diye
evet bekleme kısmı baya zor bi sürecne zamandır deniyosunuz peki canım ?
inşallah sırayla güzel haberler veririz burdan ben de çıkmak zorundayım gece girebilirsem gelirim canlarım görüşürüz kendinize iyi bakın
inşallah sırayla güzel haberler veririz burdan ben de çıkmak zorundayım gece girebilirsem gelirim canlarım görüşürüz kendinize iyi bakın
Bugun benımde sol kasığım da batmalarım oldu birde bu vajınal salgılar diğer gunlerden fazla olunca acaba bir belirtimi diyorum.
bıtanem kusura bakma çıkmak zorunda kaldım esımı ıse yolladımda yemektı vs.bende bır degısme yok kuzum hala gelen gıden yok bu ay adet gormuycem herhalde bugun ıdrar testı yaptım negatıf 8.gundeyım ne olacak halımmm uffffffffff yaaa
burdayız arkadaşım yemeklerimizi yedik kocalarımızı doyurduk geldik.
aynen canım yabiraz sonrada cay keyfi